Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2005-2007

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στον ΟΤΕ.
ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραια. Εργάζεται στην Intelsap ως Τεχνικός Διευθυντής.
ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΝΑ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στη διεύθυνση προσωπικού του ΟΣΕ.
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Αποφοίτησε από το University of Kent Canterbury, Τμήμα Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις. Έχει Master Ανάλυση Διεθνών Κρίσεων από το University of Kent Canterbury. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και εργάζεται στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.
ΔΡΑΚΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (Proficiency) και γερμανικής γλώσσας (Mitelstuffe). Εργάζεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος στο τμήμα marketing.
ΚΑΛΟΔΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας (Proficiency) και Ισπανικής (Basico). Εργάζεται στο τμλημα Διοικητικής και Τεχνικής Στήριξης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
ΚΑΝΑΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται για τον Στραό Ξηράς.
ΚΑΜΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην VODAFONE SA.
ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Citibank.
ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανε/μιο Αθηνών- Τμήμα Πληροφορικής με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον όμιλο Βασιλάκη, εταιρεία Aegean Airlines SA, στη μηχανογραφική υποστήριξη των Γραφείων Προσωπικού του Ομίλου.
ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία Manpower Team AE, με την ειδικότητα HR consultant.
ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ( Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών) και στη συνέχεια από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, ως Προϊσταμένη Τμήματος, στην Ανάπτυξη Εργασιών Λιανικής Τραπεζικής.
ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙΣΑΡ
Έχει βασικό πτυχίο στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακά στις Επιστήμες των Αποφάσεων, τη Χρηματοκοικονομική Διοικητική και τις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Ο.Π.Α. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογία). Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη ΔΕΗ ΑΕ
ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΒΑΓΙΑΝΝΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά & Ιαπωνικά. Εργάζεται στη Διέυθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας McKinsey & Company.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Αποφοίτησε απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (postgraduate diploma in Marketing) από το Chartered Institute of Marketing του Λονδίνου καθώς επίσης Μsc in Service Management από το Ο.Π.Α. Μιλάει Αγγλικά και Ιαπωνικά. Εργάζεται σαν Project Manager στην Εταιρεία Zeincro Hellas.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ
Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσσικα. Εργάζεται ως Διευθύντρια του Τομέα Διοικητικού στην εταιρεία Εμπορική Ακίνητης Περιουσίας, μέλος του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας.
ΛΑΝΑΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μαρκετινγκ. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων ΒΡΜ Α.Ε.
ΛΙΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρεία COCOMAT ως υπέυθυνη του τμήματος Διοίκησης Ολικής Ποιότητας.
ΜAMEKAΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρησέων. Είναι κάτοχος Postgraduate Diploma in Marketing (C.I.M). Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην ΕΧΑΕ (Όμιλος εταιρειών όπου ανήκει το Χρηματίστηριο Αθηνών).
ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην EFG Eurobank-Ergasias.
ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση Παιδαγωγικής) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στον Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ.
ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΝΤΩ
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης, τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην CONTAX Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ως Διευθύντρια Τομέα Υπηρεσιών Ανθρώπινων Πόρων.
ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Αποφοίτησε από το Πολυτέχνειο Κρήτης, τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρεία CARTECH AE.
ΜΙΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης.
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Ελληνική Τράπεζα ΛΤΔ στην υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
Αποφοίτησε από το Northeastern University της Βοστώνης. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά. Έχει εργαστεί για πολλά έτη στη Διαφήμιση, στον εμπορικό τομέα και στη Διεύθυνση Επικοινωνίας στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και σε βασικό επίπεδο Γαλλικξλα και Ιταλικά. Εργάζεται στο Athens Information Technology ως Διοικητική Υπέυθυνος Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας με κατεύθυνση Ιστορία της Τέχνης. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στον ΤΙΤΑΝΑ στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΠΑΠΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τμήμα Γεωπονίας. Έχει Master στην Αρχιτεκτονική Τοπίου από το University of Edinburgh. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται για την ΜΟΔ ΑΕ στη Διαχειριστική Αρχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο τμήμα After Sales της εταιρείας Citroen Hellas ΑΕ.
ΣΕΡΕΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας.
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον Όμιλο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στη Διεύθυνση Διαφήμισης του ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΕ.
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστημίο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών “Athens MBA” (Διοίκηση Επιχειρήσεων). Έχει Proficiency του Πανεπιστημίου Michigan και εργάζεται στο Επιμελητήριο Κορινθίας ως σύμβουλος νέων επιχειρηματιών.
ΣΚΩΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Αθήνας. Έχει Diploma στο marketing. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.
ΣΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία Johnson & Johnson Hellas, στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη συμβουλευτική και θεραπεία οικογένειας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Citibank.
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Πτυχιούχος τοτ τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας (Proficiency). Εργάζεται στο τμήμα Νέων Θέσεων Εργασίας του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (Κ.Π.Α.) του ΟΑΕΔ Καλλιθέας.