Ανακοίνωση για μετακίνηση προπτυχιακών φοιτητών για σπουδές στο Feng Chia University (FCU) της Ταϊβάν

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 18/10.

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας ανάμεσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και το Feng Chia University (FCU) της Ταϊβάν, ανακοινώνεται η δυνατότητα μετακίνησης δύο (2) προπτυχιακών φοιτητών για σπουδές στο FCU κατά το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025.

Προσοχή: Οι μετακινούμενοι δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση για αυτή τη μετακίνηση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τα συνημμένα συνοδευτικά αρχεία για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στο ξένο Ίδρυμα και να καταθέσουν ηλεκτρονικώς στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΟΠΑ (email: ekoutsandrea@aueb.gr) μέχρι και την 18η Οκτωβρίου 2024 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Βιογραφικό Σημείωμα στα αγγλικά

• Συνοδευτική επιστολή στα αγγλικά στην οποία θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να μετακινηθούν για σπουδές στο FCU

• Αναλυτική Βαθμολογία με μέσο όρο από 6,5 και πάνω

• Αντίγραφο πτυχίου της αγγλικής γλώσσας

• Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη λίστα αντιστοίχισης μαθημάτων, στην οποία θα πρέπει να έχουν καταγράψει τα μαθήματα (συνολικού φόρτου εργασίας 30 πιστωτικών μονάδων ECTS), που επιθυμούν να παρακολουθήσουν στο Ίδρυμα Υποδοχής (περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο).

• Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη αίτηση

Αθήνα, 24/09/2024

Από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΟΠΑ