Το ΟΠΑ συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού φοιτητικού δοκιμίου που οργάνωσε η «Καθημερινή»

Ολοκληρώθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός δοκιμίου που διοργάνωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» με θέμα την επιχειρηματικότητα, σε συνεργασία με τέσσερα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
 
Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχαν στον διαγωνισμό υποβάλλοντας δοκίμια δέκα επτά φοιτητές. Η επιτροπή αξιολόγησης για το ΟΠΑ, η οποία απαρτιζόταν από τους καθηγητές Γεώργιο Δουκίδη, Γεώργιο Ιωάννου και Γεώργιο Παγουλάτο, αξιολόγησε τα δοκίμια και επέλεξε τα τέσσερα καλύτερα, που υποβλήθηκαν από τους παρακάτω φοιτητές του ΟΠΑ:  Παναγιώτα Πατσουλάκη (ΠΜΣ στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία), Ιωάννης Σαββίδης (Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης), Γεώργιος Σιούτζος (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας), και Σοφία Τσαρούχα (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας).
 
Στη συνέχεια, τα τέσσερα αυτά δοκίμια φοιτητών του ΟΠΑ προκρίθηκαν για την τελική αξιολόγηση της εφημερίδας «Καθημερινή». Ως καλύτερο δοκίμιο φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η «Καθημερινή» επέλεξε το δοκίμιο της φοιτήτριας Σοφίας Τσαρούχα («Η ευκαιρία της κρίσης: Never let a serious crisis go to waste»), το οποίο θα δημοσιευθεί σε προσεχές φύλλο της εφημερίδας.
 
Το Πανεπιστήμιό μας συγχαίρει και τους τέσσερις νικητές φοιτητές του.

 
 

ID: 
776