ΑΡΓΟΥΣΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Διεύθυνση Γραφείου: Ευελπίδων 47Α, 1ος όροφος, Γραφείο 104
Τηλέφωνο: 210 - 8203 543

Ο Παρασκευάς Χ. Αργουσλίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Πτυχίου από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (1996), καθώς και Τίτλων M.Sc. (1997) και Ph.D. (2001) στο Μάρκετινγκ, από το Τμήμα Marketing του University of Stirling, Scotland. Διδάσκει, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, Πολιτική Προϊόντος, Β2Β Μάρκετινγκ, Άμεσο Μάρκετινγκ, Διεθνές Εξαγωγικό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Προώθηση Πωλήσεων και International Business Management.

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνονται η διαδικασία κατάργησης προϊόντων, θέματα εξαγωγικής τιμολόγησης, καθώς και θέματα συμπεριφοράς καταναλωτή και μείωσης ποικιλίας κατηγορίας προϊόντων στον κλάδο του λιανεμπορίου. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως Journal of Retailing, Journal of the Academy of Marketing Science, International Business Review, Industrial Marketing Management, Journal of World Business και European Journal of Marketing.

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 24-10-2018

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.