Διοργάνωση Συνεδρίου SEEP Athens 2012 από τον Σύλλογο Φοιτητών Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (22-26.11.12)

id: 
1559

Συνεδρίου SEEP Athens 2012

Σύλλογος Φοιτητών Erasmus ΟΠΑ

22 - 26 Νοεμβρίου 2012

O Σύλλογος Φοιτητών Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε με επιτυχία το Συνέδριο "South Eastern European Platform - SEEP Athens 2012" στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από 22-26 Νοεμβρίου 2012.

Το SEEP αποτελεί την Ευρωπαϊκή Νοτιοανατολική περιφερειακή πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επιλέχθηκε, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση που έγινε στη Γρανάδα τον Μάρτιο του 2012, να διοργανώσει το συνέδριο στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2012 και το περιέλαβε στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυσή του (1992 - ).

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στα projects με τα οποία ασχολούνται οι φοιτητές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εστιάζοντας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή απόψεων και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των 120 συμμετεχόντων φοιτητών, οι οποίοι εκπροσώπησαν τις κάτωθι χώρες: Turkey, Bulgaria, FYROM, Italy, Slovenia, Georgia, Switzerland, Sweden, Netherlands, Belgium, United Kingdom, Poland, Romania, Finland and Greece.

Τα σχόλια των φοιτητών ήταν πολύ θετικά τόσο για τη διοργάνωση και τη θεματολογία του Συνεδρίου όσο και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πλαισίωσαν το Συνέδριο και τη θερμή φιλοξενία που τους πρόσφεραν οι συνάδελφοί τους του Συλλόγου Φοιτητών Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χορηγοί του Συνεδρίου με χρηματοδότηση ήταν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ενώ 11 εταιρείες προσέφεραν στους συμμετέχοντες διάφορα προϊόντα τους.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Erasmus και στους εθελοντές φοιτητές μας για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου SEEP Athens 2012 και την επιτυχή παρουσίαση και εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://seep2012.aueb.esnathens.gr/

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018