Μήνυμα του Πρύτανη προς τα μέλη της κοινότητας του ΟΠΑ

Στις 24 Μαρτίου 2020 ο Πρύτανης απέστειλε μήνυμα προς τα μέλη της κοινότητας του ΟΠΑ στο οποίο αναφέρει:

Όλοι μαζί στο ΟΠΑ, δίνουμε την μάχη για να περιοριστεί η επέκταση της πανδημίας "COVID-19". Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, οι στόχοι μας είναι αφενός να βοηθήσουμε όλοι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή και η υγεία κανενός και αφετέρου να υλοποιήσουμε κατά το δυνατόν το προγραμματισμένο εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό έργο, έτσι ώστε να μας βρει η επόμενη μέρα δημιουργικούς και έτοιμους να συνεχίσουμε την ακαδημαϊκή πρόοδό μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε από 18/3/2020 η υλοποίηση του προγραμματισμένου εκπαιδευτικού έργου του τρέχοντος εξαμήνου με εξ αποστάσεως διδασκαλία. Με την επάνοδό μας στην ομαλή ακαδημαϊκή λειτουργία, η εξ αποστάσεως διδασκαλία που θα έχει πραγματοποιηθεί θα αναγνωριστεί ως υλοποίηση μέρους του εξαμηνιαίου προγράμματος σπουδών και θα συνεκτιμηθεί για να προσδιορισθούν οι  τυχόν πρόσθετες δράσεις για την ολοκλήρωση του εξαμήνου. Ενός εξαμήνου που, παρά τις δυσκολίες, δεν πρέπει να χαθεί.

Επιστρατεύουμε, λοιπόν, θέληση και δύναμη, αξιοποιούμε την εξ αποστάσεως διδασκαλία και εργασία, παραμένουμε δημιουργικοί, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Καθηγητές, φοιτητές και διοικητικό προσωπικό καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουμε ζημίες και, βεβαίως, για να κερδίσουμε τελικά την μάχη, ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει όλους μαζί, υγιείς, σοφότερους, δυνατότερους και με την χαρά ότι τα καταφέραμε στα δύσκολα.

ID: 
2237

Τελευταία ενημέρωση: 03-04-2020