Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υποδέχθηκε στις 7 Ιουνίου εξαμελή αντιπροσωπεία του κινέζικου Πανεπιστημίου University of International Business and Economics (UIBE)

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υποδέχθηκε στις 7 Ιουνίου 2024 εξαμελή αντιπροσωπεία του κινέζικου Πανεπιστημίου University of International Business and Economics (UIBE), ενός υψηλού κύρους κινέζικου Πανεπιστημίου με το οποίο το ΟΠΑ έχει μακρά ιστορία συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, πέραν της ύπαρξης μνημονίου συνεργασίας το UIBE αποτελεί τον κινέζικο εταίρο του ΟΠΑ στο Business Confucius Institute του ΟΠΑ στην Αθήνα.

Εκ μέρους του ΟΠΑ την κινέζικη αποστολή υποδέχθηκε στην αίθουσα συγκλήτου ο Πρύτανης, Καθηγητής κος Δημήτρης Μπουραντώνης, ο Αντιπρύτανης Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης του ΟΠΑ, Καθηγητής κος Βασίλης Παπαδάκης, καθώς και ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής.

Στόχος της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του UIBE ήταν η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δυο ιδρυμάτων και η εξερεύνηση περαιτέρω τρόπων συνεργασίας. Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα συζητώντας δυνατότητας περαιτέρω συνεργασίας. Προέκυψαν ενδιαφέρουσες δυνατότητες, με τις δυο πλευρές να δεσμεύονται να συσφίξουν τις σχέσεις τους ακόμα περισσότερο συστήνοντας δυο ομάδες εργασίας που θα διερευνήσουν περαιτέρω τρόπους συνεργασίας.

  

ID: 
4377

Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2024