"Best Data Showcase Award" στο Εργαστήριο Επιχειρηματικής Αναλυτικής του Τμήματος ΔΕΤ

Με τη διάκριση "Best Data Showcase Award" του επιστημονικού συνεδρίου "MSR' 18: 15thInternational Conference on Mining Software Repositories", τιμήθηκαν ερευνητές του Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Αναλυτικής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του συνεδρίου, βραβεύτηκε η εργασία με τίτλο "VulinOSS: A dataset of security vulnerabilities in open-source systems", των κκ. Αντώνη Γκορτζή και Δημήτρη Μητρόπουλου και επιβλέποντα τον Πρόεδρο του Τμήματος ΔΕΤ και Καθηγητή Διομήδη Σπινέλλη, και με ερευνητικό αντικείμενο το σύνολο δεδομένων για εμπειρική έρευνα στην ασφάλεια λογισμικού.

Ο κ. Αντώνης Γκορτζής είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ΔΕΤ και υπότροφος Marie Curie Fellowship. Ο κ. Δημήτρης Μητρόπουλος έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Τμήμα ΔΕΤ, συνέχισε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Columbia, και πλέον συνεργάζεται με το Τμήμα ΔΕΤ ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και υπότροφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή ανήκει στην αξιολογική κατηγορία Α σύμφωνα με την κατάταξη CORE (Computing Research and Education).

ID: 
1023

Last updated: 5 June 2018