Συνέδρια - Ημερίδες

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη ΔΑΔ διακρίνεται για τη δυναμική του παρουσία τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον επιχειρηματικό χώρο. Μέσα από μια σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, προσφέρει στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα πολύτιμη προσφορά γνώσης. Στη συνέχεια παρουσιάζονται ενδεικτικά κάποιες από τις εκδηλώσεις που κατά καιρούς έχουν οργανωθεί υπό την αιγίδα του Προγράμματος.

Συνέδρια

9ο Συνέδριο Συνέδριο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΕλλάδαΜε το βλέμμα στο μέλλον

8ο Συνέδριο Συνέδριο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα: Πρακτικές Λύσεις σε Νέα Προβλήματα.

12ο Συνέδριο EAOHP : Conference theme:"Occupational Health Psychology in Times of Change: Society and the workplace".

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, το 7ο Συνέδριο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού: Πρακτικές Λύσεις για Αντιμετώπιση της Κρίσης». Σκοπός του ήταν να παρουσιάσει πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων. Ο προσκεκλημένος ομιλητής, Professor Kim S. Camerοn (University of Michigan), είναι ένας διακεκριμένος πανεπιστημιακός από το πανεπιστήμιο του Michigan της Αμερικής. Πανεπιστημιακοί και στελέχη επιχειρήσεων ανέλυσαν ευρήματα και πρακτικές με σκοπό να διευκολύνουν την αντιμετώπιση μια σειράς κρίσιμων θεμάτων όπως η παρακίνηση, οι οργανωσιακές αλλαγές, η προσέλκυση και η επιλογή και η εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει κάθε χρόνο το The Big HR Debate.

Το σήμερα και το αύριο του κλάδου του HR μπαίνουν στο μικροσκόπιο των άμεσα ενδιαφερόμενων. Στη δεδομένη οικονομική συγκυρία, όπου οι πιέσεις από όλες τις πλευρές γίνονται ασφυκτικές και η ανησυχία είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, οι πλέον αρμόδιοι, οι διαχειριστές του πιο πολύτιμου αγαθού μιας επιχείρησης, του ανθρώπινου δυναμικού, δίνουν ένα σημαντικό ραντεβού για μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την «καυτή» επικαιρότητα.

Σε μια σειρά πάνελ υψηλόβαθμα Διοικητικά στελέχη της ευρύτερης κοινότητας του HR, επιχειρούν να διερευνήσουν το παρόν και το μέλλον των πρακτικών, των στρατηγικών και των πολιτικών διοίκησης των εργαζομένων.Το Συνέδριο απευθύνεται στα στελέχη υψηλών βαθμίδων από το χώρο του HR και του Management, HR Directors, HR Managers, Γενικοί Διευθυντές, CEOs και Line Managers που θα είναι και οι αναμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των συζητήσεων.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, το 6ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων υπό την αιγίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών και την επιστημονική καθοδήγηση της Καθ. Νάνσυς Παπαλεξανδρή και του Επίκ. Καθηγητή του ΟΠΑ Ιωάννη Νικολάου. Το συνέδριο με τον τίτλο "Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις" συγκέντρωσε ένα πρωτόγνωρο αριθμό συμμετεχόντων (άνω των 250) στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και του Συνδέσμου Στελεχών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΣΔΑΔΕ). Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι Prof. Arnold Bakker και Prof.David Guest.

Conference on Selection-Assessment (Athens, Greece, 21-23 June 2011)

Με παρουσία έγκριτων ξένων ομιλητών και έμπειρων στελεχών ΔΑΔ και 300 συνολικά συνέδρους που παρακολούθησαν τις εργασίες του, πραγματοποιήθηκε το 5ο Διεθνές Συνέδριο «ΔΑΔ στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις», στις 27 Μαΐου 2010 στο ξενοδοχείο Park.

Το Συνέδριο εστίασε στην τρέχουσα οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις αυτής στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς καινοτομικές πρακτικές ΔΑΔ υπό το πρίσμα τόσο της επιστημονικής έρευνας όσο και της πρακτικής εφαρμογής τους.

Στις 30 Μαΐου 2008, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού διοργάνωσε το 4ο Διεθνές Συνέδριο "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις".

Η ηµερίδα είχε στόχο να ενημερώσει τους επαγγελματίες της ΔΑΔ για της σύγχρονες τάσεις στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ψυχολογία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονταν η Καθηγήτρια DeniseRousseau, Professor of Organizational Behavior, Carnegie Mellon University και πρώην πρόεδρος του μεγαλύτερου οργανισμού Management στις ΗΠΑ (Academy of Management), ο Καθηγητής ChrisBrewster, Professor of International Human Resource Management στο Henley Management College, UK, και ο καθηγητήςWolfgang Mayhofer, Professor of Organisational Behaviour and Management, Vienna University of Economics and Business, Austria.Επίσης, εισηγήσεις έγιναν και από τα μέλη του Διδακτικού Προσωπικού στη ΔΑΔ του ΟΠΑ, ενώ έγινε και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης Ελλήνων επαγγελματιών της ΔΑΔ, υπό την προεδρία της Καθηγήτριας Νάνσυ Παπαλεξανδρή.

Στις 19 Μαΐου 2005 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού διοργάνωσε το 3ο Διεθνές Συνέδριο «ΔΑΔ στην Ευρώπη: Τάσεις και Προσκλήσεις» με ομιλητές τόσο από τον Ελληνικό χώρο όσο και από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα μίλησαν οι: Henrik Holt Larsen, University of Copenhagen, Denmark, Wolfgang Mayrhofer, University of Vienna, Erik Poutsma, Nijmegen School of Management, Eleni Stavrou-Kostea, University of Cyprus, Ivan Svetlik, University of Ljubljana, Ruth Alas, Estonian Business School, Shaun Tyson, Cranfield School of Management UK, Michael Morley, University of Limerick, Ireland. Επίσης, μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στελέχη από το χώρο της ΔΑΔ.

 

Business Days

HRM AUEB BUSINESS DAYS 2019 (Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2019)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «HRM_AUEB-BusinessDays 2019»  που διοργανώθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΟΠΑ.

Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών της εκδήλωσης οι φοιτητές του Προγράμματος είχαν την ευκαιρία  να έρθουν σε επαφή με 15 επαγγελματίες κυρίως από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα ΔΑΔ, για τον τρόπο λειτουργίας τμημάτων ΔΑΔ εταιρειών κ.α.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις των κ.κ. Στέφανου Αλκίδη (COO, College Link), Ηλία Βαρθολομαίου (CEO, Owiwi) και Αθηνάς Πίττα (Business Development Manager, Workable) με  θέμα «Starting-up your HR Business».

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στην εκδήλωση φιλοξενήθηκαν οι κ.κ. Σοφία Κάντα (HR Director Greece&Cyprus), Γιάννης Βίδρας (Commercial Excellence Director Greece& Cyprus) και Βίκυ Περδικάρη (Organisational Development & Employer Branding Manager GR/CY @ Coca-Cola HBC Greece) από την Coca-Cola τρία Έψιλον και αναφέρθηκαν στη σχέση και αλληλεπίδραση του τμήματος ΔΑΔ και άλλων τμημάτων της εταιρείας.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 το θέμα των παρουσιάσεων ήταν οι «Σύγχρονες Τάσεις στην Προσέλκυση και Επιλογή Προσωπικού» και συζητήθηκε κυρίως ο ρόλος της τεχνολογίας στις διαδικασίες προσέλκυσης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Οι ομιλητές που συμμετείχαν ήταν οι κ.κ. Γρηγόρης Ντοβίνος (Team Leader) και Γεωργακαράκου Γεωργία (Recruiter) από την Adecco Group, η κα Μιμή Αλεξίου (Recruitment& Talent Management) από τη Nestle και ο κος Γρηγόρης Κονούκλας (HR Business Partner) από τη Vodafone.

Στην 4η ημέρα των «HRM_AUEB-BusinessDays 2019» (29/11/2019) το θέμα ήταν «Σύγχρονες Πλατφόρμες Ευεξίας: Η προσέγγιση του Σημείου Ηρεμίας Cocomat». Οι παρουσιάσεις των ομιλητριών κ.κ. Ευγενίας Λιανού, Υπεύθυνης Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, COCO MAT και Μαριάννας Χρυσικάκου,Wellness Expert, WellDay Live Longevity πάνω σε θέματα ευεξίας και well being συνοδεύτηκαν και από άμεση εφαρμογή τους μέσα από βιωματικές ασκήσεις που έλαβαν μέρος οι συμμετέχοντες.

Στην 5η και τελευταία ημέρα των «HRM_AUEB-BusinessDays 2019» (13/12/2019) με θέμα «Women in Tech» , οι κ.κ. Έφη Κουτσουρέλη (Αντιπρόεδρος ΔΣ, Quest Συμμετοχών ΑΕ), Μυλαίδη Στούμπου (Regional Director, Microsoft) και Ζήνα Μαυροειδή (Managing Director, E-fresh.gr) έγινε αναφορά και συζήτηση στη σχέση των γυναικών στο χώρο της τεχνολογίας στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τους ομιλητές και τις εταιρείες τους για το χρόνο που διέθεσαν, τις γνώσεις και την εμπειρία που μοιράστηκαν αλλά και τη γενικότερη στήριξή τους στην εκδήλωση του Μεταπτυχιακού.

    

 

V(irtual)-Business Days: Πρακτικές HR στην Ελλάδα

Webinar #1, "Νεανική Απασχολησιμότητα στην COVID-19 εποχή" (9/9/2020)

Το ΜΠΣ στη ΔΑΔ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων HR Society διοργάνωσε το 1ο  webinar των «V(irtual)-Business Days: Πρακτικές HR στην Ελλάδα».

Το θέμα του 1ου webinar που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/09/2020, ήταν «Νεανική Απασχολησιμότητα στην COVID-19 εποχή» και συμμετείχε ο κος Κίντζιος Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Στρατηγικής και Ανάπτυξης, Regeneration.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με συντονιστή τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος κο Νικολάου Ιωάννη αναλύθηκαν οι επιλογές επαγγελματικής απασχόλησης για τους νέους αποφοίτους, οι επιλογές που προσφέρουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή/και άλλοι οργανισμοί κα.

Παρακολουθήστε το 1ο  Webinar.

Webinar #2, "Continuous feedback- Continuous growth" (12/10/2020)

Το θέμα του 2ου webinar που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/10/2020, ήταν «Continuous feedback- Continuous growth» και συμμετείχαν οι κ.κ. Γκικοπούλου Νόρα (Head of People Development) και Κυριάκου Όλγα (HR Specialist) από την εταιρεία τεχνολογίας Agile Actors.

Webinar #3, "PwC Greece" (10/12/2020)

Την Πέμπτη 10/12/2020 είχαμε την χαρά να έχουμε κοντά μας την PwC και την ομάδα των συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού της.

Webinar #4, "Turnover: The critical role of compensation" (29/01/2021)

Το 4ο Webinar πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/1/2021 (17.00-18.00) με την συμμετοχή της κα Dorothea Roumpi, Assistant Professor in HRM, Pennsylvania State University, USA και απόφοιτης του προγράμματος.

Ο τίτλος της ομιλίας της ήταν "Turnover: The Ciritical role of Compensation" με συντονιστή τον Αναπλ. Καθ. Ιωάννη Νικολάου.

To webinar πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας MS Teams, ήταν ανοιχτό στο κοινό και με τη δυνατότητα διαλόγου μέσω Q&A session.

Σύνδεσμος webinar: https://bit.ly/38DnSnT

Webinar #5, "Turnover: "How New Technologies Reshape The HR Practices. The Case of Mondelez International" (25/02/2021)

Το 5ο Webinar πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/2 (18.00-19.30) με την συμμετοχή της People Team της Mondelez International με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 συμμετεχόντων.

 

Ο τίτλος της ομιλίας ήταν "How New Technologies Reshape The HR Practices. The Case of Mondelez International".

To webinar πραγματοποίηθηκε μέσω της πλατφόρμας MS Teams, ήταν ανοιχτό στο κοινό και υπήρχε όπως πάντα η δυνατότητα διαλόγου μέσω Q&A session.

Σύνδεσμος webinar

Webinar #6, "Workplace: of Tomorrow. Η στρατηγική του HR της Nestlé Ελλάδος" (15/04/2021)

Tην Πέμπτη 15/04/2021 πραγματοποιήθηκε το 6ο Webinar "V(irtual)-Business Days: Πρακτικές HR στην Ελλάδα", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του ΠΜΣ στη ΔΑΔ, HR Society AUEB και την εταιρεία Nestlé.

Κεντρικό θέμα συζήτησης  «Workplace: of Tomorrow. Η στρατηγική του HR της Nestlé Ελλάδος».

Τα στελέχη της Nestlé, Βασίλης Αδαμίδης, HR & Business Services Director, Κώστας Ζαγοριανός, HR Business Partner, Μαριάννα Καλογιάννη, HR Business Partner και Εύη Μαντζουράνη, Talent Acquisition & Development Manager, παρουσίασαν τη στρατηγική του HR της εταιρείας, με συντονιστή το Διευθυντή του ΜΠΣ στη ΔΑΔ, Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου.

Την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Προγράμματός μας και το ευρύ κοινό.

Μπορείτε να δείτε το video του webinar.

        

Webinar #7, "Neuro-HRM on Board: Brain Science Approaches in People Management" (23/04/2021)

Το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και ο Σύλλογος Αποφοίτων HR Society, στο πλαίσιο του 7ου Webinar "V(irtual)-Business Days: Πρακτικές HR στην Ελλάδα", υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Ψυχογιό, Professor of International HRM, Birmingham City University, την Παρασκευή 23/04, και ώρα 18:00 - 20:00.

Κεντρικό θέμα συζήτησης «Neuro-HRM on Board: Brain Science Approaches in People Management». Ο κος Ψυχογιός μας παρουσίασε νέες επιστημονικές προσεγγίσεις για την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στις οργανώσεις και τις επιχειρήσεις και τί μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας ως επαγγελματίες στο πεδίο της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Διευθυντής του ΜΠΣ στη ΔΑΔ, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Νικολάου.

Η παρουσίαση ”Neuro-HR on Board: Brain Science Approaches of Managing People in Organizations” είναι διαθέσιμη online

 

 

Ημερίδες

Ημερίδα: Το μέλλον της Εργασίας (14/04/2022)

Δελτίο Τύπου Ημερίδας

Workshop HR Society- "Microsoft Excel" (07/12/2019)

Το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Αποφοίτων HR Society διοργάνωσε σεμινάριο σχετικό με το πρόγραμμα Excel με τη συμμετοχή του κυρίου Σπύρου Ταγκαλάκη.

Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων HR Society και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Workshop HR Society- "Getting Digital in HR" (24/11/2018)

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, ο Σύλλογος Αποφοίτων HR Society διοργάνωσε σε συνεργασία με την Deloitte Greece, workshop με θέμα «Getting Digital in HR». Ο κ. Γιώργος Φράγκος, Human Capital Consulting Leader και η ομάδα του παρουσίασαν στους αποφοίτους του μεταπτυχιακού μας τις εξελίξεις στην τεχνολογία Robotics (Robotics Process Automation (RPA), η οποία χρησιμοποιείται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο HR και σε ένα ευρύτερο εταιρικό περιβάλλον. Στο 2ο μέρος του workshop έγινε συζήτηση σε case study που αφορούσε τον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρείας στις περιοχές του HR.

Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων HR Society και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

O σύλλογος αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, HR Society, στα πλαίσια των δράσεων του για τους φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Big Data in HR".

Φυλλάδιο Εσπερίδας

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με την KPMG διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: Αναδιοργάνωση: η επόμενη μέρα για τους εργαζομένους.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να συζητηθούν τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με την αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, τη διαχείριση εργαζομένων που αποχωρούν καθώς και τις επιπτώσεις στη συνοχή της επιχείρησης και στην αποδοτικότητα των εργαζομένων στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών. Τι άλλαξε μετά την απομάκρυνση των εργαζομένων, πως χειρίστηκαν οι επιχειρήσεις αυτούς που απομακρύνθηκαν και πώς αυτούς που παρέμειναν. Ποιες οι θετικές και ποιες οι αρνητικές επιπτώσεις των αναδιοργανώσεων στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις και στον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αφίσα Εσπερίδας

O σύλλογος αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, HR Society, στα πλαίσια των δράσεων του για τους φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Σύγχρονες Τάσεις στην Ανάπτυξη του Εργατικού Δυναμικού".

Φυλλάδιο Εσπερίδας

Αφίσα Εκδήλωσης

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και η Ένωση Αποφοίτων HR Society σας καλούν σε Σεμινάριο την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 6μ.μ. αίθουσα 609, Ευελπίδων 47, Αθήνα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ)της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, διοργανώνει διήμερη απογευματινή εκδήλωση, στη Συνεδριακή Αίθουσα «Γ. Κοντογεώργης» της ΕΕΔΕ τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00, με θέμα: "Πώς προσδιορίζω τους στόχους μίας νέας καριέρας;" και την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 και ώρα 17.00 θα ακολουθήσει Workshop με θέμα: "Δεξιότητες Διαχείρισης Outplacement για Στελέχη HR"

Πρόσκληση Εκδήλωσης

Σύντομα Βιογραφικά Ομιλητών

Το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και ο Σύλλογος Αποφότων "HR Society" διοργάνωσαν εσπερίδα με θέμα "Managing yourself in times of crisis". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 5η Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Radisson Blu (Πρώην Park Hotel, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας) και ώρες 18.00-21.00 μ.μ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διεθνούς φήμης ομιλητής και πολυγραφότατος συγγραφέας και ερευνητής Dr. Jagdish Parikh. Ο Dr. Parikh είναι εμπνευσμένος ομιλητής, επιχειρηματίας και σημαντικός δάσκαλος στην Δ.Α.Δ. και την ηγεσία. Είναι συγγραφέας του best seller "Managing Your Self: Management by Detached Involvement", ενώ έχει αποτελέσει επισκέπτης καθηγητής στα πλέον σημαντικότερα και διεθνή business schools του κόσμου.

Handouts

Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του, το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει επετειακή εκδήλωση με τη μορφή Εσπερίδας με τίτλο: 20 Χρόνια Τμήμα "Μάρκετινγκ και Επικοινωνία" - Εκπαίδευση, Έρευνα, Συμμετοχή.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και απευθύνεται σε μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και επαγγελματίες του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, στους φοιτητές και απόφοιτους του τμήματος και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του, καθώς και στα μέλη ΔΕΠ και στους φοιτητές των άλλων τμημάτων του ΟΠΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, 18.00-21.15 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Πρόσκληση και Πρόγραμμα Εσπερίδας

Carrer Building: Πώς να παραμείνεις ανταγωνιστικός εν μέσω κρίσης.
Πόστερμ Εσπερίδας

Πρόγραμμα Εσπερίδας

Πρόγραμμα Ημερίδας

2nd Career Show poster

Σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Σορβόννης στην Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού και το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες Πρακτικές στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού: Εφαρμογές σε Ελλάδα και Γαλλία». Στο Συνέδριο μίλησαν Καθηγητές του ΟΠΑ και του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και έγιναν παρουσιάσεις από στελέχη των γαλλικών επιχειρήσεων L’ Oreal, Fnac, Carrefour και Lafarge που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Το εργαστήριο αυτό πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2008 από την SHL Ελλάς, για τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Οι στόχοι του εργαστηρίου ήταν η γνωριμία με όλες τις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης-εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον εργασιακό χώρο, για τη δίκαιη και αντικειμενική αξιολόγηση (εργασιακά τεστ ικανοτήτων, ερωτηματολόγια επαγγελματικής προσωπικότητας-ασκήσεις προσομοίωσης-είδη συνεντεύξεων-κέντρα αξιολόγησης και ανάπτυξης-αξιολόγηση 360ο) και η δημιουργία εξατομικευμένης έκθεσης προσωπικότητας (Management Competency Profile) από τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Επαγγελματικής Προσωπικότητας OPQ32 της SHL.

 

Open Day - Παρουσίαση ΜΠΣ

 

18ο Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή 2019-ΤΙΤΑΝ ΑΕ

17ο Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή 2018-ΤΙΤΑΝ ΑΕ

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού μας (τμήμα Πλήρους φοίτησης) συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στην εκδήλωση- θεσμό της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ «Το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή», που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 30/11/2018, στο εργοστάσιό της εταιρείας στο Καμάρι Βοιωτίας. Το φετινό θέμα της εκδήλωσης αφορούσε στα χαρακτηριστικά του εργασιακού περιβάλλοντος που δραστηριοποιούνται οι νέοι καθώς και στις μελλοντικές συνθήκες των θέσεων εργασίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή 2012-ΤΙΤΑΝ ΑΕ

"Το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή" 2011-ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Το "Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή" -TITAN A.E.