Φοιτητές τμήματος Πλήρους φοίτησης 2022-2023

Αγγελόπουλος Αριστείδης: Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος-ειδίκευσης στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε προγράμματα Ανταλλαγής Φοιτητών στο University of South Carolina στην Αμερική καθώς και στο Ghent University στο Βέλγιο. Έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινά σχολεία με θέματα “Global leadership” και “Chinese Language” σε Οξφόρδη και Κίνα αντίστοιχα. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ στο τμήμα του Μάρκετινγκ για Εταιρικούς Πελάτες (B2B Marketing – BTL Section). Έχει άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση κινεζικών. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται το διάβασμα βιβλίων, τα ταξίδια και οι δραστηριότητες στη φύση.

Ασημακοπούλου Χριστίνα: Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση της εργάστηκε σε Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας όπου τα καθήκοντά της σχετίζονταν με τη διαδικασία προσέλκυσης και επιλογής εργαζομένων. Είναι finalist του 8ου κύκλου του Project Future λαμβάνοντας μέρος στην Ακαδημία του Human Resources Management. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο C2) και Ισπανικά (επίπεδο C1), έχει γνώσεις Η/Υ (ECDL, Profile), ενώ επίσης έχει παρακολουθήσει e-learning προγράμματα σχετικά με την διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού όπως «Η συναισθηματική νοημοσύνη στην εργασία», «Human Resources Analytics» και «International leadership and organizational behavior». Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός και τα ταξίδια.

Βαλτά Άννα Αικατερίνη: Γεννήθηκε στην Καβάλα το 2000. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στον τομέα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως εθελόντρια στο Φορέα Τουρισμού Χίου όπου έλαβε μέρος σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού εκπροσωπώντας το νησί της Χίου. Έχει εκπονήσει ατομικές και ομαδικές εργασίες πρωτογενούς και δευτερογενούς έρευνας, καθώς και πτυχιακή εργασία με θέμα τη συμβολή του Ανθρώπινου Δυναμικού στη θεμελίωση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Μετά το πέρας των σπουδών της παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Συναισθηματική Νοημοσύνη στην Εργασία» καθώς και σεμινάριο Μισθοδοσίας και Εργατικής Νομοθεσίας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γερμανικά. Έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS, καθώς και του προγράμματος «EpsilonNet Extra Μισθοδοσία». Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και η αντισφαίριση.

Βέργου Γεωργία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάγης στην Ολλανδία, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία περίπου 3 ετών , ξεκινώντας ως Account Manager σε διαφημιστική εταιρία και συνεχίζοντας ως Payroll Consultant& HR Administrator για λογαριασμό πολυεθνικής και λογιστικής εταιρίας. Κατέχει πιστοποιήσεις αγγλικών, γερμανικών και χρήσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο εθελοντισμός, ο χορός και τα ταξίδια.

Γκιώνη Μιγκένα: Γεννήθηκε στην Αλβανία το 1999. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα HR της ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. Είναι εθελόντρια υποστηρίζοντας διοικητικά το τμήμα εκπαίδευσης της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας μέσω του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης που προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά ιταλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η γυμναστική και οι συναυλίες.

Διαλεκτάκος Γεώργιος: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού. Έχει γνώσεις Η/Υ και καλές γνώσεις αγγλικών και γερμανικών. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως διαχειριστής ηλεκτρονικού καταστήματος και social media σε κατάστημα αθλητικών. Ως ενδιαφέροντα έχει τον αθλητισμό και τα ταξίδια.

Δρόσου Φωτεινή: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση Μάρκετινγκ και Διοίκηση Λειτουργιών. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε εθελοντικά στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της AIESEC Ελλάδος, στον τομέα OGV (Outgoing Global Volunteer) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (AIESEC in UOM). Ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο επιστημονικά τεκμηριωμένο Coaching με τίτλο ‘Diploma in Evidence-based Coaching EMCC & AC Accredited Diploma’  από το Athens Coaching Institute. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council και το Association for Coaching (ΑDCT) στο επίπεδο του επαγγελματία Coach. Επιπλέον, παρακολούθησε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘e-DigiMa’ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εκπαίδευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ και τα κοινωνικά δίκτυα, μέσω ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, ενώ έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.

Ιωαννίδου Έλενα: Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1999. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πληθώρα ατομικών και ομαδικών εργασιών και παράλληλα, συμμετείχε σε διαγωνισμούς και σεμινάρια. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται με την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής σε ακίνητα, στον τομέα εισπραττόμενων, του τμήματος Διαχείρισης Ακινήτων. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης του ΟΠΑ, Μάρκετινγκ και Εμπόριο Μόδας. Έχει εργαστεί σε Ιδιωτικό Φροντιστήριο Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ως υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Οργάνωσης Αρχείου. Διαθέτει άριστες γνώσεις Αγγλικών, χρήσης Η/Υ και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL και Advanced ECDL. Γνωρίζει πολύ καλά τα πληροφοριακά συστήματα SPSS, SAP και Thesis.net.

Κομματίδου Ιωάννα: Γεννήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού Evalion. Έχει εργαστεί μέχρι και σήμερα στο τουριστικό κλάδο, σε ξενοδοχεία όπως το Four Seasons Astir Palace Hotel και το Ξενοδοχείο  Μεγάλη Βρετανία. Είναι θαυμάστρια και δεινή αναγνώστρια λογοτεχνικών και κοινωνιολογικών έργων, λάτρης των θεατρικών έργων, ιδιαίτερα των αρχαίων, ενώ από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και τη ζωγραφική.

Κούλα Ανθούλα: Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1999. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος αριστείου από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ως η πρώτη βαθμολογικά πτυχιούχος του τμήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια εκπόνησε ερευνητική πτυχιακή εργασία με θέμα τους «Παράγοντες που επηρεάζουν την πρόθεση των εργαζομένων για να εργαστούν με το μοντέλο της τηλεργασίας», η οποία κατατέθηκε και έγινε αποδεκτή προς δημοσίευση στο περιοδικό «Ψυχολογία» της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Το τελευταίο χρόνο εργάζεται στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ενός ξενοδοχειακού ομίλου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά (κάτοχος ECPE και IELTS), έχει βασικές γνώσεις γερμανικών και είναι άρτια καταρτισμένη στη χρήση του Η/Υ και των στατιστικών προγραμμάτων SPSS και Jamovi.

Κουτελίδα Ελένη: Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1998.  Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εκπονήσει την πρακτική της άσκηση στην Περιφέρεια Ηπείρου και έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε συμβουλευτικό γραφείο αναπτυξιακών προγραμμάτων. Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής, πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της άπτονται ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.

Λεγάκη Ειρήνη: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με κατεύθυνση τα Χρηματοοικονομικά και τη Λογιστική. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει εργαστεί ως Social Media Assistant σε γραφείο Ευρωβουλευτή στην Αθήνα. Είναι λάτρης των βιβλίων ψυχολογίας  και του τένις. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ.

Λίλλου Σταματίνα: Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1999. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με κατεύθυνση Εγκληματολογίας. Συμμετείχε στο επιμορφωτικό πρόγραμμα εθελοντών/ντριών το οποίο διοργανώθηκε από το Ν.Π.Ι.Δ Επάνοδος. Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Τμήμα της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην εταιρία Micrel Medical Devises S.A. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, διαθέτει βασική γνώση της γαλλικής γλώσσας και έχει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Μαρίνου Βαρβάρα: Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1998. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (με κατεύθυνση  διεθνών και ευρωπαϊκών σχέσεων) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των σπουδών της εκπόνησε διεπιστημονικές εργασίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών.  Κατέχει πτυχία Αγγλικών (C2) , Γερμανικών (C1) και ECDL. Tο παρόν διάστημα εργάζεται στην εταιρεία “EFOOD”, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου “DELIVERY HERO SE” ως επόπτρια κα συντονίστρια βάρδιας (Dispatcher), θέση στην οποία προήχθη εντός τριών μηνών από την πρόσληψή της στην εταιρεία. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο εθελοντισμός και η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες.

Μητρούση Ευαγγελία: Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, υπήρξε φοιτήτρια του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο University of Ljubjana στην Σλοβενία. Είναι κάτοχος παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας και έχει λάβει πιστοποίηση από το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο «Human Resources Management” . Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γαλλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ . Στα προσωπικά της ενδιαφέροντά περιλαμβάνονται η γυμναστική, το διάβασμα και τα ταξίδια. 

Μίντζηρα Αναστασία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση Εγκληματολογία. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα του HR της εταιρείας Leroy Merlin, στην διάρκεια της οποίας συνέβαλλε σε πλήθος εργασιών. Διαθέτει άριστη γνώση Αγγλικών και χρήσης Η.Υ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η λογοτεχνία, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.

Μπακιρτζή Ειρήνη: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαφόρων ειδικοτήτων όπως, project management, diversity in the workplace, marketing in digital world κ.α. Επιπλέον έχει εργαστεί για δύο συναπτά έτη σε εκπαιδευτικό οργανισμό υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων με ευθύνες σε όλο το φάσμα προετοιμασίας, υλοποίησης και ελέγχου προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα ταξίδια και τον εθελοντισμό.

Μπαλωμένου Φαίδρα: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε δύο πρακτικές, η μία στο τμήμα Οργάνωσης & Βελτιστοποίησης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και η δεύτερη μέσω του προγράμματος Erasmus + στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης Tor Vergata. Επίσης εργάστηκε ως πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων-καλλυντικών. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κατείχε τη θέση του ‘’Operations Assistant Officer’’ σε εταιρεία Security - χρηματαποστολών. Γνωρίζει άριστα την αγγλική , πολύ καλά την ιταλική γλώσσα και Η/Υ (Microsoft Office). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη νεανική επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο εθελοντισμός, η φωτογραφία και ο αθλητισμός.

Μπάρδης Δημήτριος: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο «Εξ Αποστάσεως Εργασία, Επαγγελματικό Άγχος και Επαγγελματική Ικανοποίηση των Εργαζομένων». Επιπλέον, πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στην μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Rodicare. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Επιπρόσθετα, γνωρίζει να χειρίζεται εξειδικευμένα λογισμικά για τη στατιστική ανάλυση ποσοτικών δεδομένων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων στον τομέα της ψυχικής υγείας, όπως επίσης έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Οργανωσιακή Ψυχολογία». Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η ενασχόληση με τον αθλητισμό, ο κινηματογράφος και τα βιβλία.

Μπριασούλη Στεφανία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Métiers et arts de l'exposition του Université de Rennes 2 της Γαλλίας. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς χώρους τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στην BMW AUSTRIA BANK στο τμήμα operations. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα e-learning Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HRM) του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά.

Παϊρη Δωριέττα: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993.Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών έκανε πρακτική άσκηση σε πολυεθνική εταιρία και εργάζεται σε Β2Β εταιρία. Είναι κάτοχος ECPE,IELTS,ECDL και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια, ημερίδες.
 

Παλάτου Ευθυμία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, ολοκλήρωσε δύο πρακτικές ασκήσεις πάνω στο Ανθρώπινο Δυναμικό, εκ των οποίων η μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+. Έχει εργαστεί επίσης στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικής εταιρίας στο κομμάτι του Talent Acquisition, παρακολουθώντας παράλληλα και πληθώρα σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενο. Στα χόμπι της συγκαταλέγονται τα ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και οι πεζοπορίες.

Παπαγιαννόπουλος Θεόδωρος: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (με κατεύθυνση Λογιστικής) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Οικονομικό Τμήμα της ασφαλιστικής εταιρείας Generali στην Αθήνα. Παράλληλα, είναι διαιτητής βόλεϊ έχοντας διαιτητεύσει περισσότερους από 500 αγώνες ανδρών και γυναικών, τόσο σε τοπικές, όσο και εθνικές κατηγορίες. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει καλές γνώσεις Γερμανικών και χειρισμού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ενώ έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό.

Παπασπυρόπουλος Γρηγόριος: Γεννήθηκε το 1996. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ο.Π.Α και έχει παρακολουθήσει και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA Tourism στο ΠΑ.ΠΕΙ. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια του Ο.Π.Α και κατέχει πιστοποιήση ECDL των βασικών ενοτήτων Η/Υ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, είναι κάτοχος Β1 επιπέδου πτυχίου Γαλλικών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ισπανικών. Έχει εργαστεί για συνολικό χρονικό διάστημα 1 έτους στο τμήμα HR της INDITEX, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στο λιανεμπόριο στον ίδιο όμιλο και σε ξενοδοχείο της Autograph Collection Marriott στο κέντρο της Αθήνας στο τμήμα του FnB. Η μεγαλύτερη αγάπη του είναι τα ταξίδια.

Πασιά Σοφία Μαρία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία και συγκεκριμένα με την κολύμβηση και τον χορό. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχει εργαστεί στον όμιλο Φουρλή και έχει λάβει μέρος σε δράσεις της εθελοντικής κατασκήνωσης Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο  χορός, η μουσική και τα ταξίδια.

Πολίτου Ειρήνη:Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε μαθήματα Οργανωσιακής Ψυχολογίας και εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα το φαινόμενο της Εργασιακής Σμίλευσης στους Οργανισμούς, η οποία βαθμολογήθηκε με άριστα. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση Γερμανικών, πτυχίο ECDL και καλή γνώση προγραμμάτων ERP. Διαθέτει πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε Οικονομική Διεύθυνση Εταιρείας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μηχανογραφημένης Λογιστικής και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σόντερκβιστ Μαρία Άινα: Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν δόκιμη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών στη Β Γενική Διεύθυνση Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων. Το τελευταίο διάστημα εργάστηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ως υπάλληλος εξυπηρέτησης επιβατών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, Σουηδικών και Γαλλικών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και το θέατρο.

Σπηλάνης Στυλιανός: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του επέλεξε την κατεύθυνση του Μανατζμεντ και των Ανθρωπίνων Πόρων, παρακολουθώντας και σχετικά διαδικτυακά σεμινάρια. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ. Εργάζεται ως Receptionist στο Hotel Cokkinis στην Κακιά Σκάλα. Τα κύρια ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός και η μουσική.

Στρατοπούλου Έρση: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε πτυχιακή εργασία με θέμα τις ψυχολογικές επιπτώσεις της τηλεργασίας και στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων. Έχει άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών και Η/Υ, είναι κάτοχος ECDL. Διαθέτει πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Φερεντίνος Βασίλειος: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας (τομέας Γλωσσολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα φοίτησε για ένα εξάμηνο στο Freie Universität Berlin, μέσω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε το 2018 στο χώρο του Retail και συγκεκριμένα τα δυο τελευταία χρόνια εργάζεται στη Leroy Merlin, στο τμήμα του Customer Experience, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην ομάδα των Recruitment Ambassadors  της εταιρίας, πραγματοποιώντας τόσο τις συνεντεύξεις για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας, όσο και τις εκπαιδεύσεις των νέων συνεργατών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και στα ενδιαφέροντα του μεταξύ άλλων συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική και ο εθελοντισμός.

Φραγκούλη Δώρα: Γεννήθηκε το 1998 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Ισπανικά και καλά Πολωνικά. Έχει εργαστεί ως Guest Relations Agent σε πολυτελή ξενοδοχεία στη Κρήτη και εθελοντικά ως διερμηνέας. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η φωτογραφία, τα ταξίδια και το Taekwondo.

Χουδαλάκη Εύα: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και στο Vytautas Magnus University για έξι μήνες με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus. Επαγγελματικά εργάστηκε στην Reprise Digital ως Account Executive, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Startup Gonet.TV στην Τσεχία σε συνεργασία με τον φοιτητικό οργανισμό Aiesec και στη συνέχεια εργάστηκε στην Nespresso Professional ως HR Assistant.Παράλληλα, ανέπτυξε την εθελοντική της δράση στην Πολωνία ως δασκάλα αγγλικών και σε σχολείο μεταναστών ως δασκάλα ελληνικών, καθώς επίσης ήταν ενεργό μέλος σε φοιτητικούς οργανισμούς όπως η Estiem LG Piraeus και το YouthVoice.