Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) συνεργάτη οργανωτικής και διαχειριστικής υποστήριξης των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, στο πλαίσιο του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ»

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2020

Αρ. πρωτ.: 1807/9814-20

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) συνεργάτη οργανωτικής και διαχειριστικής υποστήριξης των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, στο πλαίσιο του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ», με κωδικό 12-0000-00 (90000).

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Α­θη­νών (ΕΛΚΕ­/ΟΠΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ», με κωδικό 12-0000-00 (90000), προ­τί­θεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου ένα (1) συνεργάτη οργανωτικής και διαχειριστικής υποστήριξης των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, σύμ­φωνα με την α­­πό 11/03/2020 α­πόφαση της 40ης Συ­ν­ε­δρί­­­ασης της Ε­πιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ/­ΟΠΑ του α­­­καδημαϊκού έτους 2019-2020 (ΑΔΑ: ΩΗΝΦ469Β4Μ-Η5Β). Το φυ­­­­σικό α­ντι­­­κεί­­με­­νο του έρ­γου που θα α­­να­τε­θεί εί­ναι κυ­ρί­ως, εν­­δει­κτικά και όχι πε­ριο­ρι­στι­­­κά, το ε­ξής:

 

Οργανωτική και διαχειριστική υποστήριξη των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

 

Εκτιμώμενη διάρκεια: Έως δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τα ισχύοντα και με αρ­χι­κή τρί­μηνη δοκιμαστική περίοδο.

Προϋπολογισμός: Έως δεκαοκτώ χιλιάδες (18.000€) ευρώ, πλέον ΦΠΑ, περιλαμβανομένων όλων των φόρων και κρατήσεων. Στο α­ναφερόμενο πο­σό δεν πε­­ρι­­λαμβάνονται και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί τυ­χόν ανα­λο­γού­σες και κα­τα­βλη­­τέες α­πό τον ΕΛ­ΚΕ­/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές, οι οποίες θα βαρύνουν το έργο.

 

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων

  1. Πτυχίο Τμημάτων Σχολών Οικονομίας ή Διοίκησης ή Θετικών Επιστημών ή Κοι­νω­νικών Επιστημών ή Πολιτικών Επιστημών Πανε­πι­­στημίων ή Πτυχίο Τμημάτων Σχολών Διοίκησης και Οικο­νο­­­μίας ή Τεχνολογικών Εφαρμογών ΤΕΙ της η­με­­δα­­πής ή ισότιμο ανα­γνω­ρι­σμένο της αλ­λο­δα­πής.
  2. Προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον ενός (1) έτους, ως εργαζόμενος/συμ­βα­σι­­ού­χος σε φορείς του δημοσίου ή/και ιδιωτικού τομέα με αντικείμενο την οργανωτική και γραμματειακή ή/και διαχειριστική υποστήριξη προγραμμάτων.
  3. Πιστοποιητικό άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας (είναι απα­ραί­τη­τη προ­ϋ­­πόθεση, αλ­λά δεν α­­ξιο­λο­γεί­ται περαιτέρω).
  4. Γνώση χειρισμού υπολογιστών και ειδικότερα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υ­πο­­λο­γι­στικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου (είναι απα­ραί­τη­τη προ­ϋ­­πό­θε­ση, αλ­­λά δεν α­­ξιο­λο­γεί­ται περαιτέρω).

 

Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων

  1. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (ΜΔΕ) της ημε­δα­πής ή ισότιμος α­­­­­­­ναγνω­ρι­­­σμένος τίτλος της αλλοδαπής, με βαθμό αποφοίτησης τουλάχιστον «Λί­αν Κα­λώς».
  2. Σχετική προϋπηρεσία σε ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΕΙ ή ΤΕΙ του Ν.4485/2017 με αντικείμενο συναφές με την πρόσκληση
  3. Εμπειρία στη χρήση του πληροφορικού συστήματος resCom
  4. Ικανότητα άριστης επικοινωνίας και συνεργασίας, ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης θεμάτων και προβλημάτων υπό συνθήκες εργασιακής πίεσης, οργανωτική ικανότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα ανταπόκρισης σε πολλαπλά καθήκοντα και ανάληψης πρωτοβουλίας.

 

α/α

Κριτήριο αξιολόγησης

Διευκρινίσεις

Μέγιστος

βαθμός

κριτηρίου

Βάρος

κριτηρίου

1

Βαθμός πτυχίου (κλίμακα [5-10])

1 x βαθμός πτυχίου

10

10%

2

Προϋπηρεσία ως εργαζόμενος/συμ­βα­σι­­ού­χος σε φορείς του δημοσίου ή/και ιδιωτικού τομέα με αντικείμενο την οργανωτική και γραμματειακή ή/και διαχειριστική υποστήριξη προγραμμάτων

10 βαθμοί για κάθε έτος σχετικής προϋπηρεσίας μετά το 1ο ως και το 3ο.

Μέγιστη βαθ­μολόγηση: δύο (2) έτη

20

20%

3

Βαθμός ΜΔΕ

(κλίμακα [5-10])

2x βαθμός ΜΔΕ

20

20%

4

Προϋπηρεσία σε ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΕΙ ή ΤΕΙ του Ν.4485/2017 με αντικείμενο συναφές με την πρόσκληση

2 βαθμοί για κάθε μήνα σχετικής προϋπηρεσίας.

 

Μέγιστη βαθ­μολόγηση: έξι (6) μήνες

12

12%

5

Εμπειρία στη χρήση πληροφορικού συστήματος resCom

 

4 βαθμοί για κάθε ένα (1) εξάμηνο σχετικής εμπειρίας στη χρήση Π.Σ. resCom

Μέγιστη βαθμολόγηση: 2 εξάμηνα

 

8

8%

6

Συνολική αποτίμηση ει­κό­νας υπ­ο­ψη­­­­φίου (εν­δει­κτικά: ικανότητα άριστης επικοινωνίας και συνεργασίας, ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης θεμάτων και προβλημάτων υπό συνθήκες εργασιακής πίεσης, οργανωτική ικανότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα ανταπόκρισης σε πολλαπλά καθήκοντα και ανάληψης πρωτοβουλίας, κ.ά.)

 

Προ­σωπική συνέ­ντευ­ξη

(εί­ναι δυνατή η χρή­ση τη­λε­πικοινωνιακών μέσων)

30

30%

 

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Τυχόν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων υποβάλλονται σε αποκλειστική προ­θε­σ­μία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτε­λε­σ­μά­­των στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει, επί ποινή απα­ρα­­­δέ­­κτου, να είναι συγκεκριμένες. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή απο­στέλ­­­λο­­νται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΕΛΚΕ/ΟΠΑ, Κεφαλληνίας 46, 11251 Α­θή­να. Το δι­­­καί­ω­μα πρό­­σβασης στους ατομικούς φακέλους και στα στοιχεία που α­φο­­ρούν τους λοι­πούς υ­­πο­ψηφίους, ασκείται υπέρ του αιτούντος σύμφωνα με την συν­δυα­στι­­­­κή ε­φαρ­μογή των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και του Ν. 2690/1999, υ­πό τον ό­ρο τή­ρη­σης των προ­­­­­βλεπόμενων στο με στοιχεία Γ/ΕΞ/4163-1/6-7-2012 έγ­γραφο της Αρ­χής Προ­στα­σί­­­­ας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προ­κει­μέ­νου να α­σκή­σει τα δι­καιώ­μα­τά του σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία (έγγραφη αί­­τηση, τεκ­μη­ρί­­­ω­ση υ­πέρ­τε­ρου έν­νο­­μου συμφέροντος κλπ.).
  2. Υποβληθείσα υποψηφιότητα η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα της πρό­­σ­­κλησης δεν βαθμολογείται περαιτέρω και απορρίπτεται.
  3. Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ.
  4. Η πιστοποίηση γνώσης του τίτλου γλωσσομάθειας αποδεικνύεται με βάση το άρ. 1 ΠΔ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων ΠΔ 50/2001 Καθορισμός προσόντων δι­­ο­­ρι­σμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/03.08. 2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1, του άρ. 1 του ΠΔ 116/ 2006 «Τροποποίηση άρ. 28 του ΠΔ 50/2001» (ΦΕΚ 115/09.06.2006/τ.Α’). Όσον αφορά στους τίτλους γλωσσομάθειας, θα πρέπει να προσκομίζονται φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων των αντίστοιχων τίτλων, συνοδευόμενα, από φωτοαντίγραφα επίσημης μετάφρασής τους στην ελληνική γλώσσα.
  5. Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υ­πο­­­χρε­ώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές καθόλη τη διάρκεια σύνα­ψης της σύμ­βα­σης στο πλαίσιο του έργου.
  6. Εάν τα επιλεγέντα πρόσωπα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν προσωπική ευθύνη τή­­ρησης των προϋποθέσεων του άρ. 31 του Ν. 3528/2007.
  7. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμ­­­­­­­βασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν ε­πι­­­λο­­γή α­ντισυμβαλλόμενου έχει χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσ­λη­ψης». Η δι­αδικασία της πρόσκλησης θα ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κα­τά­τα­ξης, ο ο­ποίος θα περιλαμβάνει επιτυχόντες (ενδεχομένως και επιλαχόντες), ενώ ό­­­σοι επι­λε­γούν θα ει­δοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ε­πι­λέγεται η πρό­τα­ση του υποψήφιου με τα υψηλότερα συνεκτιμώμενα (επι­θυ­μη­­­τά) προσόντα.
  8. Καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπο­ρεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/­ους εν­­δια­φε­ρόμενο/ους στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης εν­δι­α­­­φέ­ρο­ντος και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης.
  9. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει τον ΕΛΚΕ να συ­ν­ά­­ψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεν­νά δικαιώματα προσ­δο­κίας. Ο ΕΛΚΕ δια­τη­ρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμ­βαλ­λο­μέ­­­νου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς τη σύναψη της σύμ­βα­σ­ης, α­­πο­­κλειό­με­νης οιασδήποτε αξίωσης των ενδια­φε­ρο­μένων.
  10. Η σύμβαση συνάπτεται με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Ο ΕΛΚΕ μπορεί με απόφασή του να επεκτείνει τη σύμβαση, εφόσον αυτό επιτρέ­πε­­­­­­ται από την κείμενη σχετική νομοθεσία.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1)    Συμπληρωμένο έντυπο πρότασης (βλ. Παράρτημα).

2)    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στα ελληνικά, σύμφωνα με το Europass).

3)    Αντίγραφα τίτλων σπουδών (απλά αντίγραφα, επικυρώσεις μόνον εάν ζητηθούν), κα­θώς και συμβάσεις και αναλυτικές βεβαιώσεις προ­ϋ­­πη­ρε­σί­ας.

4)    Κάθε άλ­λο έγκυρο στοι­χείο που τεκμηριώνει ή αναλύει ή συμπληρώνει τα στοι­χεί­α που α­­ναφέρο­νται στο βιο­γρα­φι­­κό ση­μεί­ωμα ή ζητούνται από την πρό­σκλη­ση. Ειδικότερα, η εμπειρία στη χρήση του πληροφοριακού συστήματος resCom πιστοποιείται με βεβαίωση από εργοδότη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (έντυπο Παραρτήματος), συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους σημείωμα, στη διεύθυνση: ΕΛΚΕ/ΟΠΑ, Κεφαλληνίας 46 (1ος όροφος), Α­θήνα 11251, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 30/03/2020 (μέχρι τις 15:00). Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η φράση:

 

Πρόταση του/της …………………..

 

«Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ», με κωδικό 12-0000-00 (90000)

 

Εάν ο φάκελος υποβλη­θεί ταχυδρομικά (μόνο συστημένη τα­χυ­δρό­­­μηση είναι απο­δε­κτή), θα πρέπει να έχει ε­πιδοθεί στον ΕΛΚΕ/ΟΠΑ το αργότερο μέ­χρι την προανα­φε­­­­­ρό­με­νη η­­μερομηνία, με α­πο­κλει­στι­κή ευθύνη του αποστολέα. Τη­­­­λέ­φω­­νο ε­πι­κοι­νω­νί­ας: 210.8203.830, αρ­­μόδια κα. Αγγελική Ελευθερίου (11:00-13:00).

 

 

 

Η Πρόεδρος του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ

 

 

Καθηγήτρια Σάνδρα Κοέν

Αναπληρώτρια Πρύτανη ΟΠΑ

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Όνομα : ………………………………………………………………......

Επώνυμο : ………………………………………………………………..

Διεύθυνση : ……………………………………………………………….

Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό) : …………………………….

e-mail: ……………………………………………………………….........

 

 

Προς:    Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας

Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ)

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) συνεργάτη οργανωτικής και διαχειριστικής υποστήριξης των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, στο πλαίσιο του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ», με κωδικό 12-0000-00 (90000).

Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 1807/9814-20 πρόσκλησής σας, σας υπο­βάλ­­­λω πρό­τα­­­­ση για τη θέση του συνεργάτη οργανωτικής και διαχειριστικής υποστήριξης των eLearning προγραμμάτων για τις ανάγκες του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, στο πλαίσιο του έργου «Γενικά έξοδα λειτουργίας ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ», με κωδικό 12-0000-00 (90000).

Συνημμένα υποβάλλεται αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και όλα τα δικαιο­λο­γη­τι­κά που ορίζει η πρόσκληση.

 

 

Δήλωση συναίνεσης συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

 Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα δηλώνω ότι συναινώ στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα πρόταση και στα συνυποβαλλόμενα με αυτήν δικαιολογητικά, αποκλειστικά για τους σκοπούς υλοποίησης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 1807/9814-20 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης και της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αυτής στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

 

 

(τόπος), (ημερομηνία)

 

(υπογραφή)

 

ID: 
2205

Last updated: 16 March 2020