Τρέχουμε με το ΟΠΑ - Ημιμαραθώνιος Αθήνας, Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τρέχουμε με το ΟΠΑ - Ημιμαραθώνιος Αθήνας, Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η ομάδα του ΟΠΑ αποτελείται από περίπου 300 άτομα και υπάρχει εκπροσώπηση και στις 3 διαδρομές: των 3, 5 και 21 χιλιομέτρων! Παρακάτω παρατίθενται κάποιες βασικές πληροφορίες που αφορούν τόσο στους δρομείς όσο και σε οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να συνεισφέρει στην ομάδα του ΟΠΑ την ημέρα του Ημιμαραθωνίου.

Βασικές Πληροφορίες:

  • Ο Αγώνας των 3 χλμ. ξεκινάει στις 9:10 π.μ. με σημείο εκκίνησης επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα (Κολωνάκι, κοντά στη ΛΑΕΔ) και τερματισμού επί της Λεωφ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.  Εδώ μπορείτε να βρείτε τον χάρτη της διαδρομής. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης το αργότερο έως τις 8:30 π.μ. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή εδώ.
  • Ο Αγώνας των 5 χλμ. ξεκινάει στις 11:45 π.μ. με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Όθωνος, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων και τερματισμού επί της Λεωφ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον χάρτη της διαδρομής. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης το αργότερο έως τις 10:45π.μ. Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 1 ώρα και 15 λεπτά (75 λεπτά). Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν τερματίσει μέχρι τις 13:00. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή εδώ.
  • Ο Ημιμαραθώνιος (21 χλμ.) ξεκινάει στις 9:00 π.μ. με σημείο εκκίνησης μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη), επί της Λεωφ. Αμαλίας με κατεύθυνση προς την Λεωφ. Πανεπιστημίου και τερματισμού επί της Λεωφ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη μετά από δύο γύρους.  Εδώ μπορείτε να βρείτε τον χάρτη της διαδρομής. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης το αργότερο έως τις 8:00 π.μ. Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 3 ώρες. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν τερματίσει μέχρι τις 12:10μμ.. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή εδώ.
  • Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑ συνεχίζει για όλους τις προπονήσεις, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 10:00π.μ.-12:00μ στον Πανελλήνιο έως και τις 17 Μαρτίου. Ακόμα και αν δεν είχατε δηλώσει συμμετοχή σε αυτές, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε!

Περιεχόμενο και Παραλαβή kits

To kit συμμετοχής σας περιλαμβάνει τα εξής:

  1. τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής σας και τις παραμάνες (το chip χρονομέτρησης είναι ενσωματωμένο στον αριθμό),
  2. μια πλαστική τσάντα για τα ρούχα, με αυτοκόλλητο που αναγράφει τον αριθμό συμμετοχής σας, στην περίπτωση που θέλετε η διοργάνωση να φυλάξει αντικείμενά σας για όσο τρέχετε
  3. το λογότυπο του ΟΠΑ σε αδιάβροχο χαρτί και τις παραμάνες (για όσους δεν έχουν T-shirt ΟΠΑ)
  4. για όσους έχετε δηλώσει Ενισχυμένο και Πλήρες Πακέτο: το T-shirt της διοργάνωσης καθώς και ειδικά για το Πλήρες την κάρτα δωρεάν μετακινήσεων με όλα τα ΜΜΜ στην περιοχή της Αθήνας για διάστημα τριών ημερών πριν και δύο ημερών μετά το αγώνα (6 ημέρες) και κάρτα 50% έκπτωσης στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης.

Μπορείτε να παραλάβετε το kit σας από το φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑ την Παρασκευή 17 Μαρτίου, από τις 9:00 π.μ. έως τις 19:00. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε στην HELEXPO στο Μαρούσι – όπου γίνεται η παραλαβή των kits των ατομικών συμμετοχών - για να το παραλάβετε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα πρέπει να έχετε αγοράσει από το ΟΠΑstore στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου το T-shirt του ΟΠΑ, το οποίο έχετε δηλώσει με την εγγραφή σας. Οι ώρες λειτουργίας του OΠΑstore είναι καθημερινά 11:00 π.μ.-15:00 ενώ ειδικά για τις 17 Μαρτίου, το ΟΠΑstore θα είναι ανοιχτό 9:00π.μ.-19:00.

Σημείο Συνάντησης την ημέρα του Αγώνα

Το σημείο συνάντησης για την ομάδα μας θα είναι στο περίπτερο του Πανεπιστημίου στο προαύλιο χώρο του Ζαππείου από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00. Μπορείτε να περάσετε όποτε θέλετε! Στις 13:30 όταν πλέον όλοι οι δρομείς θα έχουν τερματίσει σας περιμένουμε για μια ομαδική φωτογραφία!

Διαχείριση προσωπικών αντικειμένων και ιματισμού

Η Ομάδα των εθελοντών του Πανεπιστημίου μας δεν αναλαμβάνει τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων. Οι δρομείς θα πρέπει να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα ρούχα που δεν χρειάζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στην πλαστική τσάντα που παρέλαβαν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους. Η πλαστική τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα, για όσους δρομείς το επιθυμούν, θα πρέπει να έχει παραδοθεί το αργότερο 20 λεπτά πριν την εκκίνηση, σε συγκεκριμένη - οριοθετημένη περιοχή στην αλέα του Ζαππείου από την Λεωφ. Αμαλίας. Η παραλαβή της αμέσως μετά τον τερματισμό γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών της διοργάνωσης, από τους ίδιους τους δρομείς και από το ίδιο σημείο, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω στην πλαστική τσάντα θα πρέπει να διακρίνεται ευκρινώς ο αριθμός συμμετοχής του δρομέα. Η τσάντα πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και δεν πρέπει να περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα.  Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

Έπαθλα

Μετάλλιο και δίπλωμα διάκρισης απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες  της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Χρηματικά Έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους Έλληνες νικητές του Ημιμαραθωνίου. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν επιτυχώς τον αγώνα απονέμεται αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων του αγώνα οι δρομείς μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού. Τέλος, την εβδομάδα μετά τον Ημιμαραθώνιο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στον Αγώνα με την ομάδα του ΟΠΑ.

Τέλος, μπορείτε πριν, μετά, ή κατά την διάρκεια του Αγώνα να μοιραστείτε την εμπειρία σας κάνοντας κάποιο post ή ανεβάζοντας κάποια φωτογραφία στο Instagram ή στο Facebook χρησιμοποιώντας τα hashtags #ahmAUEB  ή  #ahmOPA.

ID: 
93

Last updated: 23 March 2017