Οι συμμετοχές στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δεκεμβρίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

 

Οι συμμετοχές στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δεκεμβρίου
ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

 

Μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς έστειλε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) με την πολυπληθή συμμετοχή των μελών της κοινότητάς του στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού».

Τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στις 8 Δεκεμβρίου 2020 η οποία έλαβε χώρα στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑ

Το ανεκτίμητο αυτό δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, έσπευσαν να προσφέρουν οι Καθηγητές, το διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος αλλά και ένα πλήθος φοιτητών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την 56η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, προσήλθε μεγάλος αριθμός πρωτοετών φοιτητών που επισκέφθηκαν τις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΟΠΑ για πρώτη φορά δεδομένου ότι το ακαδημαϊκό έργο διεξάγεται εξ αποστάσεως.

Συνεπείς στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό μας έργο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, τον Μάιο του 2021.

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
2659

Τελευταία ενημέρωση: 10-12-2020