Εισαγωγή στην αγορά συναλλάγματος, 24/9/2014, 17.00, Europe Direct Δήμου Αθηναίων - Ακαδημίας 50


ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 5:00 MM
AΚΑΔΗΜΙΑΣ 50 ΓΡΑΦΕΙΟ EUROPE DIRECT

EIΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ (FX)
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ

Ο Παυλόπουλος Γιώργος (Πιστοποιημένος Αναλυτής Δ, ΜΒΑ), Αccount Manager στη IronFX Global θα μιλήσει για την αγορά συναλλάγματος (FX), παρουσιάζοντας τις βασικότερες τεχνικές πρόβλεψης των τιμών στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Η IRONFX GLOBAL ένας από τους κορυφαίους Brokers στο On-Line Trading παγκοσμίως, στα πλαίσια του νέου της υποκαταστήματος στην Αθήνα, θα μοιράσει ύστερα από κλήρωση λαχνό ποσού 500$ (Raffle Ticket) έτσι ώστε ένας τυχερός να μπορέσει να αρχίσει άμεσα live trading!

1. Εισαγωγή στην Αγορά Συναλλάγματος: Από το Bretton Woods και τις σταθερές ισοτιμίες, στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου (5 τρίς $/ημερησίως). Βασικές έννοιες και ορισμοί, παραδείγματα αγοράς και πώλησης, περιθώριο ασφαλείας (Margin) και μόχλευση (leverage). Εισαγωγή στο Money management και βασικές έννοιες τεχνικές ανάλυσης και εφαρμογών της στο FX.

2. Διαφορετικές προσεγγίσεις (σχολές) στο FX Trading. Θεμελιώδης Ανάλυση και Τεχνική. Παραδείγματα, εφαρμογές και των 2 μεθόδων στην πλατφόρμα συναλλαγών. Συζήτηση, απορίες και συνδυαστικοί τρόποι εφαρμογής της κάθε μεθόδου με το κατάλληλο Money-management, για πιο αξιόπιστα trades.