Διαδικτυακή εκδήλωση "Ορίζοντας Ευρώπη: Ευκαιρίες για το μέλλον της Έξυπνης Βιομηχανίας & των Ψηφιακών Τεχνολογιών"

Πρόσκληση σε εκδήλωση

 

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση "Οριζοντας Ευρώπη: Ευκαιρίες για το μέλλον της Έξυπνης Βιομηχανίας & των Ψηφιακών Τεχνολογιών", την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 (12:00-15:00, ώρα Ελλάδος).

H εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG CNECT και DG RTD).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα ειναι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι Εθνικοί Εκπρόσωποι και τα Εθνικά Σημεία Επαφής για το Cluster 4 του Ορίζοντα Ευρώπη, ενώ θα παρουσιαστούν ιστορίες επιτυχίας από την Ελλάδα στον τομέα της Έξυπνης Βιομηχανίας και των Ψηφιακών Τεχνολογιών.
Η εκδήλωση απευθύνεται στην ερευνητική και την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας και σε ολόκληρο το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών και της Έξυπνης Βιομηχανίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματα τους στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Εθνικά Σημεία Επαφής για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και τη Βιομηχανία.

  • Ψηφιακές Τεχνολογίες & Διάστημα: Γεώργιος Μέγας, megas@ekt.gr & Αγγελος Αγγελίδης, aangelidis@ekt.gr

  • Βιομηχανία: Βαρβάρα Βασιλάκη, vasilaki@ekt.gr & Νικόλαος Μανιαδάκης, maniadakis@ekt.gr