2022 Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Το έτος 2022 έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας, γεγονός – έναυσμα για μια διαδικασία αναστοχασμού σχετικά με το μέλλον της νεολαίας και την ενεργό συμμετοχή της στην οικοδόμηση της Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Επιτροπή Σχεδιασμού Εφαρμογής και Παρακολούθησης του έργου δημιούργησε την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού έτους Νεολαίας 2022 για τη χώρα μας.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται μέσω του συνδέσμου:
www.youthdialogue.gr/european-youth-year-2022/

Πρόκειται για έναν ιστότοπο που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο αναφοράς με στόχο την ενημέρωση των νέων για τις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες, καθώς και πάσης φύσης θέματα που αφορούν στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας 2022. Στις ενότητές του φιλοξενούνται νέα, ανακοινώσεις και προσκλήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις, δελτία τύπου και προκηρύξεις, καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για την ενεργή συμμετοχή των νέων στο Ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022.

Το ΥΠΑΙΘ, διά μέσου της Εθνικής Επιτροπής Σχεδιασμού, Εφαρμογής και Παρακολούθησης του Έργου, προσκαλεί όλα τα Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας αφενός να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας για τις δράσεις που διοργανώνονται/θα διοργανωθούν και αφετέρου, στην περίπτωση υλοποίησης κάποιας σχετικής δράσης από μέρους τους, να απευθυνθούν, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας, στην Επιτροπή προκειμένου να γίνει η διάχυση της πληροφορίας.

 

ID: 
3356
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 04-03-2022