Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2011-2013

Αγελαδά Μαρία
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει εργασθεί ως βοηθός λογιστή σε ανώνυμες εταιρείες ενώ η πιο πρόσφατη απασχόληση της είναι στην VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ως υπάλληλος διαχείρισης project.
Αναγνώστου Μαρία
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ως Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων.
Βαρουξή Βασιλική
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος ως βοηθός Αναλυτής Συστημάτων.
Γαλαγάλα Μιράντα
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Ικάρων το τμήμα Μηχανικών Αεροσκαφών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά Εργάζεται στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Γεωργακαράκου Γεωργία
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus φοίτησε για ένα ακαδημαϊκό έτος στο τμήμα Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Johannes Kepler Universität (JKU) Linz της Αυστρίας. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και λίγα ισπανικά. Εργάζεται στην εφημερίδα «Τα Νέα» ως δημοσιογράφος.
Γκαλίτσιου Αικατερίνη
Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, μέτρια Ιταλικά, καθώς και άριστη χρήση Η/Υ. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Διοικητική Υπάλληλος.
Γκριτζάπη Αθανασία
Απόφοιτη θεολογικής σχολής, τμήματος ποιμαντικής και κοινωνικής θεολογίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην εργασιακή ψυχολογία,συναισθηματική νοημοσύνη και δημόσιες σχέσεις. Εργάζεται στην φαρμακευτική εταιρεία βιοτεχνολογίας Actelion.
Δημοπούλου Αγγελική
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην ΑΤΕbank στη Διεύθυνση Δημόσιου Τομέα.
Δούκας Παναγιώτης
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική.
Ζάρρα Νικολία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Δημόσια Οικονομική) του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και παρακολουθεί μαθήματα για την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας. Έχει εργαστεί ως βοηθός λογιστή σε διάφορες εταιρείες.
Ζαφείρκου Ελένη
Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας &Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ξένες γλώσσες: αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα ως τακτική εισηγήτρια εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Προσωπικού.
Καρίπης Μωυσής
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Παραιτήθηκε στο βαθμό του Λοχαγού. Έχει στην κατοχή του πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Τουρκικών. Εργάζεται στη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αμαρουσίου.
Κασιμάτη Ειρήνη
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της Δ.Ε.Η Α.Ε.
Κιουρτσίδου Χαρίκλεια
Αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ασφαλιστικής εταιρίας MetLife Alico.
Κόλλια Ειρήνη
Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά & Γερμανικά. Εργάζεται για την Procter & Gamble Hellas ως Meeting & Collaboration Coordinator στην ομάδα Facilities.
Κολώνιας Πέτρος
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και άριστη χρήση Η/Υ. Εργάζεται στην GlaxoSmithKline στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως Payroll Coordinator.
Λεγάκης Χρήστος
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Ηπείρου. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην Κεντρική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ΚΟΝΚΑΤ ΑΤΕ και απασχολείται με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού τα τελευταία πέντε χρόνια.
Λύρατζη Ζουμπουλιώ
Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστήμων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα στο τμήμα λήψης και διαβίβασης χρηματιστηριακών εντολών πελατών δικτύου.
Μαθιουδάκη Ελισσάβετ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό στην Πληροφόρηση και Επικοινωνία των Επιχειρήσεων ( DESS InfoCom, Bordeaux III, στη Γαλλία). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά (επίπεδο C2) και Ιταλικά (επίπεδο Β2). Εργάζεται ως υπάλληλος στην Hellenic Postbank, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Μαρκογιαννάκη Γκόλφω
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και από το Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Μασούρη Θεοδώρα :
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην εταιρεία In Group HR Solutions.
Μελισσανίδου Ελένη
Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Είναι απόφοιτος του Τομέα Μετάφρασης του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Εξειδίκευσης στη Μετάφραση και στη Διαπολιτισμική Επικοινωνία καθώς και στην Οπτικοακουστική Μετάφραση στις γλώσσες Αγγλικά-Γαλλικά-Ελληνικά του Ινστιτούτου Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Mons-Hainaut στο Βέλγιο. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ισπανικά. Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο Δήμο Αθηναίων.
Μοσκόφογλου Αναστασία
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά το 2008. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις προσωρινής απασχόλησης και τα τελευταία 2,5 χρόνια εργάζεται ως HR Administrator στην εταιρεία MANPOWER TEAM.
Μπαλούμη Όλγα
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάζεται στην εταιρεία Information Resources Hellas ΑΕΕ ως Υπεύθυνη Προσωπικού.
Μπλέτσα Καίτη
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά. Εργάζεται στην Alpha Τράπεζα στη Διεύθυνση Xρηματοδοτήσεων Μικρών Επιχειρήσεων ως Product Manager.
Ορφανός Χρυσοβαλάντης-Δημήτριος
Αποφοίτησε το 2006 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός στο Όπλο του Μηχανικού, φοίτησε στη συνέχεια σε όλα τα σχολεία του κατεχόμενου βαθμού του με επιδόσεις Λίαν Καλώς έως Άριστα. Έχει υπηρετήσει στην παραμεθόριο και έχει συμμετάσχει σε ειρηνευτική αποστολή (Αφγανιστάν). Τη συγκεκριμένη περίοδο υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Γνωρίζει Αγγλικά και Ρώσικα.
Παπαγεωργίου Δημήτριος
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Aberdeen της Σκωτίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Megavend Hellas AE ως Διευθυντής Logistics ( Demand & Replenishment Planning for the Coca Cola – 3E Vending Machines) συντονίζοντας όλες τις ενέργειες της εφοδιαστικής αλυσίδας προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόβλεψη της έγκαιρης και συνεχόμενης παραγωγής σε ευθυγράμμιση με τα σχέδια του προγραμματισμού της ζήτησης και ανεφοδιασμού των αυτόματων πωλητών της Coca Cola – 3E. Πρωταρχικός στόχος η κατανόηση των αναγκών των εργαζομένων, στοχεύοντας στην υψηλή αφοσίωση και παρακίνηση, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην επιτυχή πορεία της εταιρείας.
Παπαϊωάννου Δημήτριος
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων. Εργάζεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Πέτρου Ζωή
Αποφοίτησε το 2006 από το Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατόπιν, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ασκώντας το επάγγελμα της δημοσιογράφου για δύο χρόνια. Από το 2008 εργάζεται στην εταιρεία DHL.
Προίσκου Ελεάννα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι) και γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Από το 2007 εργάζεται στην Alpha Bank A.E. ως Υπεύθυνος Πελατείας Επιχειρήσεων.
Πρωτονοταρίου Μαρία
Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Menarini Διαγνωστικά - Ιατρικά Οργανα Α.Ε.Β.Ε.
Σάββα Χριστίνα
Αποφοίτησε από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στα ΕΛΤΑ, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Σαββοπούλου Κωνσταντίνα
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθήνας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρεία SIEMENS SA ως Payroll Manager.
Σαμαντά Σοφία
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται για τον όμιλο Efg Eurobank-Ergasias με προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση private banking πελατών.
Σπυράκη Βιργινία
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην Grant Thornton Greece ως HR Senior.
Σωτηριάδου Βαρβάρα
Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στον ΟΤΕ στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Σωτηροπούλου Αθανασία
Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Εργάζεται στο Τεχνικό Τμήμα της Ναυτιλιακής Εταιρείας Marmaras Navigation LTD.
Χιονά Ελπίδα
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κάτοχος Master of Science (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα) in Economics and Business με ειδίκευση στο Marketing στο Erasmus University of Rotterdam της Ολλανδίας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και βασικές γνώσεις Ολλανδικών. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.