Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Επετειακή εκδήλωση για τα 30 Χρόνια λειτουργίας του, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», 29.05.2023

Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Επετειακή εκδήλωση για τα 30 Χρόνια λειτουργίας του

στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023.

Ένα ανθρωποκεντρικό και εξωστρεφές τμήμα που συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία και στην επιστήμη μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Παρακολουθεί και διαμορφώνει τις επιστημονικές εξελίξεις ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της οικονομίας για εξειδικευμένα στελέχη με υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα ασυνήθιστα πλούσιο ερευνητικό έργο σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, το οποίο συναγωνίζεται συναφή τμήματα πολύ γνωστών πανεπιστημίων της αλλοδαπής και αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Τμήματος, θα βραβευτούν τα πρόσωπα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδρομής του και θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ιστορία του Τμήματος και του Πανεπιστημίου,  αναδρομή στο παρελθόν και μία ματιά στο σήμερα αλλά και στο αύριο.

Θέλουμε να μοιραστούμε το πόσο υπερήφανοι είμαστε για τους: 1780 Προπτυχιακούς Φοιτητές, 267 Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, 3.193  Απόφοιτους Προπτυχιακού, 2.984  Απόφοιτους μεταπτυχιακών, 60  Διδάκτορες και 1.665 Φοιτητές στο Πρόγραμμα ERASMUS+.

Και θα το γιορτάσουμε με μουσική, κοκτέιλ και πολύ networking.

Αναμνήσεις και προοπτικές του Τμήματος με τον συντονισμό, ενός ξεχωριστού παρουσιαστή, του Λάμπρου Φισφή.

 

Eπικοινωνία:

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Τ: 210 8203102 | 820 3665

 

ID: 
3950

Last updated: 30 May 2023