HR Case Study Series

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σας καλωσορίζει στην εκδοτική πρωτοβουλία με τίτλο 'HR Case Study Series' που σκοπό έχει να δώσει τροφή για σκέψη στους επαγγελματίες της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού αλλά και σε όσους διοικούν ανθρώπους.

Η σειρά "HR Case Study Series" περιλαμβάνει μια αληθινή μελέτη περίπτωσης και γνωμοδοτήσεις σε πραγματικά ερωτήματα που εγείρει η συγκεκριμένη περίπτωση. Οι γνωμοδοτήσεις δίνονται από στελέχη HR, πανεπιστημιακούς, στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυ­χιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές. Τα θέματα σχετίζονται με σύγχρονους προβληματισμούς όπως η παρακίνηση, το άγχος, η επιλογή ανθρώπινου δυναμικού, η συναισθηματική νοημοσύνη κ.α

H σειρά αυτή περιλαμβάνει τέσσερεις μελέτες περίπτωσης ανά έτος. Μπορείτε να βρείτε τα τεύχη στους παρακάτω συνδέσμους. Ως editor της σειράς θα ήθελα να σας προσκαλέσω να την διαβάσετε καθώς και να την μοιραστείτε με το δικό σας επαγγελματικό δίκτυο.

Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα στο mvakola@aueb.gr

Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα
Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ΟΠΑ

Τρέχον Τεύχος: 28ο - #Interviews Edition (Ιούλιος 2024)

Από την Μπαγκέτα στην Ηγεσία
- Τέχνη & Διοίκηση

Editorial
Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα
Editor HR Case Study Series

Η νέα σειρά HR Case Study Series #Interviews Edition θα περιλαμβάνει τέσσερις συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης, οι οποίοι αν και δεν έχουν την τυπική σχέση με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με τη δημιουργία εργασιακών συνθηκών κατάλληλων για να προοδεύουν οι ομάδες και να ευημερούν οι άνθρωποι.

Στο 1Ο podcast με τίτλο «Από την Μπαγκέτα στην Ηγεσία - Τέχνη & Διοίκηση» έχω την τιμή να συνομιλώ με τον Μαέστρο, Συνθέτη και Μουσικό Διευθυντή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ Μιχάλη Οικονόμου.

Περισσότερα

 

Πρόσφατα Τεύχη

 

 

HR CASE STUDIES | OΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ