Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2013-2014

Αγγελοπούλου Μαρία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της. Έχει εργαστεί σε οργανισμούς ιδιωτικής εκπαίδευσης. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο χορός και η χοροθεραπεία..
Αλαμπάση Θεώνη- Ευθυμία
Γεννήθηκε το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε φοιτητικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ.
Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε στην Βέροια το 1982. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας και απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως καθηγητής Οικιακής Οικονομίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά, και χειρίζεται με ευχέρεια Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η κηπουρική, η ζαχαροπλαστική, τα βιβλία κι ο αθλητισμός.
Βλάχου Σταματία
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1989. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για άριστη επίδοση. Εκπόνησε Διπλωματική εργασία με τίτλο «Φτωχοί Εργαζόμενοι». Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος ECDL.
Γεωργαντίδης Δούκας Αποστόλης- Διονύσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απασχολήθηκε με τουριστικές υπηρεσίες, διανομή και πώληση, διαχείριση τουριστικής μονάδας και της ιστοσελίδας της, αλλά και ως HR Assistant σε συμβουλευτική εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ. Συμμετείχε σε συνέδρια και σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ.
Δημάκη Γεωργία
Γεννήθηκε το 1990 στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και ιταλικών. Έχει κάνει τρίμηνη πρακτική άσκηση στη ΜΚΟ ActionAid Hellas, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και σε θέση σχετική με την εξυπηρέτηση πελατών.
Δούκα Μελίνα-Ειρήνη
Γεννήθηκε το 1988. Απόφοιτη του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.
Κάργας Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων). Στα πλαίσια των προπτυχιακών του σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και μέτρια Γαλλικών. Επιπλέον χειρίζεται με ευχέρεια Η/Υ (ECDL core).Έχει εργαστεί σε φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος, η μουσική και ο αθλητισμός όπου και αποτελεί μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας με διακρίσεις.
Κούσουλα Λουκία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Eίναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Παίδων Πεντέλης και κατά τη διάρκεια της προπτυχιακών σπουδων παρακολούθησε μια σειρά συνεδρίων με θέμα την Εξελικτική Ψυχολογία. Έχει εργαστεί στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος» και στην κατασκευαστική εταιρία Delta Consructions στο τμήμα Διοίκησης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.
Κρικέλη Άννα
Γεννήθηκε το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Adecco (τμήμα Επιλογής Προσωπικού). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.
Κυριάκου Όλγα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι. Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στην εταιρία Johnson & Johnson Hellas στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών και χρήσης Η/Υ.
Λιάρου Ζαχαρούλα
Γεννήθηκε το 1991 στην Έδεσσα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, στο Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει εργαστεί σε εφημερίδα και ραδιόφωνο.
Μαρκογιαννάκης Νικόλαος
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1970. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό με τον βαθμό του Πλωτάρχη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με την εκπαίδευση του προσωπικού του ΠΝ από διάφορες επιτελικές θέσεις. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα του είναι η ιστιοπλοΐα και η ποδηλασία.
Μεντζέλου Φλωρέλλη
Γεννήθηκε το 1987. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Μητσιοπούλου Θεοδώρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τις προπτυχιακές της σπουδές εκπόνησε αρκετές εργασίες και πραγματοποίησε την τρίμηνη πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και η κολύμβηση.
Μπερδελή Δήμητρα-Μαρία
Γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε πολλές υποτροφίες από το ΙΚΥ και από ιδρύματα του Πανεπιστημίου για άριστη επίδοση στα μαθήματα της σχολής. Αρθρογραφεί στις εφημερίδες του τόπου καταγωγής της. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Η/Υ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια αυτού του φορέα.
Μπραϊμη Αθανασία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει εκπονήσει πολλές εργασίες, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με τις σπουδές της. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ (ECDL CORE). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρεία CIVITAS και στο Ινστιτούτο Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων, ενώ είναι και ραδιοφωνική παραγωγός στο Spam web radio του Παντείου Πανεπιστημίου. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η κολύμβηση και ο χορός.
Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην EFG Eurobank και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρίες και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και έχει πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ.
Παπανικολάου Στυλιανός
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων - Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π) και κάτοχος μεταπτυχιακού του Ε.Μ.Π στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών ασχολήθηκε με τον χώρο της ΔΑΔ, εκπονώντας αρκετές εργασίες σε διάφορους τομείς του αντικειμένου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γερμανικά, και πολύ καλό χειρισμό Η/Υ. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται η σκηνοθεσία, με συμμετοχή σε σεμινάρια σκηνοθεσίας και σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους, ο αθλητισμός και η μουσική.
Σταύρου Αθηνά
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά όπου σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών συμμετείχε σε φοιτητικά σεμινάρια, ημερίδες και έχει εκπονήσει εργασίες μεταξύ των οποίων Business plan και Οργανωτικό τρίγωνο επιχειρήσεων. Έχει γνώσεις Η/Υ και γνωρίζει άριστα Αγγλικά.
Ταμτάμη Παναγιώτα
Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Έρευνα για την τοπική κοινωνική ανάπτυξη και συνοχή» του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), καλά Γαλλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει εργασθεί επαγγελματικά ως ψυχολόγος στη Δ/νση Υγείας & Πρόνοιας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου καθώς και ως σύμβουλος ψυχολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Επίσης έχει διατελέσει υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων υπό την εποπτεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων που άπτονται στο αντικείμενο σπουδών της. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται η ποδηλασία και ο χορός.
Ταραλά Μαρία-Δέσποινα
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Το 2009 συμμετείχε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus όπου για ένα χρόνο φοιτούσε στο University of Manchester στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί για εννιά μήνες στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
Τσικούρα Άννα
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1987. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πανελλήνια συμπόσια Γλωσσολογίας και Διδακτικής θεωρίας και πράξης. Πέραν της επαγγελματικής της εμπειρίας στο χώρο του Marketing έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες με θέμα τη διαφήμιση και το διεθνές marketing. Από το 2010 παίρνει μέρος σε μαραθώνιους αγώνες τρεξίματος στην ελλάδα και το εξωτερικό.
Τσούπου Ιφιγένεια
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει αρκετές εργασίες, ενώ έχει ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και με τον εθελοντισμό. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και έχει γνώσεις γαλλικών, καθώς και Η/Υ.
Χαρίση Άννα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας . Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ρουμάνικα και έχει άριστη γνώση στην χρήση Η/Υ. Έχει εργαστεί ως εποχιακός υπάλληλος στην εταιρεία Roche Hellas και στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Καισαριανής. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όπου πραγματοποίησε και μια μικρή έρευνα στους εργαζομένους της, στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας με θέμα "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Ικανοποίηση Εργαζομένων. Μελέτη Περίπτωσης: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος". Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική, το χορό και το τένις.
Χονδρογιάννης Σπυρίδων
Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει λάβει τέσσερα συναπτά έτη υποτροφίες από δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς οργανισμούς για τις άριστες επιδόσεις του, καθώς αποφοίτησε 1ος από το ανωτέρω τμήμα αποκομίζοντας τον υψηλότερο βαθμό με ένδειξη άριστα. Αποτελεί εκπρόσωπος βραβευθέντων φοιτητών του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, έχει αρκετή επαγγελματική εμπειρία σε διάφορες εταιρείες κυρίως του τραπεζικού τομέα καθώς και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες με θέματα όπως τα Αμοιβαία Κεφάλαια, Το κούρεμα του χρέους της Ελληνικής οικονομίας κ.ά. Ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες με πολλές διακρίσεις.
Χριστοδούλου Άντρεα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Έχει απασχοληθεί στο τμήμα προσλήψεων της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Intracom Telecom. Αποτέλεσε ενεργό μέλος του Tedx Aueb και Tedx Athens ενώ αποτελεί και μέλος της ομάδας job-pairs.
Ψωμιάδου Ελένη- Ιωάννα
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και καλά Ισπανικά. Είναι κάτοχος του ECDL. Έχει λάβει εξειδίκευση στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια στο επιστημονικό της αντικείμενο, ενώ συμμετείχε και σε προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών, λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός, οι εικαστικές τέχνες και τα ταξίδια.