Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2010-2012

VAN DER WILT ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην ADT Hellas AE ως διευθύντρια οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών.
ΑΔΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και στη συνέχεια του ΜΠΣ «Θεωρία, Πράξη & Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου» του ΕΚΠΑ, εργάσθηκε παράλληλα με τις σπουδές της στον τομέα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από το 2005 εργάζεται στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου εταιρειών Forthnet.
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικών και Γαλλικών. Εργάζομαι στα ΜΜΕ από το 2002 (Ελευθεροτυπία, Αθήνα 9,84, ΕΡΤ) Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δουλεύει ως δημοσιογράφος στην εκδοτική εταιρεία Daphne Communication, στα περιοδικά Diva (έως και το 2009, οπότε έκλεισε ο τίτλος) και Forma (έως σήμερα).
ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Γερμανική (1991) και Αγγλική (1997) Φιλολογία, ενώ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 ολοκλήρωσε τον Μεταπτυχιακό Κύκλο Σπουδών (Master of Arts) στη Γερμανική Λογοτεχνία. Εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά , Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρία COCO-MAT.
ΓΙΩΝΑ ΓΙΩΤΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας-ΑΣΟΕΕ. Εργάζεται στον Όμιλο Inditex ως Υπεύθυνη Ανεύρεσης & Επιλογής Προσωπικού, ενώ η προηγούμενη εμπειρία της αναφέρεται σε διαφημιστική εταιρεία.
ΔΑΦΑ ΕΙΡΗΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στη εταιρία DELOITTE σαν Human Resources Supervisor.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραία. Εργάζεται ως υπάλληλος τμήματος προσωπικού στην εταιρεία Εκτυπώσεις Iris AΕΒΕ ενώ συνολικά ασχολείται με τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων τα τελευταία τρια χρόνια.
ΖΟΥΛΟΜΗΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Κάτοχος Πτυχίου Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Aγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στη διεξαγωγή έρευνας για την ανεργία των νέων στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος & Ανθρώπινου Δυναμικού. Εργάστηκε για 3 χρόνια στην εταιρεία "Υιοι Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ" και στην "Κατσέλης Συμμετοχών" ώς Υπάλληλος Γραφείου, στο Εμπορικό-Λογιστικό Τμήμα και Βοηθός Λογιστή, αντίστοιχα, απασχολούμενη με όλο το φάσμα της λογιστικής (συμπεριλαμβανομένης και της μισθοδοσίας). Απασχολήθηκε για τα επόμενα 2,5 χρόνια στη "Manpower Team A.E." ως ΗR Administrator στο τμήμα Εργοδοσίας και σήμερα εργάζεται στη "ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε." στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Specialist.
ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Γλώσσα, Φιλολογία & Πολιτισμός Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα και Γαλλικά. Εργάζεται στην Sony Hellas ΦΑΕΕ ως Human Resourses Assistant.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία Randstad ως Consultant στο Ανθρώπινο Δυναμικό.
ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάστηκε από το 2004 στις εταιρείες Notos Com Συμμετοχές και Singular Logic A.E ως Payroll Specialist. Από το 2009 εργάζεται στην εταιρεία Astellas Pharmaceuticals Α.Ε.Β.Ε ως Υπεύθυνη Προσωπικού.
ΚΗΡΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τμηματάρχης Εργασιακών Σχέσεων στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος ΑΤΕ. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά.
ΚΟΡΟΒΗΛΟΣ ΒΛΑΣΗΣ
Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΔΕΟΣ/ΟΠΑ). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά. Συνεργάτης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και του Γραφείου Διαμεσολάβησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΚΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ (Huqsvarna) ως υπεύθυνη μισθοδοσίας.
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αποφοίτησε από το Φ.Π.Ψ.- Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως τραπεζικός σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΛΑΨΑΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και εργάζεται στη Διεύθυνση προσωπικού της Sprider Stores ΑΕ.
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ έχει βασικές γνώσεις γερμανικών και τουρκικών. Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και στη Γενική Διεύθυνση Έρευνας (DG Research) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (European Commission). Από το 2007 εργάζεται στον ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.
ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΕΦΗ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά καθώς και Γαλλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της BINGO ΑΕΒΕ ως HR Assistant.
ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Λίνα)
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Έχει διατελέσει προϊσταμένη διαφόρων τμημάτων στο Υπουργείο και προϊσταμένη σε δύο διευθύνσεις (Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας των ΚΕΠ και Διεύθυνση Προσλήψεων Προσωπικού).
ΜΕΝΟΥΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και λίγα Γερμανικά καθώς και άριστη χρήση Η/Υ. Εργάζεται συνολικά 3 έτη και τον τελευταίο χρόνο στην εταιρία ADECCO HR ως HR Assistant.
ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ
Είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και το University of Limerick στην Ιρλανδία (Erasmus). Εργάζεται στον όμιλο PRC Group-The Management House με αντικείμενο την Επιλογή Στελεχών στο Human Development Business Unit της εταιρείας. Παράλληλα, είναι μέλος της ομάδας των αξιολογητών της έρευνας Best Workplaces, συντάκτρια του Newsletter και συντονίστρια της διοργάνωσης των συνεδρίων του Great Place To Work® Institute Hellas.
ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών & Εμπορίου του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία. Γνωρίζει Αγγλικά & Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία Stormy SA ως RD HR Manager.
ΜΠΕΡΤΣΙΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και μιλάει καλά Αγγλικά. Από το 2007 εργάζεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της HSBC Bank plc ως HR Administrator.
ΜΠΟΤΟΤΣΙΔΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και έχει γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται από το 2003 στην ασφαλιστική Εταιρία GROUPAMA – ΦΟΙΝΙΞ. Συγκεκριμένα έχει εργασθεί στη Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, στο Τμήμα Πωλήσεων και Εργασιών, στη Περιφερειακή Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency και σήμερα στη Διεύθυνση Εργασιών Αυτοκινήτου.
ΝΑΤΣΟΛΑΡΗ ΝΙΝΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών ( ΕΚΚΕ). Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά και τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται στη φαρμακευτική εταιρεία CHIESI ΕΛΛΑΣ
ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής & του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά & Γαλλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και είναι προϊστάμενος τμήματος.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου. Γνωρίζει Αγγλικά & Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Εταιρία Λειτουργίας ΑΕ ως υπεύθυνη Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδας. Γνωρίζει Αγγλικά & Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΙΕ Κοντέλλης ΑΕ στο τμήμα προσωπικού.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά & Ισπανικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και έκτοτε εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό ως μηχανικός αξιωματικός. Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει Διευθυντής Προώσεως και Ενέργειας σε πολεμικά πλοία του ελληνικού στόλου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, και έχει φοιτήσει σε διάφορα εθνικά και διασυμμαχικά σχολεία, μεταξύ των οποίων είναι η Σχολή Ναυτικής Τακτικής του Π.Ν., το Surface Warfare Officers School του U.S.N. και η Σχολή Αξιωματικών Μηχανικού του Σ.Ξ.
ΠΑΠΙΣΤΑ ΦΑΝΗ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και διαθέτει άριστη γνώση του Microsoft Officce & Internet. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται με τον κλάδο του e-commerce, εργαζόμενη ως Product Manager και μετέπειτα ως Team Manager στην εταιρεία Plus4u.gr. Α.Ε.
ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στη Millennium Bank σαν προϊστάμενος καταθέσεων.
ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-LILLY στο τμήμα πωλήσεων.
ΡΟΥΣΤΑ ΒΑΪΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά & Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρία PCZ AE σαν HR Administration Specialist.
ΣΙΑΡΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά καθώς και Ιταλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 1995 και από το 2008 είναι Προϊσταμένη Υπηρ. Θεμάτων Προσωπικού, σε Δ/νση Δικτύου.
ΣΙΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Είναι απόφοιτη του τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Πατρών. Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος, από το 1995 και τα τελευταία χρόνια είμαι υπεύθυνη του γραφείου του Διευθυντή Διοικητικού.
ΤΣΕΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της Coca Cola 3E και από το 2005 εργάζεται στην Wind Hellas Telecommunications με τελευταία της θέση από το 2009 την Human Resources Supervisor αναλαμβάνοντας υπό την ευθύνη της τα εμπορικά, οικονομικά και διοικητικά τμήματα της εταιρείας.
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάζεται ως Recruitment & Development Coordinator στην WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. από το 2006. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ
ΧΑΤΖΗΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στον Ο.Τ.Ε. Α.Ε., στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ως προϊσταμένη του Τμήματος Αποζημιώσεων.