Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για σύναψη σύμβασης έργου για τον Διοικητικό, Οικονομικό και Συμβουλευτικό συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΟΠΑ και την Επιμόρφωση Προσωπικού του Ιδρύματος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

 

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αθήνα, 06/10/2020

Αρ. πρωτ. 1807/34254-20

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ (ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για σύναψη σύμβασης έργου για τον Διοικητικό, Οικονομικό και Συμβουλευτικό συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΟΠΑ και την Επιμόρφωση Προσωπικού του Ιδρύματος, στο πλαίσιο του έργου «Erasmus+ 2020-2021», με κωδικό 11329601

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΛΚΕ ΟΠΑ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έρ­­­γου «Erasmus+ 2020-2021», με κωδικό 11329601,  που χρηματοδοτείται  εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με επιστημονικό υ­πεύ­θυνο τον Καθηγητή Δημήτριο Γεωργούτσο, προτίθεται, σύμ­φωνα με την α­­πό 30/09/2020 α­πόφαση της 60ης  Συ­ν­ε­δρί­­­ασης της Ε­πιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 με (ΑΔΑ: ΨΦ8Μ469Β4Μ-4Ν1), να απα­σχο­­­­­λήσει με σύμβαση έργου, ορισμένης χρονικής διάρ­κει­­ας έως έντεκα (11) μηνών, ένα έμπειρο στέλεχος για τον Διοικητικό, Οικονομικό και Συμβουλευτικό συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΟΠΑ και την Επιμόρφωση Προσωπικού του Ιδρύματος. Το φυσικό αντικείμενο του έργου που θα του ανατεθεί είναι το εξής:

«Διοικητικός, Οικονομικός και Συμβουλευτικός συντονισμός των δράσεων που αφορούν στην Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΟΠΑ και την Επιμόρφωση Προσωπικού του Ιδρύματος»

 

Συγκεκριμένα:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη δράσεων για την ενίσχυση της συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών και την επιμόρφωση του διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος.
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση αλγορίθμου αξιολόγησης και κατάταξης υποψηφίων για κάθε δράση, σύμφωνος με τους κανονισμούς του έργου όπως αυτοί ορίζονται από την Εθνική Μονάδα (ΙΚΥ).
  • Συμμετοχή σε γενικότερες δράσεις προώθησης του έργου και ενημέρωσης υποψηφίων (φοιτητών και προσωπικού) αλλά και μεμονωμένη ενημέρωση των υποψηφίων για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης και Επιμόρφωσης του Ιδρύματος μέσω του Erasmus+.
  • Παρακολούθηση κινητικότητας φοιτητών και προσωπικού και πλήρης υποστήριξη από την έναρξη μέχρι την λήξη της κινητικότητάς τους (επικοινωνία με τους υποψήφιους για την προετοιμασία των μετακινήσεων, συλλογή και επεξεργασία των απαιτούμενων δικαιολογητικών, έλεγχος πληρότητας και συμμόρφωσης με τις προϋποθέσεις που θέτει η Εθνική Μονάδα, παροχή ανατροφοδότησης και επισήμανση παρεκκλίσεων και δημιουργία κειμένου συμβάσεων συνεργασίας).
  • Διοργάνωση προωθητικών ενεργειών για την προβολή και δημοσιότητα των δράσεων (διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, δημιουργία ενημερωτικού υλικού προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενδιαφέροντος, κτλ.).
  • Παρακολούθηση οικονομικών στοιχείων δράσεων (βαθμός απορρόφησης κονδυλίων, δημιουργία στατιστικών και οικονομικών αναφορών και αποστολή αυτών στην Εθνική Μονάδα – συμβολή στη συγγραφή της ενδιάμεσης και τελικής αναφοράς).
  • Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προς τους φοιτητές και το προσωπικό του ΟΠΑ (καθοδήγηση για την επιλογή εταιρείας/ ιδρύματος για πρακτική άσκηση, κτλ.).
  • Ανάπτυξη εκτενούς δικτύου συνεργατών με εξωτερικούς φορείς όπως επιχειρήσεις, ΜΚΟ, ευρωπαϊκά και διεθνή εκπαιδευτικά ινστιτούτα σπουδών (πραγματοποίηση σχετικών ερευνών ικανοποίησης των ωφελούμενων αλλά και συμμετεχουσών επιχειρήσεων από το έργο).
  • Θέσπιση δεικτών διασφάλισης της πορείας του έργου (δείκτες ποιότητας, οικονομικοί δείκτες, δείκτες συμμόρφωσης με την εθνική μονάδα, κτλ.).

 

Εκτιμώμενη διάρκεια:  έως έντεκα (11) μήνες.

 

Προϋπολογισμός: έως είκοσι τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια πενήντα δύο ευρώ (24.552€), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των φόρων και κάθε είδους κρατήσεων. Στο α­ναφερόμενο ποσό δεν περιλαμβάνονται - και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί - τυ­χόν αναλογούσες και καταβλητέες α­πό τον ΕΛ­ΚΕ­/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές οι οποίες θα επιβαρύνουν το εν λόγω έργο.

 

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου, Οικονομικών ή/και Διεθνών ή/και Επιστημών Διοίκησης της η­με­­δα­πής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής, με βαθμό αποφοίτησης του­λά­χι­στον «Λίαν Καλώς», σε δεκάβαθμη κλίμακα.
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (ΜΔΕ) της ημε­δα­πής ή ισότιμος αναγνω­ρι­σμένος τίτλος της αλλοδαπής, σε συναφές γνωστικό αντικείμενο (Οικονομικών ή/και Διεθνών ή/και Επιστημών Διοίκησης), με βαθμό αποφοίτησης του­λά­χιστον «Λίαν Καλώς», σε δεκάβαθμη κλίμακα.
  • Προϋπηρεσία, διάρκειας τουλάχιστον τριών (3) ετών, σε διοικητική, οικονομική και συμβουλευτική υποστήριξη ευρωπαϊκών, εθνικών ή/και συγχρηματοδοτούμενων έργων  ή προ­­γραμμάτων, υ­­λο­ποι­ού­με­νων ή ε­πο­­πτευ­­­ό­με­νων ή δι­­α­­­­χει­­ριζόμενων α­πό ΕΛΚΕ ή­/­και από Επιτρο­πές Ε­ρευ­νών ή/και από Ε­­­­ρευ­νη­­τι­κά Κέ­­ντρα ως εργαζόμενος/συμ­βα­σι­ού­χος.
  • Άριστη γνώσης της αγγλικής γλώσσας (είναι απαραίτητο προσόν αλλά δεν αξιολογείται περαιτέρω.
  • Καλή γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας: Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής (είναι απαραίτητο προσόν αλλά δεν αξιολογείται περαιτέρω).

 

Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων

  • Διδακτορικός τίτλος της ημε­δα­πής ή ισότιμος αναγνω­ρι­σμένος τίτλος της αλλοδαπής σε συναφές γνωστικό αντικείμενο (Οικονομικών ή/και Διεθνών ή/και Επιστημών Διοίκησης).
  • Προϋπηρεσία, διάρκειας τουλάχιστον δύο (2) ετών, στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας φοιτητών, ερευνητών και εργαζομένων, που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως τα έργα Erasmus+, Marie Sklodowska Curie Actions κ.λπ, ή/και, σε δομή που υποστηρίζει τη σταδιοδρομία των φοιτητών και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

 

α/α

Κριτήριο αξιολόγησης

Διευκρινίσεις

Μέγιστος

βαθμός

κριτηρίου

Βάρος

κριτηρίου

1

Βαθμός πτυχίου (κλίμακα [5-10])

1.0 x βαθμός πτυχίου

10

10%

2

Βαθμός ΜΔΕ (κλίμακα [5-10])

1.0 x βαθμός ΜΔΕ

10

10%

3

Διδακτορικός Τίτλος

 

Σε συναφές γνωστικό αντικείμενο (Οικονομικών ή/και Διεθνών ή/και Επιστημών Διοίκησης)

20

20%

4

  • , σε διοικητική, οικονομική και συμβουλευτική υποστήριξη, ευρωπαϊκών, εθνικών ή/και συγχρηματοδοτούμενων έργων  ή προ­­γραμμάτων, υ­­λο­ποι­ού­με­νων ή ε­πο­­πτευ­­­ό­με­νων ή δι­­α­­­­χει­­ριζόμενων α­πό ΕΛΚΕ ή­/­και από Επιτρο­πές Ε­ρευ­νών ή/και από Ε­­­­ρευ­νη­­τι­κά Κέ­­ντρα ως εργαζόμενος/συμ­βα­σι­ού­χος

 Έξι (6) βαθμοί για κάθε έτος σχετικής προϋπηρεσίας μετά το 3ο. Μέγιστη βαθ­μολόγηση:  πέντε (5) έ­τη, από το 4ο έως και το 8ο

30

30%

5

  • στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας φοιτητών, ερευνητών και εργαζομένων, που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως τα έργα Erasmus+, Marie Sklodowska Curie Actions κ.λπ., ή/και, σε δομή που υποστηρίζει τη σταδιοδρομία των φοιτητών και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας

Έξι (6) βαθμοί για κάθε έτος προϋπηρεσίας μετά το 2ο. Μέγιστη βαθμο­λό­γηση: πέντε (5) έτη από το 3ο μέχρι 7ο.

30

30%

 

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Υποβληθείσα υποψηφιότητα η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης δεν βαθμολογείται περαιτέρω και απορρίπτεται. Προσόντα που αναφέρονται στην αίτηση ή/και στο βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου, αλλά δεν προκύπτουν από τα απαιτούμενα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά, δεν θα λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση.
  2. Σε περίπτωση που η διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίου προβλέπει συνέντευξη και ο υποψήφιος, ενώ κληθεί σε αυτή, δεν προσέλθει, τότε αυτός απορρίπτεται από την περαιτέρω  διαδικασία αξιολόγησης. Σε συνέντευξη καλούνται οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα της πρόσκλησης.
  3. Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ.
  4. Η πιστοποίηση γνώσης του τίτλου γλωσσομάθειας αποδεικνύεται με βάση το άρ. 1 ΠΔ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του ΠΔ 50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/03.08.2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρ. 1 ΠΔ 116/2006 «Τροποποίηση του άρ. 28 του ΠΔ 50/2001» (ΦΕΚ 115/09.06.2006/τ.Α’). Όσον αφορά στους τίτλους γλωσσομάθειας, θα πρέπει να προσκομίζονται φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων των αντίστοιχων τίτλων, συνοδευόμενα, από φωτοαντίγραφα επίσημης μετάφρασής τους στην ελληνική γλώσσα.
  5. Η πιστοποίηση γνώσης Η/Υ αποδεικνύεται με βάση τα οριζόμενα στο άρθρο 27 παρ. 6 του ΠΔ 50/2001 «Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ Α’ 39/05.03.2001, ΦΕΚ Α’ 24/30.01.2013 και ΦΕΚ Α’ 63/09.03.2005).
  6. Ως εμπειρία που λαμβάνεται υπόψη, νοείται η απασχόληση που έχει αποκτηθεί δυνάμει σύμβασης εργασίας ή δυνάμει σύμβασης μίσθωσης έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα ή έργα, ταυτόσημα ή συναφή με τα αναφερόμενα στην παρούσα πρόσκληση, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση, μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.
  7. Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθόλη τη διάρκεια σύναψης σύμβασης στα πλαίσια του έργου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν. 1599/1986) πιστοποιώντας το ανωτέρω (βλ. Παράρτημα Β).
  8. Αντικατάσταση της πρότασης υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων υποψηφιότητας, με υποβολή συμπληρωματικού φακέλου.
  9. Εάν τα επιλεγέντα πρόσωπα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν προσωπική ευθύνη τήρησης των προϋποθέσεων του άρ. 31 του Ν. 3528/2007.
  10. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Η διαδικασία της πρόσκλησης θα ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας επιλέγεται κατά σειρά η πρόταση του ενδιαφερόμενου  με την μεγαλύτερη εμπειρία και συνάφεια αντικειμένου.
  11. Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερό-μενο/ους στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης.
  12. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δε δεσμεύει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεννά δικαιώματα προσδοκίας. Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς τη σύναψη ή μη των σχετικών συμβάσεων αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων. Η σύναψη σύμβασης βρίσκεται σε συνάρτηση με τις ανάγκες του έργου και την ύπαρξη απαιτούμενης πίστωσης για την κάλυψη του κόστους της εν λόγω σύμβασης.
  13. Τυχόν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει, επί ποινή απαραδέκτου, να είναι συγκεκριμένες. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα. Υποψήφιοι, οι οποίοι προτίθενται να ασκήσουν έννομο δικαίωμά τους επί της διαδικασίας επιλογής και των αποτελεσμάτων, δύνανται να ζητήσουν, κατόπιν έγγραφης αίτησής τους, πρόσβαση στους φακέλους και τα δικαιολογητικά ετέρων υποψηφίων. Τα έγγραφα/δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι υποψήφιοι αποτελούν προσωπικά δεδομένα αυτών κατά την έννοια του άρθρου 4 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679. Ταυτόχρονα, τα ίδια έγγραφα αποτελούν διοικητικά έγγραφα υπό την έννοια του άρθρου 5 παρ. 1 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, αν και εφόσον έχουν ληφθεί υπ’ όψιν κατά τη διαμόρφωση της σχετικής κρίσης. Η ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης είναι δυνατή υπό τους όρους της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που παγίως δέχεται η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ενδ. ΑΠΔΠΧ 28/2018). Πριν τη χορήγηση των στοιχείων στους αιτούντες είναι δυνατή η ενημέρωση των προσώπων, στα οποία τα στοιχεία αυτά αναφέρονται. Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι ενημερώνονται δια της παρούσας Πρόκλησης ότι τα έγγραφα και δικαιολογητικά που θα υποβάλουν δύνανται να χορηγηθούν σε συνυποψήφιούς τους, χωρίς να ενημερωθούν ατομικώς πριν τη χορήγηση αυτή. Η παρούσα ενημέρωση επέχει θέση πρότερης ενημέρωσης ως προς το ενδεχόμενο αυτό.
  14. Επισημαίνεται ότι η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύναται σε κάθε στάδιο αυτής να ματαιωθεί, χωρίς έκαστος υποψήφιος να διατηρεί οιανδήποτε αξίωση έναντι της ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ.
  15. Η σύμβαση συνάπτεται με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Ο ΕΛΚΕ μπορεί με απόφασή του να επεκτείνει τη σύμβαση, εφόσον αυτό επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

      

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1)    Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο πρότασης (βλ. Παράρτημα Α).

2)    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στα ελληνικά, σύμφωνα με το πρότυπο Europass).

3)    Αντίγραφα τίτλων σπουδών κα­θώς και έγκυρες πιστοποιήσεις (απλά αντίγραφα, επικυρώσεις μόνον εάν ζητηθούν).

4)   Η πιστοποίηση της συνάφειας και του χρόνου επαγγελματικής εμπειρίας αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαιώσεων προ­ϋ­­πη­ρε­σί­ας από εργοδότη, όπου ευκρινώς θα προσδιορίζεται ο χρόνος και το αντικείμενο του παρεχόμενου έργου ή/και αντίγραφα συμβάσεων συνοδευόμενα από σχετική βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο και στοιχείο που τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.

        Επισημαίνεται ότι τα όποια δικαιολογητικά πιστοποίησης επαγγελματικής εμπειρίας προσκομίζονται από τον υποψήφιο, θα πρέπει να είναι τέτοια που να αποσαφηνίζεται η συνάφεια του παρεχόμενου έργου με το αντικείμενο της εν λόγω πρόσκλησης, καθώς και η εκτέλεση του παρεχόμενου έργου.  

5)    Κάθε άλ­λο έγκυρο στοι­χείο που τεκμηριώνει ή αναλύει ή συμπληρώνει τα στοιχεία που α­­ναφέρο­νται στο βιο­γρα­φι­­κό ση­μεί­ωμα ή ζητούνται από την πρόσκληση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (έντυπο Παραρτήματος), συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους σημείωμα, στη διεύθυνση: ΕΛΚΕ ΟΠΑ, Κεφαλληνίας 46, 1ος Όροφος (πρωτόκολλο), μέχρι τις 21/10/2020, και ώρα 16:00.

Στον φά­­κελο να αναγράφεται ευκρινώς η φράση:

 

Πρόταση του/της……………………………………..

«Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης εν­δια­φέροντος, για τον Διοικητικό, Οικονομικό και Συμβουλευτικό συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΟΠΑ και την Επιμόρφωση Προσωπικού του Ιδρύματος, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Erasmus+ 2020-2021», με κωδικό 11329601»

 

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τον σφραγισμένο φάκελο υποψηφιότητάς τους στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Δύνανται να αποστείλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους ταχυδρομικώς, αποκλειστικά με συστημένο ταχυδρομείο ή εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), ώστε να βεβαιώνεται η εμπρόθεσμη ημερομηνία αποστολής του, με βάση την ανωτέρω αυστηρώς δεσμευτική καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων.

Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί και λάβει αριθμό πρωτοκόλλου έως και την προαναφερόμενη καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων. Σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής μέσω ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο της πρότασης κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας παράδοσής της στην αρμόδια ταχυδρομική υπηρεσία (να σημειωθεί ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί από τον αποστολέα ότι η ημερομηνία σφραγίδας παράδοσης είναι ευκρινής προς ανάγνωση).

Στοιχεία επικοινωνίας: αρμόδια Ρούλα Παρσαλίδου, τηλέφωνο: 210-8203839 (ώρες 11:00 – 14:00)

 

Δημοσιότητα της πρόσκλησης: Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΠΑ www.aueb.gr και του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ www.rc.aueb.gr, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όπου αλλού απαιτείται από το φορέα χρηματοδότησης του έργου.

 

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚΕ ΟΠΑ

 

 

Αναπλ. Καθηγητής Γεώργιος Λεκάκος

Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Μάθησης

 

 

ID: 
2527
Attached files:: 

Last updated: 8 October 2020