H πρώτη συνάντηση γνωριμίας των Ελλήνων πανεπιστημιακών καθηγητών που εργάζονται και ερευνούν στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Οργανωτικής Συμπεριφοράς και της Εργασίας/Οργανωτικής Ψυχολογίας

To διήμερο 11 & 12 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των Ελλήνων πανεπιστημιακών καθηγητών που εργάζονται και ερευνούν στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Οργανωτικής Συμπεριφοράς και της Εργασίας/Οργανωτικής Ψυχολογίας με τη συμμετοχή άνω των 30 επιστημόνων από εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Την οργάνωση της συνάντησης είχαν αναλάβει οι Καθ. Ιωάννης Νικολάου και Μαρία Βακόλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μαζί με τον Αναπλ. Καθ. Παναγιώτη Γκορέζη (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και Καθ. Βικτώρια Μπέλλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Στόχος της συνάντησης πέραν της γνωριμίας και της ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τα επιστημονικά αντικείμενα που θεραπεύουν οι συμμετέχοντες ήταν η δημιουργία του πρώτου επιστημονικού φορέα Ελλήνων πανεπιστημιακών και ερευνητών που απασχολούνται και ερευνούν στους επιστημονικούς τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Οργανωτικής Συμπεριφοράς και της Εργασίας/Οργανωτικής Ψυχολογίας.

ID: 
3938

Last updated: 16 May 2023