Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 18ου θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (12-16/07/19)

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 18th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (18ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και την Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, από τις 12 έως τις 16 Ιουλίου 2019, με την υποστήριξη και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 180 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους συμμετέχοντες, στη φετινή συνάντηση συμμετέχουν οι Simon Anderson (Virginia), Costis Daskalakis (MIT), John Geanakoplos (Yale), Hugo Hopenhayn (UCLA), Eugenio Miravete (Univ. of Texas at Austin), Torsten Persson (Stockholm Univ.), Peter C.B. Phillips (Yale) και Patrick Rey (Toulouse School of Economics).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, υπάρχουν στην ιστοσελίδα  http://www2.aueb.gr/conferences/Crete2019/

ID: 
1775

Τελευταία ενημέρωση: 01-07-2019