Διάκριση στον διαγωνισμό "JA Start UP 2017" για φοιτητές του ΔΕΤ

Το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό «JA Start Up» 2017 κατέκτησε η ομάδα «Park Allou» που αποτελείται από φοιτητές του Τμήματος ΔΕΤ του ΟΠΑ
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, ο Tελικός Φοιτητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up 2017» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, με την συνεργασία της MetLife. Το πρώτο βραβείο κατέκτησε η ομάδα «ΡarkAllou» που αποτελείται από τους: Άννα-Εμμανουέλα Τσιμπλακάκη, ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Αλέξανδρος Πανταζόπουλος ο Ελευθέριος Πατρίκης, τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. H ομάδα εργάστηκε και διαγωνίσθηκε στον τελικό υπό την καθοδήγηση του κ. Γεώργιου Δουκίδη, καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement Europe «Εnterprise Challenge 2017» που θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι στις 28-30 Ιουνίου 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Β’ Βραβείο κέρδισε η ομάδα «Mr Bin» και το Γ’ Βραβείο, με ισοβαθμία, κατέκτησαν οι ομάδες «MODUS» & «Collar Pet» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι δύο πρώτες ομάδες «ParkAllou» και «Μr. Bin» πέρασαν ήδη στη 2η φάση του διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας για το 2018.
 
Δείτε τις βραβεύσεις και δηλώσεις μετά το διαγωνισμό:
BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΣ JA START UP 2017
ID: 
286

Τελευταία ενημέρωση: 14-06-2017