Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2011-2012

Αποστόλου Αικατερίνη
Γεννήθηκε στο Πειραιά το 1987. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Κλινικής Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίων Αναργύρων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Επίσης είναι κάτοχος ECDL και χειρίζεται πολύ καλά το στατιστικό πρόγραμμα SPSS.
Ασημακόπουλος Παναγιώτης
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο "Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων στις ΗΠΑ". Έχει εργαστεί σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης σαν υπάλληλος γραμματείας. Μιλά άριστα Αγγλικά (Poficiency of Cambridge and Michigan) και μέτρια Γαλλικά (D.E.L.F. 1). Τον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με το μπάσκετ ενώ του αρέσουν και τα ταξίδια.
Βαντάνα Ευαγγελία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας με κατεύθυνση Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρημοτοοικονομικής. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Ισπανικά (επίπεδο Intermedio). Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στην εταιρεία ερευνών Centrum Research S.A. ως βοηθός στο τμήμα της ποιοτικής έρευνας και στον ΟΤΕ Α.Ε.
Γεωργιτσοπούλου Εμμανουέλα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση στις Διεθνείς Ευρωπαϊκές Σχέσεις. Έχει άριστη γνώση Η/Υ και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και Ισπανικά. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πολλές εργασίες και συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια. Έχει ικανοποιητική εργασιακή εμπειρία αφού έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρίες ως στέλεχος HR, Marketing και Εμπορικού τμήματος.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών καθώς είναι απόφοιτη προγράμματος σπουδών του Βρετανικού Συμβουλίου και κάτοχος άδειας διδασκαλίας.
Δανομάρα Ειρήνη
Γεννήθηκε το 1987. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει εργαστεί σε θέση σχετική με την εξυπηρέτηση πελατών.
Δουβής Ευθύμιος
Γεννήθηκε την 21 Απριλίου του 1984 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μετεκπαιδεύτηκε για ένα έτος στην κλινική ψυχοπαθολογία από την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών. Υπηρέτησε ως ψυχολόγος στην υγειονομική υπηρεσία του Στρατού Ξηράς και συνεργάστηκε με το ALBA Graduate Business School ως executive coach σε πρόγραμμά του ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων για στελέχη της Eurobank EFG και σε αντίστοιχο workshop του pMBA τμήματός του. Μιλά αγγλικά (Michigan Prof.), στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να αθλείται και να διαβάζει.
Δρακοπούλου Ευτυχία
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως Βοηθός Συμβούλου Επιχειρήσεων για διάφορες μεγάλες ελληνικές εταιρείες.
Καλογερόπουλος Γουίλιαμ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στο δικηγορικό γραφείο Zeya (Ζέππος & Γιαννόπουλος), στο Τμήμα HR. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά, καθώς και Η/Υ. Έχει εκπροσωπήσει το πανεπιστήμιο του σε συνέδρια και ημερίδες. Κύρια ενδιαφέροντα του είναι το τέννις, η μαγειρική και η φωτογραφία.
Καλογεροπούλου Ιωάννα- Μαρία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Πολιτική Οικονομία και την Ανάπτυξη Ικανοτήτων Διαπραγμάτευσης. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και το θέατρο.
Κάπου Ευγενία
Γεννήθηκε το 1988 και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Citibank. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός και τα ταξίδια
Καρλή Μαρίνα
Γεννήθηκε στη Τρίπολη το 1987. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Συμμετείχε σε φοιτητικά συνέδρια με θέματα που αφορούν τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως υποστηρικτικό προσωπικό σε Εταιρεία Διοργάνωσης Επαγγελματικών Εκθέσεων, και στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη" του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Ιταλικά και έχει πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ.
Κούρος Κωνστανίνος
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης και γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, γαλλικά ενώ έχει γνώσεις Η/Υ επιπέδου ECDL Core.
Λαζανάκη Βέρα
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Ψυχιατρικό τμήμα του Νοσ. Ασκληπιείου Βούλας και στο Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτειο (στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της), καθώς και στην Νευροψυχιατρική κλινική Ν.Π. Λυμπέρης - Κασταλία. Έχει άριστη γνώση αγγλικών (Proficiency) και Η/Υ (ECDL). Έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας.
Μαυραγάνης Χρήστος
Γεννήθηκε το 1987. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Στα προσωπικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η φωτογραφία, η μουσική και η λογοτεχνία.
Μιχελάκου Μαρία
Γεννήθηκε το 1988 στη Σπάρτη Λακωνίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει κάνει δίμηνη πρακτική άσκηση σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τραπέζης. Έχει εργαστεί στην Εθνική Ασφαλιστική, στον ΟΤΕ και στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo Μυκόνου. Συμμετείχε ως Εθελόντρια στους Special Olympics 2011.
Μούχου Ελένη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Αποφοίτησε αριστεύοντας από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε υποψήφια υποτροφίας από το ΙΚΥ (τρίτη καλύτερη επίδοση στο έτος της). Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, καλή Γερμανικών και ξέρει να χειρίζεται με μεγάλη ευχέρεια Η/Υ (κάτοχος και των 7 ενοτήτων ECDL). Για την Πρακτική της Άσκηση εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Επίσης έχει συμβάλει στη διεξαγωγή συνεδρίων υποστηρίζοντάς τα γραμματειακά. Έχει εργαστεί εθελοντικά στη ΜΚΟ «Άρσις» και έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων, διημερίδων, καθώς και έχει λάβει μέρος σε θερινό σχολείο.
Μπεντροσιάν Ελίζ
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Δημοσιογράφος από επιλογή, έχει εργαστεί ως συντάκτρια και ραδιοφωνική παραγωγός σε διάφορα μέσα επικοινωνίας, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του ομίλου Zara Inditex S.A. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ έχει λάβει μέρος σε βιωματικά σεμινάρια και ημερίδες.
Νικόπουλος Παναγιώτης
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1989.Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Michigan Proficiency), βασικά Ισπανικά, και χειρίζεται πολύ καλά Η/Υ(ECDL Core).Συμμετείχε στην οργάνωση νεανικής επιχειρηματικότητας JADE Hellas,καθώς και έχει παρακολουθήσει συνέδρια νεανικής επιχειρηματικότητας και ηλεκτρονικού επιχειρείν. Η πρακτική του άσκηση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στον τομέα δανείων και πιστωτικών καρτών. Είναι κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής μουσικής και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας για 6 χρόνια.
Ξαμπλά Μαρία
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της, ορισμένα εκ των οποίων είναι βιωματικά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Είναι επίσης άριστη χρήστης Η/Υ. Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ). Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται τα ταξίδια, το μπαλέτο, η μουσική και το ελεύθερο σχέδιο.
Παπαδάκη Αστερόπη- Τσαμπίκα
Γεννήθηκε το 1989 στη Ρόδο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση αγγλικών , γερμανικών και Η/Υ. Έχει εργαστεί σε λογιστικό γραφείο και σε ξενοδοχειακή μονάδα.
Παρουλίδου Αργυρώ :
Γεννημένη στην Αθήνα το 1988 και απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Χαλκίδας, γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan), πολύ καλά Γαλλικά (Delf 2) και καλά Κινέζικα (HSK 2). Έχει άριστη γνώση Η/Υ (Master Microsoft & ECDL Core). Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της έχει εκπονήσει πλήθος εργασιών άμεσα συσχετισμένες με το HR καθώς επίσης και πτυχιακή εργασία με τίτλο «Η επίδραση της πολυπολιτισμικότητας στη διαμόρφωση της οργανωσιακής κουλτούρας της επιχείρησης την εποχή της νεοτερικότητας». Τέλος, έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Προσωπικού της Εθνική Τράπεζας στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης (2010). Κύρια ενδιαφέροντά της αποτελούν ο αθλητισμός και ο κινηματογράφος.
Τσαγκερά Ελένη
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1987. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνέγραψε πληθώρα εργασιών, ενώ υπήρξε βοηθός διδασκαλίας σε μαθήματα μηχανογραφημένης λογιστικής του τμήματός της. Έχει εργασθεί στο τμήμα πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ για ένα χρόνο και σε λογιστικό γραφείο για δύο χρόνια. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ.
Ψωμά Βασιλική
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει άριστη γνώση αγγλικών (Proficiency), καλή γνώση γαλλικών (Delf) και έχει γνώσεις Η/Υ (ECDL Core). Εργάζεται για την εταιρεία Ridenco.