Ολοκλήρωση 2ου Σεμιναρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

id: 
2654

Αθήνα, 15 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γέφυρα με τον κόσμο των κοινωνικών επιχειρήσεων δημιουργεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την ολοκλήρωση του 2ου Σεμιναρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2016 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις Καθηγήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ολίβια Κυριακίδου και Ελένη Σαλαβού και την Μονάδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης EduSupport του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς του ΟΠΑ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν, με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω live streaming, 180 επωφελούμενοι. Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής επιχειρηματικότητας και κοινωνικοί επιχειρηματίες. Επίσης, παρακολούθησαν το σεμινάριο πολλοί εκπαιδευόμενοι και ενήλικοι καταρτιζόμενοι, εκπαιδευτικό προσωπικό που ασχολείται με την επιμόρφωση, καθώς και πολίτες που ονειρεύονται να υλοποιήσουν το δικό τους κοινωνικά επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει να προσφέρει επιστημονική γνώση ενισχύοντας τη δράση του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς που έχει οργανώσει και συντονίζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Last updated: 11 April 2018