Δίπλα σου σε κάθε σου διαδρομή

Advertorial

Η Avis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία mobility στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστες εμπειρίες μετακίνησης στους πελάτες μας, ενώ αυτό που μας ενώνει και μας καθοδηγεί είναι η πρόκληση του να κάνουμε πάντα κάτι παραπάνω, να ξεπερνάμε τις προσδοκίες. Με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους μας, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και πραγματοποιούμε το όραμά μας να ηγούμαστε και να διαμορφώνουμε το αύριο ως η καλύτερη εταιρεία βιώσιμης κινητικότητας.

Οι άνθρωποι της Avis είναι ουσιαστικό κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας, μιας κουλτούρας που χτίζουμε και εξελίσσουμε μαζί, με θεμελιώδεις αξίες μας την καινοτομία, το πάθος, την ακεραιότητα, το αίσθημα ευθύνης και την προτεραιότητα στον πελάτη. Επενδύοντας στις διαδρομές που διανύουμε με τους ανθρώπους μας, μετατρέπουμε τις αξίες αυτές σε συμπεριφορές που δεν υιοθετούνται μόνο προς τους πελάτες, αλλά και μεταξύ των εργαζομένων μας. Το μεγαλύτερό μας επίτευγμα είναι ότι έχουμε καταφέρει να διαμορφώσουμε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον με θετικό κλίμα, μέσα στο οποίο όλοι αισθάνονται σεβασμό, αναγνώριση και ελευθερία έκφρασης.

Η γνώμη των ανθρώπων της Avis είναι σημαντική, γι’ αυτό οργανώνουμε pulse surveys και τα We listen We Care workshops, όπου συζητάμε προτάσεις και προβληματισμούς, προκειμένου να ενταχθούν στο πλάνο ενεργειών που βελτιώνουν την εργασιακή καθημερινότητα και αυξάνουν τη δέσμευση και την ικανοποίηση των ανθρώπων μας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται, γεγονός που αποτυπώνεται στα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Ετήσιας Έρευνας Ικανοποίησης & Δέσμευσης Προσωπικού, με σκορ 84%, αλλά και από την ανάδειξη της εταιρείας ως Great Place to Work για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Employee Experience Journey ξεκινάει για εμάς από την πρώτη μέρα, όπου κάθε νέος εργαζόμενος λαμβάνει welcome kit, μία σύντομη αλλά περιεκτική ενημέρωση για την εταιρεία και γίνεται κομμάτι του Avis Buddy Program. Υιοθετούμε πρακτικές που ενισχύουν την παραγωγικότητα και «χτίζουν» την αφοσίωση. Δημιουργούμε στιγμές που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς στην πορεία τους, όπου ρωτάμε, ακούμε και δρούμε με βάση όσα μας λένε οι άνθρωποί μας.

Γνωρίζουμε ότι η αγορά εργασίας του σήμερα έχει αλλάξει ριζικά και, πλέον, η σχέση εταιρείας-ανθρώπινου δυναμικού είναι μια αμφίδρομη σχέση προσφοράς. Γι’ αυτό, διατηρούμε ενεργά και ανανεώνουμε συχνά τα προγράμματα παροχών μας, το Avis Benefits for You και το Avis People Happy People. Τα προγράμματα αυτά αποτελούν βασικούς πυλώνες του Life @ Avis, καθώς κάνουν ουσιαστική διαφορά στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων μας και αναγνωρίζουν έμπρακτα την αξία τους.
 

Συνεχής εκπαίδευση

Παράλληλα, επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, με συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη. Μέσα από το Avis Learning Academy προσφέρουμε πρόσβαση σε πλατφόρμες E-Learning (LinkedIn, Skillsoft) και σε εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ρόλου, σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ελλάδας (ΟΠΑ) και του εξωτερικού, όπως το Harvard Business School Online. Με το πρόγραμμα Avis Passion to Grow - Talent Management, εφαρμόζουμε εργαλεία αξιολόγησης ώστε να εντοπίζουμε πιθανά ταλέντα και να σχεδιάζουμε το πλάνο ανάπτυξής τους. Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εσωτερικής μετακίνησης MoveIn, το πρώτο τρίμηνο του 2024 καλύψαμε έτσι όλες τις θέσεις που ανακοινώθηκαν εσωτερικά, εξελίσσοντας τους ανθρώπους μας.

Μέσα σε μια πολύ ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά, εφαρμόζουμε προγράμματα επιβράβευσης, που εμπνέουν τους εργαζομένους μας να παραμένουν ενεργό κομμάτι της Avis και να συνεχίζουν το ταξίδι τους μαζί μας. Με το πρόγραμμα Avis Leaders επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας για τα εξαιρετικά ομαδικά αποτελέσματα, για τα χρόνια προϋπηρεσίας τους στην εταιρεία, για τις καινοτόμες ιδέες τους και για τις ενέργειες που κάνουν και εμπνέουν τους συναδέλφους τους.

Οι δράσεις μας, όμως, δεν περιορίζονται στο εσωτερικό της εταιρείας, αλλά εκτείνονται και στο ευρύτερο περιβάλλον των εργαζομένων μας και στο κοινωνικό σύνολο. Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με ακαδημαϊκούς φορείς σε τρεις άξονες: στοχευμένα προγράμματα πρακτικής άσκησης, επισκέψεις τελειόφοιτων στις εγκαταστάσεις της Avis, καθώς και συμμετοχή του c-level σε ομιλίες μεταπτυχιακών προ-γραμμάτων, με σκοπό την ενημέρωση και την προσέλκυση νέων ταλέντων. Οι νέες γενιές επιλέγουν συνειδητά εταιρείες που αναπτύσσονται ηθικά και υπεύθυνα, που βρίσκονται μέσα στις εξελίξεις. Γι’ αυτό, οργανώνουμε και συμμετέχουμε σε εθελοντικές δράσεις σε ετήσια βάση, από εθελοντικές αιμοδοσίες μέχρι εταιρικές χορηγίες που στηρίζουν έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τη ζωή στην Avis τη βλέπουμε ως ένα ταξίδι με στιγμές, τις οποίες ορίζουμε μαζί από την πρώτη μέρα και βρισκόμαστε πάντα εκεί για να τις αξιολογούμε, να τις βελτιώνουμε, να τις κάνουμε μοναδικές. Το μήνυμα της νέας μας καμπάνιας – Together All the Way – είναι οδηγός μας σε ό,τι κάνουμε πράξη, εντός και εκτός εταιρείας. Και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει.

Γίνε κομμάτι του Life @ Avis