Διακρίσεις του ΜΠΣ
Διακρίσεις Προγράμματος
Αναγνώριση από το Society for Human Resource Management (SHRM) | |
Διάκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας-EFQM (2015) | |
Διάκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας-EFQM (2008) |
Διακρίσεις διδασκόντων
- H Καθηγήτρια Ελένη Αποσπόρη διακρίθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με το βραβείο Εξαιρετικής Ερευνητικής Επίδοσης 2023-2024.
- Η Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα συμπεριλαμβάνεται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως, σύμφωνα με την αξιολόγηση που προέκυψε από την έρευνα «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2023. Η έρευνα δημοσιεύτηκε από ερευνητή του Stanford University της Αμερικής και αναφέρεται στους κορυφαίους επιστήμονες βάσει του επιστημονικού τους έργου για το έτος 2023, αλλά και για το συνολικό τους έργο έως και το 2023.
- Ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσάπης, Head of Compensation, Benefits & People Analytics στον Όμιλο Intrakat, διακρίθηκε στη λίστα "20under40 HR" (by Boussias) που δημοσιεύθηκε το Μάϊο 2024.
- Η εργασία "Here, there, & everywhere: Development and validation of a cross-culturally representative measure of subjective career success", η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of Vocational Behavior (130, 103612) των Briscoe, J. P., Kaše, R., Dries, N., Dysvik, A., Unite, J. A., … Apospori, E. et al. προκρίθηκε στις επιλαχούσες εργασίες για το βραβείο "Best Published paper award 2022" που απένειμε η Διεύθυνση Careers του φορέα Academy of Management.
- Η Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες για το έτος 2020, σύμφωνα με αξιολόγηση που προέκυψε από την έρευνα «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2020, η οποία δημοσιεύτηκε από ομάδα Καθηγητών του Stanford University της Αμερικής και αναφέρεται στους κορυφαίους επιστήμονες βάσει του επιστημονικού τους έργου για το 2020. Η μελέτη βασίστηκε στις αναφορές σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus σε ένα σύνολο 22 επιστημονικών πεδίων και 176 υπο-πεδίων και αξιολογήθηκαν 190.063 ερευνητές.
- Με τη διάκριση “Certificate of Excellence in Cross -Cultural Research” τιμήθηκε η Επίκουρη Καθηγήτρια Ελεάννα Γαλανάκη, για τη συνεισφορά της στο ερευνητικό δίκτυο GLOBE 2020.
- Η εργασία των κκ. Καρατοσίδη Χ. και Ιορδάνογλου Δ. (2021) «Ο ρόλος των ανώτερων γνωστικών λειτουργιών στην αποτελεσματική ηγετική συμπεριφορά» βραβεύτηκε ως μία από τις 5 καλύτερες εργασίες του 1ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου «Φροντίζοντας τον Εγκέφαλο» και θα δημοσιευτεί στο επιστημονικό περιοδικό “Dialogues in Clinical Neuroscience and Mental Health”.
- Η Ομότιμη Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρη έλαβε τη διάκριση “Nomination for Lifetime Achievement Award”, από το British Council (Αθήνα 2020).
- Στην κατάταξη στο 10% των άρθρων σε αναγνωσιμότητα άρθρα (Ιούλιος και Μάρτιος 2020), σε επιστημονικά περιοδικά του δικτύου SSRN, αναδείχθηκε το άρθρο: Alexandra-Paraskevi Chytiri, Fragkiskos Filippaios, Leonidas Chytiris (2018), “Hotel Recruitment and Selection practices: The case of Greek Hospitality Industry”, International Journal of Organisational Leadership, 7 (33), pp.324-339.
- Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους καθηγητές σε όλον τον κόσμο. H κατάταξη των επιστημόνων έγινε με βάση την έρευνα "Data for Updated science-wide author databases of standardized citation indicators" 2020, που δημοσιεύτηκε από ομάδα Καθηγητών του Stanford University της Αμερικής και αναφέρεται στους κορυφαίους επιστήμονες βάσει του επιστημονικού τους έργου το 2019. Η αξιολόγηση βασίστηκε στον αντίκτυπο του ερευνητικού τους έργου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και συγκεκριμένα στις αναφορές που έλαβαν σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus σε ένα σύνολο 22 επιστημονικών πεδίων και 176 υπο-πεδίων. Οι ερευνητές που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες (161.441) θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 δημοσιεύσεις.