Απονομή βραβείου Education Leaders Awards 2018 στις Επίκουρες Καθηγήτριες του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κκ Λήδα Παναγιωτοπούλου και Ειρήνη Νικάνδρου

Education Leaders Awards 2018

Οι Επίκουρες Καθηγήτριες Λήδα Παναγιωτοπούλου και Ειρήνη Νικάνδρου του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ, έλαβαν το 3ο βραβείο Education Leaders Awards 2018 στην κατηγορία Ανώτατη Εκπαίδευση, ενότητα «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία». Το βραβείο τούς απονεμήθηκε για το βιωματικό εργαστήριο «Δημιουργώντας συνδέσεις σε καιρούς μετάβασης» το οποίο σχεδιάζουν και υλοποιούν, από το 2015, σε πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος  Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων που διευκολύνουν τη μετάβασή τους στο πολύπλοκο πλαίσιο του πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στη συστημική προσέγγιση και υλοποιείται με τη συνεργασία του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

 

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα βραβεία Education Leaders Awards 2018 διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης. Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές των εκπαιδευτικών οργανισμών και των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

 

Video βράβευσης

 

ID: 
979