Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα ERASMUS+ Κινητικότητα Φοιτητών (για σπουδές και πρακτική άσκηση) και για το Πρόγραμμα ERASMUS+ Διεθνής Κινητικότητα (10/12/18)

Ενημερωτική συνάντηση

Πρόγραμμα ERASMUS+ Κινητικότητα Φοιτητών (για σπουδές και πρακτική άσκηση)

Πρόγραμμα  ERASMUS+ Διεθνής Κινητικότητα

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο, 1ος όροφος), 12:00-16:00

 

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, 12:00-16:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου για  το Πρόγραμμα ERASMUS+ Κινητικότητα Φοιτητών (για σπουδές και πρακτική άσκηση) και για το Πρόγραμμα  ERASMUS+ Διεθνής Κινητικότητα στην οποία καλούνται να παρευρεθούν  οι φοιτητές και οι φοιτήτριες  και των τριών κύκλων σπουδών, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν  στο Πρόγραμμα ERASMUS+ το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Η παρουσίαση του Προγράμματος ERASMUS+, έχει σαν στόχο την πλήρη και λεπτομερή παροχή πληροφοριών σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μετά την κεντρική παρουσίαση, θα ακολουθήσει  στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου το ERASMUS GLOBAL VILLAGE + INFO DAYS, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι εισερχόμενοι φοιτητές Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί, θα δοθεί η  ευκαιρία γνωριμίας με φοιτητές  από διάφορα Πανεπιστήμια της Ευρώπης που διανύουν το χειμερινό τους εξάμηνο στην Ελλάδα και η δυνατότητα χορήγησης χρήσιμων πληροφοριών για τα υποψήφια Πανεπιστήμια.  Θα υπάρχει, επίσης, προωθητικό υλικό  ή/και χαρακτηριστικά προϊόντα του τόπου τους.  

Ας αξιοποιηθεί η  ευκαιρία για γνωριμία  και δικτύωση!

ID: 
1372

Last updated: 4 December 2018