Προκήρυξη για την πλήρωση μίας άμισθης θέσης υποψήφιου Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο γνωστικό πεδίο «Μακροοικονομικές Επιπτώσεις των Χρηματοοικονομικών Περιορισμών σε Δυναμικά Στοχαστικά Υποδείγματα Γενικής Ισορροπίας»

Αθήνα, 18/2/2021

Αρ. πρωτ. 443

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Συνέλευσης της 17-02-2021 την προκήρυξη για την πλήρωση μίας άμισθης θέσης υποψήφιου Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο γνωστικό πεδίο «Μακροοικονομικές Επιπτώσεις των Χρηματοοικονομικών Περιορισμών σε Δυναμικά Στοχαστικά Υποδείγματα Γενικής Ισορροπίας».

Η θέση απευθύνεται σε διδάκτορες ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από το ΔΟΑΤΑΠ, οι οποίοι δεν κατέχουν θέση μέλους ΔΕΠ σε ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Η χρονική διάρκεια εκπόνησης της Μεταδιδακτορικής Έρευνας δεν θα ξεπερνά τους 24 μήνες.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν Μεταδιδακτορική Έρευνα (Μ.Ε.) θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη Αίτηση (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ) συνοδευόμενη από επιστολή αποδοχής επίβλεψης Καθηγητή του Τμήματος, υπό την επίβλεψη του οποίου επιθυμούν ναπραγματοποιήσουν τη Μ.E., καθώς και από τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος από ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών  αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ ιδρυμάτων της αλλοδαπής στις Οικονομικές Επιστήμες.
  2. Πιστοποιητικό άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας.
  3. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  4. Κατάλογο των επιστημονικών εργασιών που έχουν εκπονηθεί/δημοσιευτεί από τον υποψήφιο.
  5. Δύο συστατικές επιστολές, είτε από Καθηγητές ΑΕΙ, είτε από διδάκτορες Ερευνητές αναγνωρισμένου Ερευνητικού Κέντρου του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
  6. Πρόταση εκπόνησης της Μεταδιδακτορικής Έρευνας σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β του Οδηγού Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας του Ο.Π.Α. που είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο του Ο.Π.Α..

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν ο βαθμός του βασικού πτυχίου, του μεταπτυχιακού διπλώματος και του διδακτορικού διπλώματος καθώς και η συνάφεια των σπουδών με το αντικείμενο της Μεταδιδακτορικής Έρευνας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 12η Μαρτίου 2021 , ημέρα Παρασκευή. Η αίτηση και τα λοιπά δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου postgrad_ses@aueb.gr ή στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών (Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33, 9ος όροφος, γραφ. 908-909), μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού κατά τις εργάσιμες ημέρες, τηλ. 210 8203644.

 

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 

 

Γεώργιος Αλογοσκούφης

Καθηγητής

ID: 
2817
Attached files:: 

Last updated: 23 February 2021