To KΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ ανέπτυξε ειδικά για τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ πρόγραμμα κατάρτισης για Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής

To KΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ ανέπτυξε ειδικά για τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ

 

Πρόγραμμα κατάρτισης για Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής

(29 Αυγούστου 2022 - 27 Οκτωβρίου 2022)

 

- Αιτήσεις Συμμετοχής έως 5 Ιουλίου 2022 - 

 

 

To KΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ ανέπτυξε ειδικά για τις επιχειρήσεις- μέλη του ΣΕΒ το πρόγραμμα κατάρτισης για Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Skills4Jobs του ΣΕΒ.

Το  Skills4Jobs, που υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration, περιλαμβάνει μια σειρά ολοκληρωμένων δράσεων με στόχο να προσφέρουν στο ανθρώπινο δυναμικό τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ζητούν οι σύγχρονες, οργανωμένες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις.

To Skills4Jobs για Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής αφορά 35 απόφοιτους στην Αττική έχοντας στόχο να τους εφοδιάσει με τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται.

Το πρόγραμμα Skills4Jobs περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων από το ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ με ένα πρόγραμμα κατάρτισης  που αναπτύχθηκε ειδικά για τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ. Η εκπαίδευση συνολικής διάρκειας 180 διδακτικών ωρών θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 9 εβδομάδων (29 Αυγούστου 2022 με 27 Οκτωβρίου 2022).
  • Η κατάρτιση θα έχει πρακτικό χαρακτήρα, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, παρουσιάσεις cases από στελέχη επιχειρήσεων, άσκηση σε mini projects που θα ανατεθούν από επιχειρήσεις.
  • Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων /soft skills
  • Συμβουλευτική /CV & LinkedIn Building, Career Management, Job-Interview Tips, Personal Branding
  • Mentoring
  • Απασχόληση για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών με ανταγωνιστικούς μισθούς σε επιχειρήσεις- μέλη του ΣΕΒ στην Αττική.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής έως τις 5 Ιουλίου, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ID: 
3515

Last updated: 22 June 2022