Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2008-2009

ΑΚΛΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ
Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου στην Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και στην ΚΟΛΛΙΟΣ Α.Ε. . Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ, μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες της Ε.Ε.Δ.Ε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση H\Y( ECDL), μιλά άριστα αγγλικά(Proficiency) και παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικής γλώσσας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες (κυρίως σε τομείς marketing και διαχείρισης κρίσεων) και έχει εργαστεί για ένα χρόνο σε κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης του ΟΤΕ.
ΑΝΤΖΕΛΚΟΒΙΤΣ ΜΑΓΙΑ
Γεννήθηκε το 1982 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Είναι απόφοιτος του Tμήματος Bιομηχανικού Mάνατζμεντ - Master του Πολυτεχνείου του Νόβι Σαντ (Σερβία). Έχει δουλέψει ως marketing manager. Εκτός από τα Ελληνικά και τη μητρική Σερβική γλώσσα, μιλάει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ.
ΑΡΙΤΖΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Γεννήθηκε το 1986 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση τόσο στην Διπλωματική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, όσο και στα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Πέρα από την επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορες εταιρίες όπως Εθνική Ασφαλιστική, Inditex, FORTHnet S.A,σε τομείς οργάνωσης και λογιστικής, έχει συμμετάσχει σε περιβαλλοντικές ομάδες και ημερίδες της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Έχει σπουδάσει κλασσικό πιάνο, ασχολήθηκε για 6 χρόνια με το Τέννις και γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1984 στη Λευκωσία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Ο.Π.Α. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Socrates-Erasmus στο πανεπιστήμιο της Αμβέρσας στο Βέλγιο. Παράλληλα εκπόνησε την πρακτική του άσκηση στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Έχει άριστη γνώση Η/Υ και ασχολείται με τη μουσική.
ΒΟΣΔΟΓΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, ειδίκευση στην Ψυχολογία, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στο χώρο της εκπαίδευσης και στον τομέα της διοίκησης (όμιλος ΑΝΤΙ). Γνωρίζει Η/Υ και μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα.
ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στο Ινστιτούτο Ερευνών V.P.R.C. και για λογαριασμό του ίδιου Ινστιτούτου έχει συμμετάσχει σε Πανελλαδική Πολιτική Έρευνα τον Μάιο του 2007. Έχει εργαστεί στον τομέα των τραπεζικών προϊόντων στους ομίλους Millennium Bank και H.S.B.C. Bank, έχει γνώσεις Η/Υ ενώ τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τον αθλητισμό και τον κινηματογράφο.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Πάφο της Κύπρου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια της πρακτικής της άσκησης απασχολήθηκε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Λαϊκής Τράπεζας (Marfin Bank) και μετά την απόκτηση του πτυχίου της εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα στην θέση του ταμεία. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Καριέρα Επιστημονικά Σεμινάρια). Μιλά και γράφει άριστα αγγλικά (GCE O Level) και είναι καλή γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Microsoft office, java, sql, ARIS).
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στα τμήματα Μάρκετινγκ και Λογιστηρίου δυο εκδοτικών εταιριών. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ασφαλιστικού Συμβούλου και μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (Dalf C2).
ΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Γαλλικά (Delf) και Γερμανικά (B1), όπως επίσης κατέχει αρκετές γνώσεις στη χρήση των Η/Υ.
ΓΚΑΜΠΕΣΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα . Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πατρών. 'Eχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ και μιλά πολύ καλά την αγγλική γλώσσα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται με τον αθλητισμό.
ΓΚΟΒΟΣΔΗ ΑΛΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες πάνω σε διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών στην "Κοινωνιολογία της Οικονομίας" και στην "Πολιτική Οικονομία και Κοινωνική Κριτική". 'Εχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα επιμόρφωσης προσωπικού, καθώς επίσης έχει εργαστεί στην γραμματεία διεύθυνσης επικοινωνίας της εταιρείας "Δ.Ε.Η. Α.Ε.". Μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και χειρίζεται πολύ καλά Η/Υ (ECDL).
ΖΕΜΠΕΡΛΙΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής Φοιτητών Socrates- Erasmus στο Universidad Politecnica της Μαδρίτης. Έχει άριστη γνώση Η/Υ, Αγγλικών και Ισπανικών και μαθαίνει Αραβικά. Μεταξύ άλλων έχει ασχοληθεί με το team building και την εκπαίδευση προσωπικού.
  ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία σε εταιρίες, κυρίως πληροφορικής και υπηρεσιών, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται, από το 2004, με τον εθελοντισμό. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge) και πολύ καλά Γαλλικά (Β2/ Delf)
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΝΙΚΗ :Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα. Έχει δουλέψει ακόμα και στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και Ιταλικά.
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει κάνει πρακτική άσκηση στην τράπεζα Αττικής και στο νοσοκομείο Ρεθύμνης. Μιλά καλά Αγγλικά (προετοιμάζεται για proficiency) και γαλλικά (Sorbonne 1) και έχει γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ήταν ενεργό μέλος στους συλλόγους φοιτητών στο πανεπιστήμιο.
ΚΟΥΒΑΡΙΤΑΚΗ ΗΡΩ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα ενέργειας και οικονομίας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και κατά την πρακτική της άσκηση εργάστηκε στον τομέα Μελετών και Δραστηριοτήτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εκτός της εργασιακής της εμπειρίας, έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια-ημερίδες. Μιλάει Αγγλικά και γαλλικά και έχει καλή γνώση στη χρήση Η/Υ.
ΚΟΥΤΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1985 στην Χίο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Η πτυχιακή της μελέτη αφορουσε την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία «ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε.». Εργάζεται στην εταιρεία Palco Α.Ε. στο τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου. Έχει άριστες γνώσεις αγγλικών( Proficiency) και Η/Υ.
ΛΕΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση Λογιστική ?Χρηματοοικονομικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών (Proficiency) και Γαλλικών (Sorbonne ) και πολύ καλή γνώση Ισπανικών (Intermedio) Χειρίζεται άριστα Η/Υ. Εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων στη Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων με αντικείμενο σύνταξη και ανάλυση οικονομικών καταστάσεων εσόδων. Τον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με το χορό.
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Πολύ Καλά Γαλλικά και βασικά Ισπανικά. Έχει εργαστεί για 3 χρόνια στο Οικονομικό Τμήμα σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται η ραδιοφωνική παραγωγή, τα ταξίδια, το διάβασμα και η μουσική.
ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εκπονήσει πτυχιακή εργασία με θέμα «Ανθρώπινες σχέσεις στο χώρο εργασίας και ομαδική συνεργασία». Έχει εργαστεί ως ομαδάρχης εθελοντών στις υπηρεσίες θεατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004). Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλης εταιρείας και έχει εργαστεί ως βοηθός Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε θυγατρική της. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνεται η ζωγραφική.
ΜΟΥΡΔΙΚΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση στη Χρηματοοικονομική. Έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στο λογιστήριο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός του Οικονομικού Σώματος. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.
ΝΤΟΝΤΑ ΕΡΑ
Γεννήθηκε το 27/06/1978 Στην Πρεμετή, (AL). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Μπάρι, Ιταλία. Διπλωματική εργασία στο Εργατικό Δίκαιο με θέμα: "H απόλυση για Οικονομικούς Λόγους". Έχει δουλέψει σε διάφορες εταιρίες μάρκετινγκ στην Ιταλία. Μιλά πολύ καλά Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ.
ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΦΙΑ
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργασθεί στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Ιταλικά .
ΠΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και αποφοίτησε το 2001 από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο ναυτιλιακό πρακτορείο Inchcape Shipping Services στο τμήμα Passenger Services. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και πολύ καλή της Γαλλικής. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται ερασιτεχνικά με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, την υποκριτική και τη μουσική.
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει άριστη γνώση Η/Υ. Είναι υπέυθυνος καταστήματος στην Αλυσίδα καταστημάτων BodyShop στην Ερμού, παράλληλα κάνει και την εκπαίδευση των πωλητών.Έχει συμμετάσχεισε συνέδρια και ημερίδες.
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά ’ριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Γαλλικά((DELF A1,A2).Επίσης έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ(Πτυχίο ECDL). Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε διάφορες εργασίες, παρακολούθησε πολλά συνέδρια και εργάστηκε part-time στον Ο.Τ.Ε και σε λογιστικό γραφείο. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΗ
Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 01/01/87. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος καθώς επίσης έχει εργαστεί στον Ο.Τ.Ε ως σύμβουλος πωλήσεων. Πέρα από την επαγγελματική εμπειρία έχει παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ (κατοχή E.C.D.L).