Το ΟΠΑ συνδιοργανώνει το 45ο Annual Conference of the European Association for Research in Industrial Economics - EARIE 2018 (31/8-2/9)

EARIE 2018

The 45th Annual Conference of the European Association for Research in Industrial Economics
Αθήνα
31 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2018

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνει το 45ο Annual Conference of the European Association for Research in Industrial Economics - EARIE 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών, από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, με την υποστήριξη και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Το ετήσιο συνέδριο της EARIE είναι ένας από τους κορυφαίους θεσμούς παγκοσμίως για την ανάδειξη του ερευνητικού έργου στα Οικονομικά της Βιομηχανικής Οργάνωσης και τη διάχυση των αποτελεσμάτων τόσο της θεωρητικής όσο και της εφαρμοσμένης έρευνας στο πεδίο αυτό. Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση της έρευνας στην ανάλυση των αγορών, σε επίπεδο κλάδων, τιμολόγησης, επενδύσεων, καινοτομίας, ανταγωνισμού και ρύθμισης.

Το συνέδριο είναι κεντρικό σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και ευρύτερα για το πεδίο της Βιομηχανικής Οργάνωσης. Ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους ερευνητές, στη φετινή συνάντηση θα συμμετάσχουν οι Mark Armstrong (Oxford), Luis Cabral (NYU, Stern), Ulrich Doraszelski (Penn), Hugo Hopenhayn (UCLA), Marc Ivaldi (Toulouse), Jakub Kastl (Princeton), Leslie Marx (Duke), Peter Neary (Oxford), Volker Nocke (UCLA), John Sutton (LSE) Patrick Rey (Toulouse), John Vickers (Oxford) και Xavier Vives (IESE Business School). Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 460 ερευνητές από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.earie2018.org/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ID: 
1143

Τελευταία ενημέρωση: 28-08-2018