Διαδικτυακό σεμινάριο για το εργασιακό περιβάλλον

Πώς είναι μια καλή μέρα στη δουλειά; Βρίσκοντας χαρά, αξιοποιώντας στο έπακρο την εργάσιμη ημέρα και συμβάλλοντας σε μια θετική οργανωσιακή κουλτούρα
Διαδικτυακό Σεμινάριο, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, 17.00

 

Στο πλαίσιο του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) και η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλούν σε διαδικτυακό σεμινάριο για το εργασιακό περιβάλλον με κύρια ομιλήτρια την κ. Liz Cooper (Social Sciences Librarian/Associate Professor, University Libraries, Zimmerman Library, University of New Mexico, USA).

Το webinar έχει τίτλο "Πώς είναι μια καλή μέρα στη δουλειά; Βρίσκοντας χαρά, αξιοποιώντας στο έπακρο την εργάσιμη ημέρα και συμβάλλοντας σε μια θετική οργανωσιακή κουλτούρα" και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Στο διαδραστικό αυτό εργαστήριο μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, καθώς σκεφτόμαστε ριζικά απαντήσεις για ερωτήσεις όπως: Πώς θα ήταν μια καλή μέρα στη δουλειά; Τι εκτιμώ στο τρέχον εργασιακό μου περιβάλλον; Τι εκτιμώ ότι λείπει στο τρέχον εργασιακό μου περιβάλλον; Τι κάνει μια εργάσιμη ημέρα διασκεδαστική, συναρπαστική; Τελειώνοντας το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του τι τους φέρνει χαρά στην εργασία και θα δημιουργήσουν ένα σχέδιο για να το αξιοποιήσουν όταν επιστρέψουν στους οργανισμούς τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώσετε την εγγραφή σας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.