Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2006-2007

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Έχει συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Λογιστικό Συνέδριο.
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Έχει εργασθεί για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την Εθνική Ασφαλιστική και το Πανελλήνιο Σωματείο Λιθογράφων.Επίσης εργάζεται ως υπεύθυνος τροφοδοσίας και προσωπικού σε cafe-bar (Concept Cafe). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και καλά Γαλλικά και έχει γνώσεις λειτουργικών συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλλέγονται το Internet,ο Αθλητισμός,ο Ελληνικός Τύπος καθώς και η οργάνωση μουσικών event μαζί με μία ομάδα ατόμων (www.puretheproject.gr).
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σε γραφείο Δικαστικών Επιμελητών. Υπήρξε εθελόντρια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», στο τμήμα της τεχνολογίας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και έχει γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται το θέατρο και ο χορός, με τον οποίο ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο.
ΒΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ
Γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Στρατηγική και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Κατα τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε με σύμβαση μαθητείας στο τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της BP Hellas. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως Office Assistant στην εταιρεία Oxford University Press. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και χειρισμού μηχανών γραφείου. Κύρια ενδιαφέροντά της ο κινηματογράφος, η διακόσμηση και το διάβασμα.
ΒΟΥΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
Γεννήθηκε το 1982 στην Κοζάνη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφίες (μεταξύ αυτών και του ΙΚΥ), για την κατάταξή της ως πρώτη στη βαθμολογία κάθε έτους. Έκανε Εrasmus στη Σουηδία, όπου ολοκλήρωσε και εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Τμήμα Human Resource Management της εταιρίας Volvo. Έχει εργαστεί, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κοζάνης, και κατόπιν σε εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων με έδρα την Κοζάνη (ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων), ενώ από το 2005 είναι στέλεχος της Υπηρεσίας Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και Η/Υ.
ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε σε σεμινάρια σχετικά με την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματικότητα και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό εργασιών, σε θέματα κυρίως Ναυτιλιακής Πολιτικής και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως οικονομικός σύμβουλος, σε εταιρία consulting, με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και διαγνωστικών μελετών. Ενδιαφέροντά της ο χορός, το θέατρο και τα ταξίδια.
ΓΑΛΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1984. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με κατεύθυνση στη Στρατηγική και τους Ανθρώπινους Πόρους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε Φοιτητικά Συνέδρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκε στη ?Johnson & Johnson Hellas? στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά , καλά Ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις στα Γερμανικά. Λοιπά ενδιαφέροντα : ταξίδια, μουσική, internet.
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε στην ICAP Α.Ε. και στη ΔΕΗ Α.Ε., ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης στην ICAP Α.Ε. και ως βοηθός λογιστηρίου στον ταξιδιωτικό οργανισμό ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ Ο.Ε. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά ιταλικά και Η/Υ. Επίσης, έχει αποκτήσει εξειδίκευση σε θέματα εναλλακτικών μορφών τουρισμού μέσω προγράμματος ΚΕΚ. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται το σχέδιο, η μουσική, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Γεννήθηκε το 1983. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ασχολήθηκε κατά το έτος 2005 με την εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών (Bussiness Plans). Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδου Proficiency) καθώς και Γερμανικά (επιπέδου Grundstufe)
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπονήσει εργασία που αφορά στις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων περιοχής της Ανατ. Αττικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη ψυχαναλυτική σκέψη. Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή μηχανογραφημένης λογιστικής και εργάστηκε σε λογιστήριο ανώνυμης εταιρίας για τρία χρόνια. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και χειρίζεται πολύ καλά Η/ Υ. Ενδιαφέροντά της αποτελούν η ζωγραφική, η μουσική και τα ταξίδια.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα.Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.Στα πλαίσια της Πρακτικής του Άσκησης εργάστηκε στην Γενική Τράπεζα στο τμήμα Δανείων.Γνωριζει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει γνώσεις Η/Υ.Κύριο χόμπι του ο αθλητισμός.
ΛΕΚΑΝΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα.Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραώς.Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε δίμηνη πρακτική άσκηση στην Αγροτική τράπεζα Ελλάδος,ενώ από τον Ιούνιο του 2006 εργάζεται στην Εμπορική Credicom.Επίσης κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε σεμινάρια με θέμα τη διεθνοποίηση της Ελληνικής ετααιρείας και τις Εικονικές Επιχειρήσεις.Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα,καλά την Γερμανική γλώσσα και το χειρισμό Η/Υ.Ενδιαφέροντα τέννις,σινεμά,ταξίδια.
ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 με καταγωγή από την Κρήτη. Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος Υποτιτλισμού.Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ, στο περιφερειακό κανάλι Blue Sky και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας για την Athens Olympic Broadcasting. Από το 2001 αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και διδάσκει τη Γαλλική Γλώσσα Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου από το 2002. Το 1998 βραβεύτηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο στα πλαίσια του θεσμού «Journee de la francophonie en Grece».Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και πολύ καλά γερμανικά και ιταλικά. Ασχολείται με το πιάνο και είναι χορεύτρια κρητικών παραδοσιακών χορών. Έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.
ΜΠΕΡΕΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Γεννήθηκε το 1984 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει πραγματοποιήσει εργασίες σε θέματα μάρκετινγκ, οικονομικών, έρευνας αγοράς, επικοινωνιακής στρατηγικής, ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, δημοσίων σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα διοίκησης και δικαίου. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και υπολογιστών. Στις ασχολίες του ελεύθερου χρόνου της περιλαμβάνονται το κλασσικό πιάνο, τα ταξίδια και το διάβασμα.
ΜΠΟΧΩΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Γεννήθηκε το 1983 στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους . Έχει βραβευθεί για τη συμμετοχή της στον κύκλο μαθημάτων ?Managing Business Today?. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιστημονικές ημερίδες και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό εργασιών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Συμμετείχε στη χορευτική ομάδα του Πανεπιστημίου, έχει κάνει μουσικές σπουδές και την ενδιαφέρει η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΝΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με κατεύθυνση Λογιστική. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Ισπανικά. Έχει εργαστεί ως βοηθός Λογιστή σε Λογιστικό Γραφείο, ως υπάλληλος μηχανογραφημένου λογιστηρίου στα Hondos Center καθώς και σε προγράμματα Marketing και Έρευνας Αγοράς στο αντίστοιχο τμήμα της αλυσίδας για αρκετό διάστημα. Τέλος εργάστηκε και στον ΟΤΕ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στα διεθνή λογιστικά πρότυπα και σε θέματα Management και Franchise και έχει εκπονήσει εργασίες σε θέματα Στρατηγικού και Τραπεζικού Marketing. Τα ενδιαφέροντάς της είναι ο χορός, η γυμναστική και ο κινηματογράφος.
ΝΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκε το 1983 στη Λάρισα και είναι απόφοιτος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και έχει γνώσεις χειρισμού H/Y. Έχει συνεργαστεί με διαφημιστική εταιρία σε θέση Human Resource Assistant, και έχει εργαστεί στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Λάρισας. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η επιστήμη και η τεχνολογία, η λογοτεχνία και τα extreme sports.
ΞΕΝΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθηνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στη Eurobank Leasing και στην EFG.Eurobank Ergasias. Έχει εκπονήσει εργασίες σχετικά με την αγορά εργασίας, τη νομισματική πολιτική και την οικονομική ιστορία της Ελλάδας. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την ανταγωνιστικότητα,την επιχειρηματικότητα και τις Δημόσιες Σχέσεις, καθώς και τη θέση της Ελλάδας στη νέα Πολιτικοοιοκονομική Πραγματικότητα. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική,το ποδόσφαιρο και ο κινηματογράφος.
ΠΑΝΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννήθηκε στην Αλίαρτο το 1977 και ειναι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών και Τεχνολόγων Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Χημεία Τροφίμων. Έχει εργασθεί στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου των εταιριών ΦΑΓΕ και COPAIS (Heinz) καθώς επίσης και στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου,υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων του Γ.Π.Α. όπου και εκπόνησε την πτυχιακή του εργασία.Έχει εκπονήσει εργασία με θέμα τις γραμμές παραγωγής της εταιρίας COPAIS. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και χειρίζεται άριστα τους Η/Υ.Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται το μπάσκετ και η κολύμβηση.
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γεννήθηκε το 1981 και κατάγεται από τα Φίχτια Αργολίδος. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και καλά την Γαλλική γλώσσα καθώς και χειρισμό Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, τα βιβλία, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά με κατεύθυνση Διαδικτυακά και Υπολογιστικά Συστήματα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στη ΔΕΗ και στην εταιρεία Altectelecoms. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και πολύ καλά την Γαλλική γλώσσα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Πληροφορική, την Επικοινωνία και τις Διαπροσωπικές σχέσεις. Έχει εκπονήσει ποικίλες εργασίες σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Ενδιαφέροντα της είναι ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο τρίτο και τέταρτο έτος. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, μέτρια Γερμανικά και έχει αρκετά καλές γνώσεις Η/Υ. Εργάστηκε στην Citibank στο τμήμα direct sales. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες σχετικά με το Management και έχει εκπονήσει ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών του. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η λογοτεχνία, το μπάσκετ και ο κινηματογράφος.
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά και γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις στους Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε σεμινάρια επιχειρηματικότητας, συμμετείχε στην οργάνωση εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το τμήμα του και συνέβαλε στην δημιουργία του επίσημου οδηγού σπουδών του τμήματός του. Κυριότερα ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΣΑΓΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Λογιστική και Χρηματοδοτική Διοίκηση. Έχει εργαστεί στην εταιρία Ορκωτών Λογιστών Grant Thornton. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά και ιταλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική, ο κινηματογράφος και η φωτογραφία.
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στην Κω το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομική. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γερμανικά και ισπανικά. Επίσης έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα management και έχει εκπονήσει εργασίες σε θέματα marketing και διοίκησης και στρατηγικής επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε διαφημιστική εταιρία καθώς επίσης και στην εταιρία Druckfarben Hellas ΑΕΒΕ. Ενδιαφέροντά της είναι το διάβασμα, η μουσική και τα ταξίδια.
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα.Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Ο.Π.Α. με κατεύθυνση Οικονομική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα θέματα,"Στρατηγική και προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος","Ευρωπαϊκή Οικονομική Ολοκλήρωση και Πολιτική", "Διεθνοποίηση της Ελληνικής Εταιρείας" και ¨franchising".Κατα την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρησιακών πελατών του ΟΤΕ.Γνωρίζει άριστα Αγγλικά,πολυ καλά Γαλλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL.