Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το από κοινού ad hoc εκπαιδευτικό πρόγραμμα του School of Labor and Employment Relations του Pennsylvania State University (ΗΠΑ) και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού!

H Διαπολιτισμική Επικοινωνία, η Πολιτισμική Συνείδηση και η διεύρυνση των γνώσεων αναφορικά με τις διεθνείς πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού αποτέλεσαν τους στόχους της εκπαιδευτικής επίσκεψης των φοιτητών και φοιτητριών του School of Labor and Employment Relations του Pennsylvania State University στην Ελλάδα και του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των φοιτητριών και φοιτητών πλήρους φοίτησης του Προγράμματος μας, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στην Αθήνα.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με την καθοδήγηση των Δρ. Δωροθέας Ρούμπης, LER Alumni Endowed Early Career Professor και Assistant Professor of Human Resource Management στο Penn State University και Δρ. Mark Gough, Associate Professor of Labor and Employment Relations, καθώς και της Διευθύντριας του Προγράμματος, Καθηγήτριας Μαρίας Βακόλα, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ανά ομάδες και σε Business Game το οποίο αφορούσε τον σχεδιασμό διαπολιτισμικού προγράμματος επικοινωνίας και εκπαίδευσης και την αξιολόγηση του!

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες για τον ενθουσιασμό, τη συνέπεια, τη δέσμευσή και τη συνεισφορά τους στην επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος!