10ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ. Υποβολή προτάσεων έως και 13/04

 

10ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ

 

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΜοΚΕ ΟΠΑ) λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, ή διδακτορικούς φοιτητές/-τριες,ή πρόσφατα απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν είτε μεμονωμένα είτε ως μέλη μιας ομάδας.

Αποτελείται από τρεις φάσεις, ξεκινώντας από την υποβολή της ιδέας, την υποβολή του επιχειρηματικού σχεδίου, και τέλος την παρουσίαση της ιδέας σε μια κριτική επιτροπή. Σε κάθε φάση οι συμμετέχοντες λαμβάνουν σημαντική ανατροφοδότηση από έμπειρους επιχειρηματίες, επενδυτές, ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), και ειδικούς σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Οι νικήτριες ομάδες λαμβάνουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, σε συνεργασία και με τη θερμοκοιτίδα του ΟΠΑ, ACEin, ενώ όσες προβούν σε έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας λαμβάνουν και μικρή χρηματική ενίσχυση. 

Φέτος ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά, αριθμώντας μέχρι τώρα πάνω από 430 συμμετοχές ομάδων.

 

Προθεσμία υποβολής επιχειρηματικών ιδεών: 13/04/2020

 

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής, τις φάσεις του διαγωνισμού και την υποβολή επιχειρηματικών ιδεών παρέχονται στον σύνδεσμο https://www.aueb.gr/el/mke/content/diagonismos-2020/.  

 

ID: 
2207

Last updated: 30 March 2020