ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΠΑ | ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Εξ αποστάσεως βοήθεια κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 12.00 - 14.00 από τη Βιβλιοθήκη

 

Η Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ, στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας της, παρέχει στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας εξ αποστάσεως βοήθεια και υποστήριξη για την αξιοποίηση της απομακρυσμένης πρόσβασης και χρήσης των ψηφιακών πηγών καθώς και πληροφόρηση σε θέματα που σχετίζονται με τη Βιβλιοθήκη.

 

Χρειάζεστε έναν υπολογιστή με Λειτουργικό Σύστημα Windows, την εφαρμογή Skype Meetings και ακουστικά ή ηχεία - δεν είναι απαραίτητη η κάμερα και το μικρόφωνο.

 

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει (μία φορά μόνο) το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Office 365, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:

https://www.aueb.gr/el/content/office-365-dilos-365

 

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype Meetings από εδώ:

 

https://az801095.vo.msecnd.net/prod/LWA/plugins/windows/SkypeMeetingsApp.msi

 

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Skype Meetings, το μόνο που απαιτείται για την επόμενη συνάντηση της Τετάρτης 01.04.2020 είναι να συνδεθείτε στο σύνδεσμο https://meet.lync.com/auebgr-aueb/mourikis/OF52ZIJG. Βρείτε το σύνδεσμο για τις επόμενες συνεδρίες στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης https://www.aueb.gr/el/library

 

Μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και θα απαντηθούν ζωντανά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Ρωτήστε μας https://helpdesk-lib.aueb.gr/?&lang=el_gr προκειμένου να μας αποστείλετε κάποιο μήνυμα το οποίο θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ & ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ