Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2014-2015

Αναστασιάδης Θεόδωρος
Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη διάρκεια του οποίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Έχει εργασιακή εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης στην εταιρεία Singular Logic και την ενασχόλησή του με διάφορους οργανισμούς. Αποτελεί μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό.
Αντιμισάρη Ελένη
Γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες.
Γαβρίλη Παρασκευή- Παναγιώτα
Γεννήθηκε το 1989. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά. Στα πλαίσια των σπουδών της υλοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρεία Adecco. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός και το θέατρο.
Γαλανοπούλου Φωτεινή
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Eίναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει λάβει την εξειδίκευση της στην Ειδική Αγωγή από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο συμβουλευτικό σταθμό απεξάρτησης "ΝΟΣΤΟΣ" και στο ΚΕΔΔΥ. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών "Γιώργος Θεοδοσιάδης" με ενεργή συμμετοχή σε φεστιβάλ και παραστάσεις. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός και η φωτογραφία. Τέλος, είναι ενεργό μέλος της ΜΚΟ "Κέντρο Ζωής".
Γκιώνη Άννα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες πάνω σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ισπανικά.
Ζιοπούλου Θεοδώρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για άριστη επίδοση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Μ.Α.) «Διεθνές Δίκαιο και Διπλωματικές Σπουδές» του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η διπλωματική της εργασία απέσπασε το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό μελετών του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» (2012) και έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρη (2013). Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά, καλά ισπανικά και ιαπωνικά. Είναι κάτοχος ECDL και αριστούχος πτυχιούχος του πιάνου.
Ζερβάκης Ιωάννης
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1991. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων). Στα πλαίσια των προπτυχιακών του σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και μέτρια Γερμανικών.
Θεοδωράκη Μαρία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδίκευσης που αφορούν στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και την Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει πτυχίο Proficiency στην Αγγλική γλώσσα και πιστοποιητικό γνώσεων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone – Πάναφον ΑΕΕΤ από το 2008.
Θεοδώρου Ίρις- Ευαγγελία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα με τις σπουδές της γνώρισε το αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ασχολήθηκε με αρκετές ξένες γλώσσες ενώ φοίτησε και ένα εξάμηνο στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία. Έχει άριστη γνώση Η/Υ, SPSS, προγραμμάτων ERP και μισθοδοσίας.
Κάζα Ιωάννα
Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η γυμναστική, ο χορός και το θέατρο.
Καπίκου Φωτεινή
Γεννήθηκε το 1988 στο Βόλο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φ.Π.Ψ. (Πρόγραμμα Ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών, Ρωσικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με θέματα ψυχολογίας. Έκανε την πρακτική της, στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας στο Παγκράτι και στο Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ στην Αργυρούπολη. Τέλος, έχει ασχοληθεί ενεργά με την εθελοντική εργασία και συγκεκριμένα έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Βόλου.
Κολέτσου Χρυσούλα
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus (Bamberg Γερμανίας). Ασχολείται με τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί σε τομείς Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.
Κούτσικα Βασιλική- Περσεφόνη
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι). Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ΑΕΠΙ ΑΕ στην οποία συνέχισε να εργάζεται για τρία χρόνια μετά το πέρας της πρακτικής στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εργατικού δικαίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ.
Κωστάκη Σταματία :
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus όπου φοίτησε στο αντίστοιχο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Pavol Josef Safarik University του Kosice της Σλοβακίας. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στην εταιρία Korres Natural Products στο τμήμα Marketing, ενώ μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε στο Ant1 Media Studies στο τμήμα της Διοίκησης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.
Λαβντάρι Ντενίσα
Γεννήθηκε το 1989 στο Μπεράτ της Αλβανίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα οικονομικών της αλυσίδας ξενοδοχείων Χανδρής Metropolitan. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής (Proficiency), της αλβανικής γλώσσας (μητρική) και μέτρια γνώση της ρωσικής (Β1).
Λάσκαρη Όλγα
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Παράλληλα σπουδάζει κλασικό τραγούδι και έχει διακριθεί στο musical theater performance από το University of West London.
Μαράκου Παναγιώτα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση την Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε εξάμηνο πρόγραμμα Erasmus στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας με κατεύθυνση σε μαθήματα όπως Decision Making, Product and Customer Management κ.ά. Υπήρξε μέλος της AIESEC OPA και έλαβε μέρος σε πολλές δράσεις της. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Ισπανικά και ασχολείται με τον εθελοντισμό.
Μπαλάσης Παναγιώτης Βασίλειος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στον Ξενώνα «Αμάλθεια» (Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης). Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και χειρίζεται με ευχέρεια Η/Υ.
Μποντίνη Ανθέα
Γεννήθηκε το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει εκπονήσει πολλές ομαδικές και ατομικές εργασίες. Έκανε την πρακτική της στην Diageo, στο τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, έχει συμμετάσχει σε διάφορες ημερίδες και σεμινάρια και είναι κάτοχος πιστοποιητικού καλής γνώσης Windows MS Office.
Μπράγια Ελένη
Γεννήθηκε το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει εκτενή εμπειρία σε οργανισμούς ιδιωτικής εκπαίδευσης με καθήκοντα γραμματέως διοίκησης. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται το θέατρο και τα ταξίδια.
Νικολάου Ζωή- Ηρώ
Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το 1990. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Ψυχολογίας. Έχει εμπειρία στο χώρο των δημοσίων σχέσεων στον τομέα του τουρισμού. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα.
Ντασιακλή Γιάννου Εύα
Γεννήθηκε στο Ρότερνταμ Ολλανδίας το 1991. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας. Ακόμη έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Συμβουλευτική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της , στα πλαίσια εργασιών, και στη συνέχεια συμμετείχε στη διεξαγωγή ποικίλων ερευνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ.
Πάνου Αλεξάνδρα
Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για περίπου τέσσερα χρόνια στο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών πολύ γνωστής εταιρείας μόδας, και έχει κάνει πρακτική άσκηση ως εκπαιδευτικός σε 4 σχολεία της Αττικής. Έχει στη κατοχή της δυο Specialization Certificates : Top Management Assistant, Key Skills (μέσω του ΕΚΠΑ). Γνωρίζει Αγγλικά (Επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (Επίπεδο Β1) και χειρίζεται Η/Υ με άνεση.
Παπαγεωργάκη Αθηνά
Γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα, είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Έχει λάβει επαρκή θεωρητική κατάρτιση στην Αποκατάσταση των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών και έχει παρακολουθήσει διάφορα συναφή συνέδρια και ημερίδες. Ακόμη, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Διοικητική και Γραμματειακή Υποστήριξη και έχει εργαστεί σε δύο εταιρείες, τη Mellon contact companies και Label 4 expert. Μιλά άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ. Τέλος, σημαντική θέση στη ζωή της κατέχει ο εθελοντισμός.
Παππά Αννούλα
Γεννήθηκε το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε αρκετά συνέδρια, ημερίδες και δυο μεγάλης διάρκειας σεμινάρια με αντικείμενο λογιστική και φοροτεχνικά. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει καλές γνώσεις χρήσης Η/Υ . Έχει εργαστεί σε δυο εταιρείες, την ΠΡΟΜΕΑ ( Εταιρία Μεθοδολογίας Έρευνας και Ανάπτυξης) και την ICAP (Συμβουλευτική).
Τζανετή Ελένη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά.
Τζίκου Ζωή
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες και έχει παρακολουθήσει συνέδρια. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλή γνώση Η/Υ.
Τσουνίου Ελευθερία
Γεννήθηκε το 1988 στο Αργυρόκαστρο. Είναι απόφοιτη του ΜΠΣ Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής, Κατεύθυνση Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και χρήσης Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της και μέχρι σήμερα είναι εθελόντρια σε προγράμματα οργανισμών υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας, της ανισότητας και της αδικίας.