Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2021

 

Δελτίο Τύπου

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021

 

Για 28η χρονιά, το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση σταδιοδρομίας με τίτλο «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το διήμερο 2 & 3 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τις 19:00

Στην εκδήλωση θα παρέχεται η δυνατότητα σε πλήθος φοιτητών και αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων της επιλογής τους, μέσω ειδικά σχεδιασμένων διαδικτυακών πλατφορμών.

 

Βασική επιδίωξη της διοργάνωσης παραμένει η ανάπτυξη νέων διαύλων επικοινωνίας και διασύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, με στόχο την στελέχωση των επιχειρήσεων με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής γνωστικής κατάρτισης και δεξιοτήτων.

 

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης, δήλωσε: «Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν σημαντική ευκαιρία, αφενός για την αγορά εργασίας να γνωρίσει νέους επιστήμονες υψηλής κατάρτισης, και αφετέρου για τους φοιτητές μας να διεκδικήσουν θέσεις απασχόλησης. Κοινή προσδοκία όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, είναι τέτοιες πετυχημένες θεσμοθετημένες πρακτικές να διευρύνονται για την καλύτερη διασύνδεση μεταξύ του Ιδρύματος και της αγοράς εργασίας.»

 

 

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

Φωτογραφικό υλικό Ημερών Καριέρας ΟΠΑ

 

ID: 
3188
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 25-10-2021