Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες του έργου «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό "MBA INTERNATIONAL")»

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2019

Αρ. πρωτ. 1807/35677-19

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. & ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ: 32703/2019/23-10-2019

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ: Ψ1ΕΔ469Β4Μ-9ΔΣ

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες του έργου «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (Master in Business Administration - MBA INTERNATIONAL)"» με κωδικό 310009 (ΜΤ-0009).

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Α­θη­νών (ΕΛΚΕ­/ ΟΠΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (Master in Business Administration - MBA INTERNATIONAL)"» με κωδικό 310009 (ΜΤ-0009) και  Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Klas Eric Soderquist, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, ένα (1) φυσικό πρόσωπο σύμφωνα με την από 06/11/2019 απόφαση της 27ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 (ΑΔΑ: Ω3Κ4469Β4Μ-ΟΕ5). Το φυσικό αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί, στο ως άνω φυσικό πρόσωπο, είναι το εξής:

  • Επικουρική υποστήριξη στην οργάνωση, διαχείριση και επικοινωνία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
  • Διεκπεραίωση θεμάτων φοιτητικής μέριμνας

 

Εκτιμώμενη διάρκεια:  Έως δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου.

 

Προϋπολογισμός: Έως δέκα έξι χιλιάδες οκτακόσια δέκα εννέα ευρώ (16.819,00€), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των φόρων και κρατήσεων. Στο α­ναφερόμενο ποσό δεν περιλαμβάνονται - και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί - τυ­χόν αναλογούσες και καταβλητέες α­πό τον ΕΛ­ΚΕ­/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές, οι οποίες θα επιβαρύνουν το εν λόγω έργο.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

  1. Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  2. Τουλάχιστον 5 χρόνια επαγγελματική προϋπηρεσία σε θέση συναφούς αντικειμένου.
  3. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (είναι απα­ραί­τη­τη προ­ϋ­­­πόθεση, αλ­λά δεν α­­ξιο­λο­γεί­ται περαιτέρω).
  4. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων και β) υπηρεσιών διαδικτύου (είναι απα­ραί­τη­τη προ­ϋ­­πό­θε­ση, αλ­­λά δεν α­­ξιο­λο­γεί­ται περαιτέρω).

 

Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων:

  1. Τουλάχιστον 2 χρόνια επαγγελματική προϋπηρεσία σε θέση συναφούς αντικειμένου σε πανεπιστημιακό περιβάλλον.

 

 

Α/Α

Κριτήριο αξιολόγησης

Παρατηρήσεις

Μέγιστος βαθμός κριτηρίου

Βάρος κριτηρίου

1

Βαθμός απολυτηρίου (βαθμός στη κλίμακα 0-20)

Βαθμός απολυτηρίου Χ 1 (μέγιστο 20)

 

20

 

20%

2

Επαγγελματική προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο

10 βαθμοί για κάθε έτος προϋπηρεσίας, μετά το 5ο έτος και ως το 9ο .

 Μέγιστη  βαθμολόγηση τέσσερα (4) έτη.

40

40%

3

Επαγγελματική προϋπηρεσία σε θέση συναφούς αντικειμένου σε πανεπιστημιακό περιβάλλον

5 βαθμοί για κάθε έτος προϋπηρεσίας, μετά το 2ο και ως το 4ο.

 Μέγιστη βαθμολόγηση δύο (2) έτη.

10

10%

4

Συνολική αποτίμηση της εικόνας του υποψηφίου (ενδεικτικά αναφέρονται η ικανότητα επικοινωνίας, η ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης τακτικών θεμάτων υπό συνθήκες εργασιακής πίεσης, η οργανωτική ικανότητα, η ικανότητα ανταπόκρισης σε πολλαπλά καθήκοντα και ανάληψης πρωτοβουλίας, η αντίληψη για την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών καθώς και κάθε άλλο αποδεικνυόμενο προσόν που σταθμιστεί, ευλόγως, ως επιθυμητό)

Προσωπική συνέντευξη

30

30%

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

1) Τυχόν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει, επί ποινή απαραδέκτου, να είναι συγκεκριμένες. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα. Το δικαίωμα πρόσβασης στους ατομικούς φακέλους και στα στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς υποψηφίους, ασκείται υπέρ του αιτούντος σύμφωνα με την συνδυαστική εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και του Ν. 2690/1999, υπό τον όρο τήρησης των προβλεπόμενων στο με στοιχεία Γ/ΕΞ/4163-1/6-7-2012 έγγραφο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία (έγγραφη αίτηση, τεκμηρίωση υπέρτερου έννομου συμφέροντος κλπ.).

2) Υποβληθείσα υποψηφιότητα η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης δεν βαθμολογείται περαιτέρω και απορρίπτεται.

3) Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ.

4) Η πιστοποίηση γνώσης του τίτλου γλωσσομάθειας αποδεικνύεται με βάση το άρ. 1 ΠΔ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του ΠΔ 50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/03. 08.2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρ. 1 ΠΔ 116/ 2006 «Τροποποίηση του άρ. 28 του ΠΔ 50/2001» (ΦΕΚ 115/09.06.2006/τ.Α’). ). Όσον αφορά στους τίτλους γλωσσομάθειας, θα πρέπει να προσκομίζονται φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων των αντίστοιχων τίτλων, συνοδευόμενα, από φωτοαντίγραφα επίσημης μετάφρασής τους στην ελληνική γλώσσα.

5) Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθόλη τη διάρκεια σύναψης σύμβασης στα πλαίσια του έργου.

6) Εάν τα επιλεγέντα πρόσωπα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν προσωπική ευθύνη τήρησης των προϋποθέσεων του άρ. 31 του Ν. 3528/2007.

7) Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Η διαδικασία της πρόσκλησης θα ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας επιλέγεται κατά σειρά η πρόταση του ενδιαφερόμενου με την μεγαλύτερη εμπειρία και συνάφεια αντικειμένου.

8) Καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης.

9) Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δε δεσμεύει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεννά δικαιώματα προσδοκίας. Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς τη σύναψη ή μη των σχετικών συμβάσεων αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων.

10) Η σύμβαση συνάπτεται με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Ο ΕΛΚΕ μπορεί με απόφασή του να επεκτείνει τη σύμβαση, εφόσον αυτό επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1)    Συμπληρωμένο έντυπο πρότασης (βλ. Παράρτημα).

2)    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στα ελληνικά).

3)    Αντίγραφα τίτλων σπουδών καθώς και έγκυρες πιστοποιήσεις (απλά αντίγραφα, επικυρώσεις μόνον εάν ζητηθούν).

4)   Βεβαιώσεις προϋπηρεσί­ας συνοδευόμενες από τις σχετικές συμβάσεις.

5)    Κάθε άλλο έγκυρο στοιχείο που τεκμηριώνει ή αναλύει ή συμπληρώνει τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα ή ζητούνται από την πρόσκληση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (έντυπο Παραρτήματος), συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους σημείωμα, στη διεύθυνση: Γραμματεία Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 7ος όροφος, γραφείο 705, Αθήνα 11362, υπόψη κυρίας Σοφίας Μακρυνιώτη, μέχρι την Τετάρτη, 27/11/2019 (ώρα 14:00). Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η φράση:

Πρόταση του/της …………………..

«Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του έργου «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (Master in Business Administration - MBA INTERNATIONAL)"» με κωδικό 310009 (ΜΤ-0009).

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ισχύει η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8203865 (ώρες 11:00-14:00), αρμόδια κα. Σοφία Μακρυνιώτη.

 

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚΕ ΟΠΑ 

 

Καθηγητής Δημήτρης Γκρίτζαλης

Αναπληρωτής Πρύτανη

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Όνομα: ………………………………………………………………......

Επώνυμο: ………………………………………………………………..

Διεύθυνση: ……………………………………………………………….

Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό): ……………………………….

e-mail: ……………………………………………………………….........

 

Προς:    Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας

Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ)

 

Για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο στο πλαίσιο του έργου «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (Master in Business Administration - MBA INTERNATIONAL)"» με κωδικό 310009 (ΜΤ-0009).

Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 1807/35677-19 πρόσκλησής σας, σας υποβάλλω πρόταση για τη θέση ενός (1) φυσικού προσώπου για Επικουρική υποστήριξη στην οργάνωση, διαχείριση και επικοινωνία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και Διεκπεραίωση θεμάτων φοιτητικής μέριμνας, για τις ανάγκες του «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (Master in Business Administration - MBA INTERNATIONAL)"» με κωδικό 310009 (ΜΤ-0009).

Συνημμένα υποβάλλεται αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και όλα τα δικαιο­λο­γη­τι­κά που ορίζει η πρόσκληση.

 

Δήλωση συναίνεσης συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

 

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα δηλώνω ότι συναινώ στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα πρόταση και στα συνυποβαλλόμενα με αυτήν δικαιολογητικά, αποκλειστικά για τους σκοπούς υλοποίησης της υπ’ αρ. πρωτ. 1807/35677-19 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομέ-νης και της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αυτής στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

(τόπος), (ημερομηνία)

 

(υπογραφή)

 

ID: 
1975

Last updated: 18 November 2019