Νέα ψηφιακά εργαλεία στις διαδικτυακές αγορές

Προσφορές supermarket συνδυασμένες με προνόμια επιβράβευσης


Καθημερινά ολοένα περισσότεροι καταναλωτές καταφεύγουν στις ηλεκτρονικές παραγγελίες για το φαγητό τους, τον καφέ, ακόμα και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Η περαιτέρω εξοικείωση με τα ψηφιακά εργαλεία, η ευκολία στη χρήση, αλλά και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας στρέφουν όλο και περισσότερους Έλληνες στις εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο και στο κινητό τους για online παραγγελίες.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το ΒΟΧ, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, που επιβραβεύει τους χρήστες για τις επιλογές τους. Με περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις πανελλαδικά, σε συνεργασία με δύο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και με καθημερινές προσφορές, το BOX έχει μπει δυναμικά στην αγορά του online delivery.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2019, διευρύνει τη δραστηριότητά του και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και νέα καταστήματα. Σήμερα οι χρήστες του μπορούν να παραγγέλνουν όχι μόνο το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ, αλλά και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός».

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και την ιστοσελίδα www.box.gr οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ –για πρώτη φορά– όλα τα προϊόντα που επιθυμούν (πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα «Μασούτης» και «Κρητικός», σε περισσότερες από 50 πόλεις πανελλαδικά. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, ενώ η παράδοση των παραγγελιών γίνεται ακόμα και αυθημερόν.

Η πρόσφατη υγειονομική κρίση επιτάχυνε την άνοδο του online delivery στην Ελλάδα, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Για τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» η υπηρεσία online delivery του BOX είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Μυτιλήνη κ.ά.). Ταυτόχρονα, διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδος κ.ά.) είναι η αντίστοιχη υπηρεσία για τα σούπερ μάρκετ «Κρητικός». Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.

Με κάθε παραγγελία ή και χρήση της εφαρμογής οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν και τα προνόμια του ΒΟΧ, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την COSMOTE, δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες ή επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU.

Οφέλη της υπηρεσίας

Το ΒΟΧ αποδεικνύεται μια έξυπνη λύση που διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών. Εκτός από τις δημοφιλείς αλυσίδες εστίασης που θα βρει κανείς στην πλατφόρμα, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία προσωπικού προφίλ ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη, η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες.

Η υπηρεσία διευρύνεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσουν και άλλες συνεργασίες με αλυσίδες εστίασης.

Πρόσφατα στο ΒΟΧ «μετακόμισε» και το Skroutz Food, η πλατφόρμα food delivery του Skroutz, κατόπιν συμφωνίας ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες. Επίσης, η Edenred ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΒΟΧ για πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant® στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Η αγορά του online delivery φαίνεται πως έχει μεγάλη δυναμική στην Ελλάδα, αλλά και πολύ γρήγορη εξέλιξη, με νέες food delivery προτάσεις, που έχουν σκοπό να φέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες και προσωποποιημένες υπηρεσίες προς όφελος των καταναλωτών. Στην περίπτωση του ΒΟΧ, οι καταναλωτές αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή του και να τη δοκιμάσουν για να επωφεληθούν από τα προνόμιά του.