Electrify your career στην ΚΑΥΚΑΣ!

Ό,τι και να έχεις ονειρευτεί, ό,τι και να έχεις σπουδάσει, με ό,τι και να θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά, σίγουρα υπάρχει στην ΚΑΥΚΑΣ μια θέση που σου ταιριάζει!


Advertorial

Όταν ακούμε το όνομα ΚΑΥΚΑΣ, αμέσως μας έρχονται στο μυαλό τα εμβληματικά μπλε καταστήματα που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σημεία αναφοράς για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. Είναι σχεδόν βέβαιο πως κάπου έχουμε βρεθεί ή περάσει από κάποιο από αυτά τα καταστήματα. Πράγματι, η ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη χώρα, με πάνω από 80 καταστήματα, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της και στην Κύπρο, όπου διατηρεί ήδη 4 σύγχρονα καταστήματα, με βλέψεις για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ό,τι και να έχεις ονειρευτεί, ό,τι και να έχεις σπουδάσει, με ό,τι και να θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά, σίγουρα υπάρχει στην ΚΑΥΚΑΣ μια θέση που σου ταιριάζει!

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες επαγγελματιών όσο και ιδιωτών πελατών. Οι πωλήσεις σε επαγγελματίες πελάτες (B2B) αγγίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων (87%) της ΚΑΥΚΑΣ, ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών για το 2023 έφτασε τα 310 εκατομμύρια ευρώ.

 

Εκτός από το Δίκτυο Καταστημάτων, τι άλλο διαθέτει;

Τα 8 εξειδικευμένα Business Units - MV & LV. Panel Building, Lighting Solutions, Building Automation, Energy Solutions, E-Mobility, ICT (Network & Data Centers Infrastructure), Industrial Solutions και UPS & Power Quality – και οι 150+ μηχανικοί προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση των πιο απαιτητικών έργων.

 

Αν δεν είμαι ηλεκτρολόγος, μπορώ να απασχοληθώ σε κάποιο τμήμα της εταιρείας;

Ό,τι και να έχεις ονειρευτεί, ό,τι και να έχεις σπουδάσει, με ό,τι και να θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά, σίγουρα υπάρχει στην ΚΑΥΚΑΣ μια θέση που σου ταιριάζει!
Οι επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος είναι ποικίλες. Μπορείς να βρεις τη θέση που σου ταιριάζει ανάλογα με το αντικείμενο των σπουδών σου:

  • Στα κεντρικά μας γραφεία όπου υπάρχουν όλες οι Διευθύνσεις και Τμήματα που θα συναντήσει κανείς σε μια μεγάλη σύγχρονη εταιρεία (Οικονομική Διεύθυνση, HR, IT, Marketing, Business Development, Procurement & Presales).
  • Στο υπερσύγχρονο Logistics Center μας στον Ασπρόπυργο Αττικής.
  • Στο δίκτυο 80+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Στο HUB Lighting & Innovation σε Αθήνα, Χανιά, Κέρκυρα και σύντομα και Θεσσαλονίκη.
  • Στις Μονάδες Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στη σύγχρονη εξέλιξη της ΚΑΥΚΑΣ;

Την τελευταία τριετία η ΚΑΥΚΑΣ έχει επιλέξει τη σταδιακή προσαρμογή της στη νέα σύγχρονη εποχή που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, νέες τεχνολογίες και εστίαση στην άρτια εμπειρία του πελάτη, μέσα από γενναίες επενδύσεις και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πολυεπίπεδου έργου επιχειρησιακού και ψηφιακού μετασχηματισμού. Επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία και συστήματα διαχείρισης, όπως το SAP S/4HANA, το CRM, η B2B πλατφόρμα και το Power BI, διασφαλίζοντας μια άριστη και εναρμονισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη. Η εταιρεία επίσης διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής στον Ασπρόπυργο, εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και ρομποτικά συστήματα, για την άριστη διαχείριση και διακίνηση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

 

10 χρόνια στην κορυφή Best Workplaces!

Η ΚΑΥΚΑΣ ήταν, είναι και θα είναι μια εταιρεία η οποία στηρίζεται στις αδιαπραγμάτευτες αξίες της (ήθος, πάθος, ομαδικότητα, αποτελεσματικότητα), στον σύγχρονο τρόπο σκέψης της και στους 1.500+ μοναδικούς KAFKASians. Τον τελευταίο χρόνο η ΚΑΥΚΑΣ έχει διανύσει σημαντικά milestones για τους ανθρώπους της:

  • Δημιουργήσαμε 130 νέες θέσεις εργασίας και καλωσορίσαμε νέα ταλέντα υψηλής δυναμικής.
  • Προσφέραμε υψηλότερες θέσεις εργασίας σε 100+ KAFKASians.
  • Δημιουργήσαμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για ατέλειωτο reskilling & upskilling.
  • Επενδύσαμε σε νέες συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας φέρνοντας κοντά την ακαδημαϊκή γνώση με την αγορά εργασίας.
  • Προσφέραμε αυξήσεις μισθών σε όλους τους ανθρώπους μας (οριζόντιες ή/και κάθετες) αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους και την ανάπτυξη της εταιρείας.
  • Επιβραβεύσαμε με bonus παραγωγικότητας την υψηλή απόδοση των ανθρώπων μας, ανεξαρτήτως ιεραρχικού επιπέδου.
  • Υιοθετήσαμε νέες παροχές και επιδόματα για τους ανθρώπους μας, εστιάζοντας στο work-life balance και στην ευημερία τους.

 

Αυτό σημαίνει Best Workplace και προφανώς αυτό είναι που για 10η χρονιά οι άνθρωποι μας επιβραβεύουν και αναδεικνύουν με τη συμμετοχή και τη θετική ψήφο τους στην έρευνα Great Place to Work!

Αν όλα τα παραπάνω σου ακούγονται ελκυστικά, αν θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε ένα βραβευμένο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας με γρήγορες ταχύτητες και ανάπτυξη, μη χάνεις την ευκαιρία! Γίνε εσύ ο/η επόμενος/η KAFKASian! Ακόμη και εάν δεν έχεις προϋπηρεσία, μη το σκέφτεσαι, η πρακτική σου άσκηση και όλοι εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποβάλεις το άγχος και να τα καταφέρεις! Σε περιμένουμε!