9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens

 

Πραγματοποιείται και φέτος για 9η χρονιά το Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ. Το φετινό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Με το βλέμμα στο μέλλον».

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ και στο ξεκίνημα της επόμενης ημέρας καλείται να έχει ένα κρίσιμο ρόλο «Με το βλέμμα στο μέλλον». Να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να σταθούν γερά στα πόδια τους, με αισιοδοξία και προοπτική για το αύριο. Τα στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού καλούνται να αναλάβουν καθοριστικό ρόλο «την επόμενη ημέρα», αξιοποιώντας τα ταλέντα του ανθρώπινου δυναμικού και διευκολύνοντάς τα να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 9ο Συνέδριο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σκοπό έχει να παρουσιάσει πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές Prof. John Antonakis & Prof. Evangelia Demerouti είναι διακεκριμένοι Έλληνες της διασποράς, ειδικοί παγκόσμιας εμβέλειας στο επιστημονικό τους αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς / Ψυχολογίας.

Επιπλέον, μέλη ΔΕΠ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ), ενώ και πάλι φέτος για δεύτερη φορά απόφοιτοι του ΜΠΣ στην ΔΑΔ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες που ίδιοι έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας με επιτυχία στους οργανισμούς τους, από την θέση των στελεχών Ανθρωπίνων Πόρων με την συμμετοχή της κας Αγγελικής Οικονόμου, CEO της εταιρείας Νίκας.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη δυνατότητα εγγραφής στο συνέδριο, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://hrm2018.wordpress.com.

ID: 
983