Απονομή Best International Symposium Award 2019 στην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ελένη Αποσπόρη

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ελένη Αποσπόρη του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ διακρίθηκε με το βραβείο Best International Symposium Award 2019 στο 79th Annual Meeting of the Academy of Management που διεξήχθη στις 9-13 Αυγούστου στη Βοστώνη των ΗΠΑ για το συμπόσιο Comparing Careers Across Countries: New Scholarship and Directions που συνδιοργάνωσε με την Καθηγήτρια Maike Andresen από το University of Bamberg, Germany και τον Καθηγητή Jon Briscoe από το Northern Illinois University, USA.

Το συμπόσιο, στο οποίο παρουσιάστηκαν 5 προσκεκλημένες ερευνητικές εργασίες, σε δυο εκ των οποίων συμμετείχε η κα Αποσπόρη, κρίθηκε ως το καλύτερο μεταξύ 433 συμποσίων με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση του συμποσίου να αναδυκνύει άριστες ερευνητικές συνεργασίες μεταξύ επιστημόνων από διαφορετικές χώρες.

2. Οι εργασίες του συμποσίου να δείχνουν θεωρητική και μεθοδολογική πρωτοπορία στον τομέα τους.

3. Η θεματολογία και το περιεχόμενο των εργασιών του συμποσίου να αντανακλούν τη διοίκηση των επιχειρήσεων πέρα από τα σύνορα χωρών.

ID: 
1861

Τελευταία ενημέρωση: 01-10-2019