Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2007-2008

AΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Aγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διακριθεί στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Marketing 2004" και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Πέρα από την επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορες εταιρίες έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται με τον εθελοντισμό.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά από το οποίο και έλαβε υποτροφία για την επιτυχή εισαγωγή με σειρά 3η στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων . Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε Φοιτητικά Συνέδρια με θέμα το Διεθνές Marketing, τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Εταιρίας κ.α.
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΝΙΚΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο Marketing. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις Η/Υ.
ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Γεννήθηκε το 1981 στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής Φοιτητών Socrates- Erasmus στο Institut d'études politiques (Πολιτικές Επιστήμες) στην Τουλούζη. Εκτός των άλλων υπήρξε συντάκτης και συνεργάτης σε διάφορα γνωστά περιοδικά.
  ΚΑΠΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 
ΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΘΩΜΑΗ
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης στην κατεύθυνση της Διοικητικής Επιστήμης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στο τμήμα εφαρμογής προγραμμάτων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά.
ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και μιλάει πολύ καλά Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά. Ενδιαφέροντα της αποτελούν η κατασκευή έργων βιτρώ, η κολύμβηση και το χειμερινό σκι.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1974 στον Πειραιά. Έχει το πτυχίο του Μάχιμου Αξιωματικού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης στα πλαίσια του Πολεμικού Ναυτικού και πτυχίο ως International Principal Warfare Officer. Σήμερα έχει καθήκοντα ως Διευθυντής Σχεδιασμού και Εκτέλεσης Επιχειρήσεων στο Πολεμικό Ναυτικό.
ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έχει γράψει εργασίες πάνω σε διάφορα θέματα μεταξύ άλλων και «Επαγγελματική Εξουθένωση και Εργασιακό Άγχος» Μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γερμανικά.
ΝΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1983. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και Στρατηγική. Η πρακτική του άσκηση πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και συγκεκριμένα στο κομμάτι των προσλήψεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά(Proficiency), πολύ καλά Ιταλικά(Superiore) και χειρίζεται πολύ καλά Η/Υ.
ΝΤΟΒΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέρα από την πρακτική του άσκηση στην Υπηρεσία Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών έχει εκπονήσει εργασίες μεταξύ άλλων και «Οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην Κατεχόμενη Κύπρο,η 4η διακρατική προσφυγή της Κύπρου κατά της Τουρκίας.». Έχει σπουδάσει κλασσικό πιάνο για 8 χρόνια και γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά.
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι επίσης κάτοχος του Diploma in International Financial Reporting Standards (Association of International Accountants). Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και έχει λάβει πολλές διακρίσεις. Έχει άριστη γνώση χειρισμού Προγραμμάτων Μηχανογραφημένης Λογιστικής και Η/Υ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΛΗΤΩ
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει 2 σημαντικά σεμινάρια: "Οικονομική Επικαιρότητα στην Ελλάδα και προοπτικές απασχόλησης αποφοίτων Σχολών Οικονομίας και Διοίκησης", "The 21st European Conference for ESRI Users in Athens".Μιλά πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνεται το Αργεντίνικο Τango και η Salsa.
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά το παρελθόν έχει λάβει πολλές διακρίσεις για τις Σπουδές και το Ήθος της. Έχει γράψει πολλές εργασίες μεταξύ των οποίων και η διπλωματική της με θέμα ¨Εταιρική Διακυβέρνηση¨ που βαθμολογήθηκε με άριστα .Έχει συμμετάσχει σε πολλά Projects του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άριστα Αγγλικά και είναι κάτοχος του ECDL.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και κατάγεται απο το Ηράκλειο της Κρήτης.Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και τη Στρατηγική. Συμμετείχε σε Φοιτητικά Συνέδρια Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και κάποιες από τις εργασίες που έχει εκπονήσει αφορούν στα πεδία της Δυναμικής των Ομάδων, της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, του Ύφους Ηγεσίας και της Διοίκησης Αλλαγών.Εχει εργαστεί ως εκπαιδευτής Spectator Services για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 και στα πλαίσια της Πρακτικής του Άσκησης στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τράπεζας, όπου ασχολήθηκε κυρίως με τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Αξιολόγησης.
ΠΑΠΑΖΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Η διπλωματική του εργασία είχε ως αντικείμενο τη μελέτη και ανάλυση της οργανωσιακής συμπεριφοράς μιας συγκεκριμένης επιχείρησης και τη σύνδεση με την έννοια της αποτελεσματικότητας της οργάνωσης ως σύνολο. Εκτός από Αγγλικά και Γαλλικά έχει άριστη γνώση Η/Υ.
ΠΕΤΑΜΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Socrates-Erasmus στο Leiden University της Ολλανδίας. Έχει ήδη 11 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε μικρές και μεγάλες Εταιρίες. Επίσης έχει προσφέρει εθελοντικά την εργασία του. Άλλα του ενδιαφέροντα αποτελούν η Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία, το Shaolin Kung Fu, το Reiki, οι Η/Υ.
ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1984. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (Σχολή ΝΟΠΕ). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Ασχολείται με τη μουσική, το θαλάσσιο σκι και τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
ΡΕΧΕΝΙΩΤΗ ΔΩΡΟΘΕΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια με θέματα όπως¨Εταιρική Διακυβέρνηση&Διεθνής Εταιρία¨, ¨Η Ευρωπαϊκή Προοπτική της Τουρκίας. Μιλάει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά ,Ολλανδικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ.
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι πτυχιούχος του Μarketing(Οργάνωση &Διοίκηση Επιχειρήσεων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα τα Αγγλικά, πολύ καλά τα Ιαπωνικά και μέτρια Γερμανικά ,Γαλλικά. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Η παρακολούθηση και συμμετοχή σε προγράμματα και μελέτες του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, μέλος της ομάδας προγραμματισμού και ιστοσελίδας του ΟΠΑ είναι κάποιες από τις δραστηριότητες του.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε εργασίες και παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια. Έχει ικανοποιητική εργασιακή εμπειρία αφού έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρίες. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ.
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με συμμετοχή στο Πρόγραμμα Socrates-Erasmus στη Γαλλία ( Πανεπιστήμιο Saint-Quentin-en Yvelines). Υπήρξε μέλος συντακτικής ομάδας γνωστής εφημερίδας και μέλος του Κινηματογραφικού και Ιστορικού Ομίλου. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά.