Ολοκλήρωση 9ου Συνεδρίου ΔΑΔ ΟΠΑ

 

9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens το 9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία  το αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την επιστημονική ευθύνη του Αναπλ. Καθ. Ιωάννη Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε και την εναρκτήρια ομιλία σχετικά με το θέμα του συνεδρίου που φέτος ήταν «Με το Βλέμμα στο Μέλλον». 

Το συνέδριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον άνω των 200 συμμετεχόντων, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις keynoteομιλίες των Prof.  JonnAntonakis ( UniversityofLausanne, Switzerland), Prof. EvangeliaDemerouti (Eindhoven University of Technology, The Netherlands) και Αγγελικής Οικονόμου, CEO Νίκας. Ο John Antonakis μίλησε για τον ρόλο του χαρίσματος στην ηγεσία, η Evangelia Demeroutiγια τον ρόλο του job crafting ως μέθοδο αύξησης της εργασιακής δέσμευσης και η Αγγελική Οικονόμου για το προσωπικό της ταξίδι από το HRως την  θέση του CEOπου κατέχει σήμερα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης με ομιλίες τους σε θέματα σχετικά με τις πρόσφατες ερευνητικές τους δραστηριότητες οι Καθηγητές του ΟΠΑ Μαρία Βακόλα, Ελένη Αποσπόρη, Ελεάννα Γαλανάκη, Ηλίας Καπουτσής, Ειρήνη Νικάνδρου, Λήδα Παναγιωτοπούλου και Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής ενώ στο πάνελ των επαγγελματιών της ΔΑΔ, οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού μας κ.κ. Δημήτρης Βασαλάκης (Intrasoft  International), Μαριλένα Σουλογιάννη (Johnson & Johnson), Μυρτώ Φραγκάτου (Pharmathen) και Σπύρος Χονδρογιάννης (Teleperformance Greece) παρουσίασαν επιτυχημένα HR projectsστα οποία οι ίδιοι είχαν άμεση εμπλοκή.

To συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των ΣΔΑΔΕ, ΕΙΜΑΔ-ΕΕΔΕ.