Σεμινάριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

id: 
2627

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γέφυρα με τον κόσμο των κοινωνικών επιχειρήσεων εδραιώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τη διεξαγωγή του 2ου Σεμιναρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται εθελοντικά από τις Επίκουρες Καθηγήτριες Ολίβια Κυριακίδου και Ελένη Σαλαβού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Μονάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης EduSupport του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς του ΟΠΑ.

Στο σεμινάριο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πλήθος κοινωνικών επιχειρηματιών, φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής επιχειρηματικότητας, κοινωνικοί φορείς, εκπαιδευόμενοι και ενήλικοι καταρτιζόμενοι, εκπαιδευτικό προσωπικό που ασχολείται με την επιμόρφωση, καθώς και πολίτες που ονειρεύονται να υλοποιήσουν το δικό τους κοινωνικά επιχειρηματικό εγχείρημα. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακολούθησης του Σεμιναρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: http://www.aueb.gr/drasi/seminaria.php.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαισθανόμενο τις ανάγκες της σημερινής ελληνικής κοινωνίας που έντονα δοκιμάζεται, θα συνεχίσει να προσφέρει επιστημονική γνώση ενισχύοντας τη δράση του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς που έχει οργανώσει και συντονίζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018